Herhangi bir kişinin fotoğrafını gta daki gibi sanki çizilmiş gibi nasıl yapabilirim?
Örnek:
Çoğu kişi bilir buradaki karakterler gibi yada yüklenme ekranındaki görüntüler gibi çizgi karakterler nasıl yapılır? bir fotoğrafı nasıl dönüştürebilirim?
Herhangi bir photoshop dersi veya bir yolu var mı?
Teşekkürler
Bende merak ediyorum.
Bende.
bende
Vector çizim
Arkadaşlar "bende" değil "ben de" yazılır dikkat edelim.
Geçen gün konusu açılmıştı ama cs2 gerekiyordu galiba
biraz profesyonel işi galiba
fotoğrafı ana hatlarına ayırıp sonradan renklerdirmeyi elle yapmak gerekiyor sanırım (yabancı bir sitede gördüm) daha kolay bir yolu varsa hakikaten çok çok güzel olur
resim koy bir tane yapiyim.
Araştırdığım kadarıyla kendi elleriyle çiziyorlar (pc yardımıyla).
Arkadaşlar bunun için Vektör Çizim Gerekir... Vektör Çizim İçinde POHOTOSHOP- COREL DRAW- ADOBE ILLUSTRATOR- VS VS... gibi programları iyi bilemk gerekir..
filtreleri kullanarak yapılabilir gibi tabi işin ehli PS ciler daha iyi bilirler
quote:
Orjinalden alıntı: PASATURK
Arkadaşlar "bende" değil "ben de" yazılır dikkat edelim.
Bu adreste, resmin nasıl oluşturulacağı anlatılmış. Gayet hoş duruyor; ancak , photoshoptan hiç anlamayan biri olarak soruyorum. Bütün Photoshop programları, bu "Vektör Çizimi" işlemini destekliyor mu ? Desteklemiyor ise; hangi sürümler destekliyor ? Sırf; böyle bir resim oluşturmak için, photoshop programı indirmeye karar verdim de. Şimdiden teşekkür ederim.