Şimdi Ara

Renault Ödemesin yaptıgımız aracı teslim etmedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
8.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 1 hafta önce 23 Nisan Perşembe günü araç Eskişehir Renault Güven Plaza'ya gelmişti. ( Megane III HB )
    Gittik, test ettik almaya karar verdik.
    Ardından foruma konu açtım aldık ettik diye.
    Herkes bekliyordu aracın fotolarını tabi bizde teslim gününü.

Araç ellerinde vardı, ve aracı ayırttık depoya kaldırttık.

Geçtigimiz Pazartesi 27.09.2009 günü aracın ödemesini yaptık takasa verecegimiz aracın işlemlerini halletmiştik.
    Araç yeni oldugu için daha faturası yokmuş, faturası olmadıgından onlarda bize fatura veremiyorlarmış ve aracın trafige çıkmasını saglayamıyorlarmış.
    Neyse fatura ha geldi ha gelecek derken;

Bugun ismini söyledigim bayinin 10 senelik satış müdürü aradı ve söyledigi şey;

" Araç test aracı oldugundan aracı satamıyoruz kusura bakmayın. Ayrıca sizin aracınızın ön takımı komple degişmiş maalesef.. "

Bu lafı duyunca sinir krizi geçiriyordum. Bir koşu bayiye gittik babamla.
    Bagrış çagrış derken, aracı satmadılar ve ödememizi geri aldık.

Ee bee geri...... müdür madem satamıyacaksın kaç yıldır bu işi yapıyorsun az çok birşeyleri bilmen gerek neden bizi beklettin? Maddi ve manevi zararımızın sorumlusu kim? Babam iş yerinden onca izin aldı geldi maaşından kesilecek, ben işlerimi aksattım bayiye gittim durdum. Neden be neden?

Başta o kadar sordum bir sorun çıkmayacak degil mi diye? Hayır efendim ne sorunu aracı 1 haftaya kalmaz teslim alır güle güle binersiniz dedi.

Ben böyle aptalca böyle saçma birşey görmedim.
    Üstelik aracımızın bırakın ön takımı çok büyük hasarı bile yok...
    Sadece 2 parça boya var onlarda çamurlukta. Aracı almamak için bir neden degil.

Buradan sadece yazıklar olsun diyorum.
    Renault'tan ve aynı bayiden alacagımız 6. araç olacaktı.
    Demekki hiç degerimiz kıymetimiz yokmuş.
    İşleri güçleri para.
    Ben böyle pişkinlik görmedim.

Renault'tan tamamen sogudum.

Şikayetimi bütün yetkili merciilere bildirecegim..
    Şikayetvar.com'a yazdım.
    Şimdi MAİS'e dilekçe yazacagım..

Siz siz olun aracın anahtarlarını almadan ücreti ödemeyin.

Bunuda geçtim ordan degil araba almak, artık önünden geçmem..

Bizim gibi bir müşteriyi kaybettiler...
    Ne yapalım vardır bir hikmeti, dedik içimize attık..
    Çok üzüldüm çook..
  • ben paramı şimdi istemiyorum. bu kadar zaman benim paramı tutup işlettiniz ayrıca üstüne izin aldım gittim geldim.. faizi ve tazminatıyla istiyorum filan deseydin. çingenikse tam çingenlik olsun. başka türlü anlamayacaklar çünkü

Orjinalden alıntı: Chryin

Bu arada parça boya bizim aracımızda vardı Megane III'te degil..

aracınızın iki parça boyalı olduğunu söylemediyseniz az bile yapmışlar
  • hmm pardon. üzülmeyin yha başka bayilere filan bakın belki onlarda vardır. ben anlamıyorum bu adamları daha fazla araba getirseler satıcaklar ama bilerekmidir nedir az araba getirip milleti acele ettiriyolar bulunmaz hint kumaşı yapıyolar araçları. perşembe gittiğim reno bayinde eski yeni 1 tane megane kalmamıştı ellerinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Siz siz olun aracın anahtarlarını almadan ücreti ödemeyin.

Belli bir kapora verilmeden zaten aracın da anahtarları verilmez.Her ne kadar burada olay tersi olsa da bu değişmez bir kuraldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 3 Mayıs 2009; 3:27:39 >

Ancak anlamadığım neden test aracını almak istiyosun ki üstelik ön takımları falan değişmiş diyosun(pardon senin aracınmış). Resmen 2. el olmuş artık araç. Bizim fiesta forumunda birisi aracı teslim alırken pirinç tanesinden bile ufak bi çizik var diye günlerce aracını değiştirmeye çalışmıştı.

Bence böylesi daha hayırlı olmuş senin için, 1-2 ay sabret gıcır gıcır al arabanı.
    Ötv yide kafana takma bence uzatılacak çünkü hatta artık sürekli böyle de kalabilir..
    Yeni gelecek araçlarda fiyat sabitlemesi yapmıyorlarmı acaba sorsaydın??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caissa -- 2 Mayıs 2009; 0:08:15 >

Orjinalden alıntı: kubi lay

quote:

ne diyon arkadaş sen ya araba servisi değilmi bunlar neden alırken kontrol etmemişler belki ben sattığım aracın ilk sahibi değilim bilmiyorum neyi olduğunu suç benimmi anlasın dangalaklar kusura bakmada sendede var bi anormallik böyle dediğine göre

Başka markamı yok dostum

Boşver, sıkma canını.

Orjinalden alıntı: sametadali

quote:

quote:

ne diyon arkadaş sen ya araba servisi değilmi bunlar neden alırken kontrol etmemişler belki ben sattığım aracın ilk sahibi değilim bilmiyorum neyi olduğunu suç benimmi anlasın dangalaklar kusura bakmada sendede var bi anormallik böyle dediğine göre

lafa bak çay demle ben senin gelip evini soyayım o zaman yakalandığımdada banane arkadaş kapısının önüne bir bekçi dikseydi kusura bakmayın ama var onda bir anormallik deseydim ? bende anormallik var ama sende hiç normallik yok -10 yani kökten yok sende ondan...

• quote:

lafa bak çay demle ben senin gelip evini soyayım o zaman yakalandığımdada banane arkadaş kapısının önüne bir bekçi dikseydi kusura bakmayın ama var onda bir anormallik deseydim ? bende anormallik var ama sende hiç normallik yok -10 yani kökten yok sende ondan...

hasan o aracı da oradan aldı.. Düzenli bakımlarını herşeyini onlarda yaptı.. Arabayı zaten biliyorlar.. Bu dedikleri çok kötü bir bahane olmuş sadece, sende hemen başlamışsın hariçten gazel okumaya..

Ben yarın ankaradan araç bakıcam hasana.. Burada varsa full model buradan alıcaklar

quote:

Aracımızı hiç ama hiç kontrol etmeden 21.500 YL fiyat verdiler.
    Biz açık açık söyledik ön çamurlukta boya var dedik olsun benim aracımdada var sorun olmaz dedi.
    Degişeni yok dedik.
    Böylece kabul edildi, tüm işlemler halloldu..

Test aracına daha ilk biz bindik ve depoya kaldırttık.
    Aracın KM'si bindigimizde 2 KM'deydi yani yeni araçtı.

İşin kötü yanı aklım bu araçta kaldı yolda gördügüm zaman ahh ahh diyecegim.
    Gittik Civic HB 1.4'e baktık sıraya yazıldık, kapora verdik.
    Yarın iptal edip kaporamızı alacagız içimize hiç ama hiç sinmedi.

• Hocam geçmiş olsun, çok talihsiz bir durum olmuş...

Test aracı bu dendi ilk başta satamayız dendi, araya tanıdık koyduk satarız dendı.
    Ayırttık ödemesini yaptık, bakın dedim satalabilecekmisiniz.
    AA merak etmeyin faturası gelsin ararız gelir alırsınız dediler.

Şimdi aracı satamıyoruz test arabası diyorlar.
    Yahu kardeşim ben başta sordum size sormadım mı sordum! Neden satarız dedinizde bizi oyaladınız.
    Yazıklar olsun bir müşterisini kaybettiler...

Birde Hyundai'yi geçeceklermiş satışta, siz parası olan adama araba satmayın sonra geçecez deyin. Ahhhh geçersiniz böyle yaparsanız.
    İnşallah beter olurlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !! €MR€ !! -- 2 Mayıs 2009; 0:35:31 >

Orjinalden alıntı: newmonarch

Hata birazda sizde ama, test aracı arada tanıdıkta olsa sakat iş. Sağları solları belli olmaz sözlerine ne güveniyorsunuzki, müdürmü söz vermişti?

Satiş müdürü babasını arkadasiydi sanirim, o yzden güvenmiş olabilirler.
    2,3 gün sonra biri gidip şu test aracını bir görse.ne yalan söyleyeyim içime kurt düştü.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.