Yoğun bulmaca öğeleriyle süslenmiş sakin bir platform oyunu oynama ne dersiniz ? Xbox 360 sürümüyle büyük beğeni toplayan Braid , PC çıkarmasıyla karşımızda.
mario ile karşılaştırılacak oyun değil. oyun çok zorlayıcı puzzle'lara sahip. Bazı bölümleri ancak internette çözümlere bakıp geçebildim. Müzikleri de harika. Uzun zamandır bu tür bir oyun çıkmıyordu.. tek kelime ile harika..
Ottoman_PoweR
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 4 günü kaldı.
mükemmel ötesi bir oyun bu. son zamanlarda oynadığım kesinlikle en güzel oyun. puzzlelar o kadar zekice hazırlanmışki hayran oluyosunuz gördükçe. her world de değişik bi özelliği oluyor adamın. kiminde zamanı yavaşlatma özelliği oluyor kiminde zamanı geri alınca senin gölgen aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. mükemmeldi ya oyun 2 gün önce bitirdim aşırı zevkliydi. zaten 6 dünya var oyunda o yüzden takılınca falan netten bakmayın ben 1-2 yere bakmıştım sonra oyun bitince keşke uğraşsaydım dedim oralara
oyunu oynayalı çok oldu görsel ve müzik olarak süper hele bulmacaları manyak ama 2.dünyadan sonra oyunu geçebilmek için sabırlı ve akıllı kişiler olmalı
oyunu oynadım ve bıtırdım ama tek kelımeyle karakterın hareketlerı o guzel atmosfer ve ınsanı dınlendıren muzıklerı bıtırdı benı sırf o tablolar ve muzıklerı ıcın tekrar tekrar oynuyorum ve sunuda farkettım bole oyunlar dwamlı cıksın ben 15 degıl 100 dolar bıle verırım :
Oyun gerçekten çok güzel ama bazen acayip sinir bozuyor :) tavşanlar zıplama puzzle falan, ama müzikleri arka plan karakterin hareketindeki soft luk çok güzel.
Bu oyunu indirmiştim uzun zamandır HDDde duruyordu, kurup oynama fırsatı bulamamıştım. İncelemeyi izledikten sonra hemen oynamaya karar verdim, teşekkürler emeğiniz için. Yeni nesil Mario'muza kavuştuk diyebiliriz.. PCye daha çok 2D Platform oyunları çıkmasını istiyorum
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 4 günü kaldı.
22 Nisan 2009, 24:18:20
XBOX360'a alacağımıza PC'ye çekeriz valla. İyi oldu bu.
İnceleme için teşekkürler. Downloadlar bitsin izleyeceğim hemen.
15 güne yekın oluyor demosunu indireli oyun çok güzel eğlenceli bir o kadarda sabır istiyo .bi bölümü çözmem 2 günümü aldı fazla tuş kombinasyonu olmadığından çözümlerde uzakta değil .çoğu bölümün çözümünde shifti kullanıyoruz .takılanlara yardımcı olur belki...
Oyunu 1 saat kadar önce bitirdim. Sonunda acayip dumura uğruyorsunuz. Hele ki 8 yıldız bulma olayı var ki aşırı zor ve zaman gerektiriyor. Youtubedan videolarını izlemenizi öneririm...
oyunu oynadım ve bıtırdım ama tek kelımeyle karakterın hareketlerı o guzel atmosfer ve ınsanı dınlendıren muzıklerı bıtırdı benı sırf o tablolar ve muzıklerı ıcın tekrar tekrar oynuyorum ve sunuda farkettım bole oyunlar dwamlı cıksın ben 15 degıl 100 dolar bıle verırım :
quote:
acheron 22.04.2009 Saat: 10:42
mükemmel ötesi bir oyun bu. son zamanlarda oynadığım kesinlikle en güzel oyun. puzzlelar o kadar zekice hazırlanmışki hayran oluyosunuz gördükçe. her world de değişik bi özelliği oluyor adamın. kiminde zamanı yavaşlatma özelliği oluyor kiminde zamanı geri alınca senin gölgen aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. mükemmeldi ya oyun 2 gün önce bitirdim aşırı zevkliydi. zaten 6 dünya var oyunda o yüzden takılınca falan netten bakmayın ben 1-2 yere bakmıştım sonra oyun bitince keşke uğraşsaydım dedim oralara
mrb.ya arkadaşlar siz bitirmişsiniz oyunu.ben level 2 de,2.kapı,5 tane suratsız ı öldürüp yap-boz parçası alınandan önceki bölümde sonda 2 tane parça var.1i kapının üstünde.diğerei kapının üstündeki platformda.bu ikisini alamadım.nasıl yapacağız?
level 3 ile level 4'ü tamamladım ama bu.gıcık oldum.
mrb.ya arkadaşlar siz bitirmişsiniz(M@r3us ve acheron) oyunu.ben level 2 de,2.kapı,5 tane suratsız ı öldürüp yap-boz parçası alınandan önceki bölümde sonda 2 tane parça var.1i kapının üstünde.diğerei kapının üstündeki platformda.bu ikisini alamadım.nasıl yapacağız? level 3 ile level 4'ü tamamladım ama bu.gıcık oldum. yabpabilen varsa söyleyebilir mi????
oyunun butun turlarını bitirdim. oyuna başladığımız yolun solundaki bir yerden çıktım. Ama sevgilim mi prenses mi artık kimse, onu kurtaramadım. Oyun bu şekilde mi bitiyor
oyunun butun turlarını bitirdim. oyuna başladığımız yolun solundaki bir yerden çıktım. Ama sevgilim mi prenses mi artık kimse, onu kurtaramadım. Oyun bu şekilde mi bitiyor
Oyunu bitirince başladığın yere geri dönüyorsun ama sanırım oyunun sonunu anlamadın...
Prenses bir metafor. Oyun adamın takıntılarıyla ilgili. Prensesi kurtarmaya çalıştığın bölümde başta onu kötü adamdan kurtardığını sanıyorsun ama sona gelince oyun geri geri sarmaya başlıyor. Burada anlıyoruz ki esas prenses bizim adamdan kaçıyor ama bizim adam bu olayı o kadar takıyor ki olayları kendi kafasına göre yorumluyor. Epilogue bölümde de yani oyunun başlangıcında kırmızı kitaplarda olayların başını bizim adamımız gözüyle yazı halinde görüyoruz. Kırmızı kitap açıkken gizli duvarların arkasına gelip bağırma sesini duyarsan bu sefer de olayların gerçek halini yazı halinde görüyoruz.
8 yıldızı toplamaya çalışırsan bu sefer prensesi kurtarma bölümünde prensesi yakalıyorsun fakat prenses (7. yıldız) patlıyor. Bunu da nette bizim adamımızın bilim adamı ve prensesin de atom bombası olduğuna dair yazılar yazılmış. Youtubeda braid ile ilgili videoları izlersen daha iyi anlayabilirsin...
arkadaşlar oyunu ilk önce hiç puzzle almadan bi öylesine bakıp geçtim nerde ne var diye şimdi çözmeye başladım ama world 4 ün sonu gerçekten çok zor takıldım bi yardım Buyrun video:
gelmesi 1-2dk sürebilir yeni yükledim dh ye üye olmuyanlar yorum olarak yapabilir youtube a http://www.youtube.com/watch?v=v87WbcTNjz8
Bak orda hızlı davranıp kirpi gelmeden merdivenden çıkıp sonra kapıya çıkan merdivenin orda bekleyeceksin kirpi sana belirli bir mesafeye kadar yaklaşınca anahtarı elinden alabiliyosun anahtarı aldığın anda merdivenden çık.