Şimdi Ara

Arabam pert gözüküyomuş(acil yardım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
52.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MErhabalar 2 gün önce aldığım 2011 model aracım eski plakasından ötürü 2009 da pert gözüküyor.Bu pert kaydını nasıl sildirebilirim?
  • mrb. bu sorununuzu halledebilniz mi? bende de aynı sorun var. nasıl halledebilirim acaba. şu anda kullanmış olduğum aracın plakası önceden başka bir araçta pert olarak görünüyor. bundan dolayı bazı sigorta şirketleri kasko ve trafik teklifi vermiyor. teklif veren firmalar da uçuyor 3000 civarında fiyat çıkarıyorlar. ilk aracım ve hiç bir hasar kaydı olmamasına rağmen..
  • aky353535 A kullanıcısına yanıt
    quote:


    Aldığı otomobil pert çıkınca kurşun yağdırdı
    Kocaeli'de satın aldığı arabanın pert kaydı olduğunu öğrenen şahıs, aracı kendisine satan iki kardeşi bıçaklayıp silahla ateş ederek kaçtı.

    Olay, Kocaeli'nin Gölcük ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, hurdacılık işi ile uğraşan A.E. ve M.E. isimli kardeşler bir kişiye otomobil sattı. Satın aldığı otomobilin pert kaydının olduğunu ve kendisine satılandan çok daha düşük bir değeri olduğunu öğrenen şahıs, kardeşlerin iş yerine gelerek aracı geri almalarını istedi.

    A.E. ve M.E. kardeşler ile şahıs arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iki kardeşi de bıçaklayan şahıs, daha sonra üzerindeki silahı çıkartarak ateş etmeye başladı. Şahıs olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kardeşler, ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerini şerit ile kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri de inceleme yaptı.

    Hayati tehlikeleri olmayan kardeşlerden birinin silah ile elinden yaralandığı iddia edildi. İki kardeşi yaralayarak kaçan zanlının yanında başka birisinin olup olmadığını tespit etmeye çalışan polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

    http://www.hurriyet.com.tr/aldigi-otomobil-pert-cikinca-kursun-yagdirdi-40076634?_sgm_campaign=scn_a004f6f6f1700000&_sgm_source=40076634&_sgm_action



    Bu vatandaş sen olamazsın değil mi ?




  • yok bu kişi ben değilim :)) benim araçta sıkıntı yok hatta aracımın hasar kaydı bile yok. sıkıntı plakada. tedavülden kalkmış pert bir aracın plakasıymış benim şu an kullandığım plaka. ondan dolayı sorun çıkıyor. sigorta şirketleri de plakadan dolayı benim araca pek yaklaşmıyor. acaba nasıl halledebilirim.
  • Araçta pert kaydı varsa onu sildirmek sonra da satmak kusura bakmayın ama dolandiriciliktir .aska bisey daha yazilirda neyse forum müsait değil.
    Benim arabam da pert kayıtlı hasarli halde alip ben yaptırdım ucuza hallettim satarkendr ucuza gidecek bunu bilerek aldım. Arabanın hasarı azdı sonuçta. Pert araç piyasada çok ama hasar azsa yine alırım. Geçen gün sadece bagaj kapağı ce tampon değişen pert kayıtlı araç hasarli halde alınıp yapıldı. Ikinsinden ötürü perte çıkmaz ama ruhsat sahibi napıyor ediyor araç perte çıkartıyor.sonra da sigorta şirketleri batıyoruz diyor sigortalar 2 katı oluyor. Adamda kasko varsa perte çıksın yoksa ben ne anladım diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aky353535

    mrb. bu sorununuzu halledebilniz mi? bende de aynı sorun var. nasıl halledebilirim acaba. şu anda kullanmış olduğum aracın plakası önceden başka bir araçta pert olarak görünüyor. bundan dolayı bazı sigorta şirketleri kasko ve trafik teklifi vermiyor. teklif veren firmalar da uçuyor 3000 civarında fiyat çıkarıyorlar. ilk aracım ve hiç bir hasar kaydı olmamasına rağmen..


    Hocam ayni sorunu bende yasadim. Aracim pejo 308, ama tramerde pert wolkswagen caddy gozokuyordu. 2 sene ugrastin trafik tramere yolladi biz sana yeni tescil plaka verdik veri kaydi onlarda dedi. Tramer biz veri tabanini trafik tescilden aliyoruz dedi. En son adres degisikligi gerekce gosterip plaka degistirdim kurtuldum. Plaka degistirmeden bu dertten kurtulus yok. 2 sene ugrastim sonunda plaka degistirip sorunu çözdüm. Tavsiye yeni plakaniz seri plaka olsun eski plaka almayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eski plaka nedeniyle pert çıkma olayına hala bir çözüm bulamadılar demek
    bizimkiler bir işi de doğru yapsalar olmaz yani
    işi bilmeyen birisi resmen şok geçirir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.