Şimdi Ara

25000 tl ye ne alırdınız ? kafam jettada

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
16.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba piyasası 25000 - 27000 TL arasında 2006 modelı jettayı tavsiye edermisiniz LPG düşünülmek zorunda sanırım performans yok, kasa ağır, çok yakıyor , ara model , önü golf arkası pasat diyorlar sizin bu fiyat aralığında alacağınız model ne olurdu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 4 Mayıs 2009; 19:47:39 >

• Tespitleriniz doğru,fakat ara modelden kastınız ne anlamadım?C segmentinde sedan bir araç işte.

Polo ile Jetta kıyaslanmamalı.Jetta,Focus'tan daha iyidir bence.
  • polo ile jetta fiyat ve özellik açısından düşünüldüğünde jetta ağır basıyor ama tespitlerim doğru ise kafamda karışıyor polodan memnun olmayanlar bayağı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 22 Nisan 2009; 22:13:35 >
  • bence o paraya baktıgınız focus değilde 25 26 bine cok guzel bir focus tdci yada focus ti-vct ghia alınabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan54

bence o paraya baktıgınız focus değilde 25 26 bine cok guzel bir focus tdci yada focus ti-vct ghia alınabilir.

biri benzinli sanırım diğeri dizel benzinli siz lpg taktırmışsınız herhalde benzinli olanın doananımı dahamı iyi dizel tercih edilmelimi brc özellik resim ford için kıyaslama koyarmısınız açıklamalı daha ayrıntılı tşkler
  •  25000 tl ye ne alırdınız ? kafam jettada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 23 Nisan 2009; 14:01:45 >

• kullanma imkanın varsa her iki aracı kullan hangisi içine sinerse onu al.Ama almanın kalitesi farklı.Jettanın içi yukardaki resimlere göre daha şık duruyr.Hem önden bakınca golf arkadan bakınca passat bukalemun gibi araba.Jettadaki kotor kasaya ağır gelir ama unutmaki 8 V 102 hp olanlar vw en sağlam en sorunsuz motoru.

Ben lpg ile uğraşamam dersen focusun dizelini alabilirsin.
  • açıklamalar için tşkler ford dizel fiyatı jetta benzinli 8v motora tercih edilmesi daha mantıklı geliyor sanki 2000 tl kadarda lpg masrafı düşünülürse ,corolla tercihi de düşün diyenler var

COROLLA
  • linkte verdiğin corollanın kmsi bana göre fazla az kmli bir dizel corolla çok mantıklı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayaramis

quote:

Orjinalden alıntı: akademi51

focusmu jettamı corollamı öneri lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_31206681/tm.htm

benzinli düşünürsen honda derim .dizel düşünürsen ,jettanın dizelinin motor hacminin 1900 cc olmasından dolayı yıllık vergisinin 1736 ytl olduğunu unutmaman gerekir . dizele tavsiye istersen focus ile corolla arasında karar verer bence

tşk

• BURADADA BENZER KONUDA İŞE YARAR YORUMLAR VAR

http://forum.donanimhaber.com/m_10460911/mpage_1/key_//tm.htm#10540230
  • akademi
    Burada mantıklı olarak Jetta duruyor.Ama Jetta'nın yakıt tüketimini hiç mi hiç bilmiyorum.Kalite olarak iç dizaynda C sınıfında Jetta'yı geçen araba yoktur.Diğer bir yandan dediğin gibi önü Golf arkası Passat.Ama ben olsam 2. elde Jetta'yı alırım.
  • Araçlar kaliteli, JETTA da FOCUS da, ikisini de tercih edenler doğru karar vermişlerdir.

Burada model üstü markayı beğenme de önemli. Birisi VOLKSWAGEN'i çok beğenir veya hiç beğenmez, diğeri aynısını FORD'da yapar. Türkiye şartlarına göre ve bütçe koşullarına göre karar vermek de önemli. Gönlünüzde bu iki araç varsa bence ikisine de binin. JETTA'yı da FOCUS'u da beğeneceğinizden eminim. JETTA'nın tek eksikiği Türkiye için biçilmiş kaftan olan 1.6 TDI motorunun olmaması, o da FOCUS'ta var.

Tercih sizin.
  • Arkadaşım senin için önemli olan ekonomi ise Focus,Jettaya lpg taktırsanda Focus kadar ekonomik olamaz.Yok benim jetta daha çok içime sindi diyorsan Lpg taktırıp binebilirsin.
  • Konfor ve prestij için bence Jetta.Lpg taktırdığında da yakıt problemi yaşamazsın.
  • 260 NM TORK VE OVERBOOST ÖZELLİĞİ AYRICA 109 PS VE YOL TUTUŞ LİDERLİĞİ İLE BİR VW KULLANICISI OLARAK FORD DİYORUM , AYRICA FOCUSU ŞİRKETTE KULLANIYORUM Bİ ÇOK KEZ UZUN YOLA ÇIKTIM MOTORUNA LAF YOK , JETTA KULLANMADIM AMA 1.6 SR MOTORU İYİ TANIYORUM FORDDAKİ MOTORLA KARŞILAŞTIRILAMAZ BİLE , AMA JETTA TDİ OLSA İDİ KESİNLİKLE JETTA DERDİM
  • Bence Ford Focus.
  • 2007 2008 dizel poloya sıcak bakmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 26 Nisan 2009; 14:31:51 >
  • corsa da aklıma takılıyor c segmentinden b ye geçiş yapıcaz herhalde kararsızlık çok kötü

• corsa 1.3cdti 90bg olanı bence o kasaya çok uygun bir motor.1.6 benzinli motolardan daha atak bir yapısı var.Çok yol yaparım derseniz corsa veya polo Hatta en mantıklısı ford focus.Az yol yaparım ama prestiji fazla olsun dersenizde jetta almanızı öneririm.Az yoldan kastım 10bin km yılda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.