Şimdi Ara

Satılık Guitar Hero&Rock Band Ürünleri Kargo benden(Her Konsola)(Guncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
6.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyat listesi mesajin en altindadir!

Oyunu açıklamaya gerek olduğunu sanmıyorum.
    Guitar Hero World Tour
    PS3
    Wii
    Xbox360
    içindir.
    Kutu içeriği:
    Kablosuz Gitar(resimdeki)
    Kablosuz Gitar alıcısı(Yalnız PS3)

Guitar Hero World Tour oyunu(resimdeki)
    Askı(resimdeki)
    Kutu ve içeriği sıfırdır. Hiç kullanılmamıştır.
    Oyun NTSC'dir.
    PS3 için NTSC olması bir avantajdır çünkü şarkı almak isterseniz, avrupa versiyonlarında avrupa PSN'lerin türk kredi kartı desteklememe sorunu yüzünden alamazsınız. Fakat NTSC olması sayesinde amerikan PSN'iniz varsa kredi kartınızı kabul eder ve şarkıyı alırsınız.

PS3 içinden çıkan gitar aynı zamanda PS2 ye de uyumludur.

PS2 için almak isterseniz, oyunun 0'ı yoktur fakat tertemiz kullanılmış 2. eli vardır. Fiyat olarak diğer platformlarla aynıdır.

İçinden çıkan gitar; Wii konsolunda Rock Band1 oyunu dışında tüm GH ve RB2 oyunlarına desteği vardır.
    Diğer konsollarda RB1 desteği olmak üzere bütün oyunlara desteği vardır.

Takas kabul etmemekteyim.

WARBEAST REPLICA WIRELESS GUITAR Tam gitar ölçüsünde!!!(Resimler için lütfen tıklayın)

Ürün kutusunda gördüğünüz gibi normal GH:WT gitarı gibi gitarlar normal gitarların 3/4 ü kadardır.
    Bu ise tam gitar ölçüsündedir. Sadece PS3 ve PS2 ye uyumludur. Tüm GH ve RB oyunlarını çalıştırır. Kablosuzdur.

Full Rock Band 2 Kit

Kutu içeriği

Wireless Gitar
    Wireless Bateri
    Mikrofon
    Rock Band 2 Oyunu
    Kılavuz

Oyun NTSC dir.

Fiyat:

Xbox 360 = 485 TL
    Wii = 535 TL

Rock Band 2 baterisine, ek olarak 3 zil ve 1 tane pedal ekleyebilirsiniz. Bu da Guitar hero baterisindeki eksik zilleri tamamlar. Fakat ziller çalışmamaktadır. Yani 4 tane vurulabilir pad çıkıyor ekrana, zil taktığınızda sadece zilleri RB oyununda kullanabiliyorsunuz.

Tüm oyun ve ekipmanları orjinaldir.

Başka marka ensturmanlar(Gene Simmons Axe gitarı gibi) isteğiniz varsa lütfen p.m olarak atarsanız size dönüş yapabilirim.

Tek oyun satışımda vardır. Lütfen almak istediğiniz oyunları p.m olarak atarsanız(ör RB2+GH:WT gibi) size fiyat verebilirim.

Sadece Oyun fiyatları:

Guitar Hero World Tour NTSC Fiyatı 95 TL
    Guitar Hero: Metallica + Guitar Hero World Tour + Guitar Hero: Aerosmith Fiyatı 230 TL
    Guitar Hero: Metallica Fiyatı 145 TL
    RB1+RB2= 190 TL
    RB1=100 TL
    RB2=135 TL
    Yeni oyunları maalesef ucuza vermiyorlar.
    Başka isteğiniz olursa PM atın. Fiyatı yayınlarım.

Herhangi bir aksesuar isteğiniz olursa onu da yazın(GH:Metallica için 2. pedal gibi)

Tüm fiyatlara kargo fiyatı dahildir.

Sadece bateriler:

Rock Band 1

4 tane pad + 1 tane pedal takılabilir. RB1, RB2,GH:WT ve GH:Metallica da çalışır. Ürüne ek zil takılmamaktadır. Ürün 2. eldir, fakat hiçbir sorunu yoktur.
    Ürünle beraber bagette gelmektedir.

Arkadaşlar fiyat listesi hazırladım, sürekli soran oluyor diye.
    Fiyatlar günlük kura göre hesaplanılcaktır. Kargo USPS dir.

WT Gitarı (2. El) 100$
    WT Gitar+Oyun(2. El) 120$
    WT Gitar+Oyun(0) 135$
    Bunlar Fed-ex ile 2-5 gün ile getirilebilinmektedir. 20$ ek ödeyerek bu mümkündür, eğer 30$ ek öderseniz 1-3 gün hızlı yollanılan ile gönderilir.

WT Bateri+Mikrofon(2. El) 175$(Fed ex seçeneği için 75$ ek ödenmelidir)
    Rock Band Portable DrumKit(0) 60£(Oyun ingiltereden yollandigi icin hic bir secenek yoktur) Sadece Xbox 360 icindir.
    Rock Band Bateri(0) 150$

WARBEAST REPLICA WIRELESS GUITAR(0) - 175$(Fed Ex seçeneği ile 50$ ek ödeyerek 2-5 gün içinde gönderilir)

Takas yapmamaktayım. Listelenmeyen ücret varsa, stokta yoktur. Lütfen stok bilgisini bana özel mesaj atarak öğreniniz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 31 Mayıs 2009; 16:41:05 >

• xbox versiyonu orjneldir dimi? alıcı falan demişiniz kafam karıştı? ve tek oyun satışınız varmıdır?
  • PM attım.
  • İngilizce paket içeriği:
    Wireless Guitar
    Guitar Wireless Receiver
    Guitar Hero World Tour Game
    Guitar Strap
    Original box

Ps3 hariç diğer konsollarda Guitar Wireless Recevier gelmemektedir.

resmi şu şekildedir.
  • Bir PM daha, xbox 360 için olanı alıyorum.
  • Hocam selamlar,

Birkaç sorum olacak.

1. Sadece world tour oyununu alırsam fiyatın ne olur.
    2. Elimde Legends of Rock'dan gelen 2 guitar var. Ama ben bir gitarı world tourdan gelen sliding paneli olan bir gitarla değiştirmek istiyorum. Gitarlarımın ikisi de yepyeni, üzerlerinde çizik dahi yok. Bu durumda gitar bedeliniz ne olur
    3. Gitar değişim ve oyun birlikte fiyatınız ne olur. İyi fiyat verirseniz hemen alabilirim.

Saygılar.
  • p.m ler cevaplandı.

Takas kabul etmiyorum kusura bakmayın.
  • WARBEAST REPLICA WIRELESS GUITAR resimleri için:
    http://www.amazon.com/gp/product/images/B001GPEHEI/ref=dp_otherviews_z_0?ie=UTF8&s=videogames&img=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 8 Nisan 2009; 18:33:09 >
  • Bir PM daha attım
  • P.M cevaplandı.
  • 2.el gitarın yanında askısı ve sticklerları var değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: keteor

2.el gitarın yanında askısı ve sticklerları var değil mi ?

Maalesef yok, sadece gitar var.
    Herhangi bir müzik marketinden gitar askısı alırsanız sorunsuz uyar.
  • Guitar Hero World Tour xbox 360 için olan gitar tarafımdan alınmıştır

@ThisisaNightmare

EFT yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 8 Nisan 2009; 22:45:51 >
  • Hala Xbox360 için Gitarlı kit, gitarlı 2. el kit ve 2. el düz gitarlı kit bulunmaktadır.
  • şu diğer marka süper gitarlar bide xbox a çıksa ya :(
  • Arkadaşlar yazmayı unutmuşum.
    Bu ürünler yurtdışından sizlere getirilmektedir. İzmir'den değil, Amerikadan yollanıyor bu ürünler size.
    Merak etmeyin öyle 1 ayda geldiği yok. 7 iş günü içerisinde geliyor. Yanlız saat vs kavramı Amerika'ya göre olduğu için 2 günde kafadan eklemek gerekiyor toplam 9-10 gün içinde elinizde...
  • Bir PM daha attım.

Edit: Bir PM daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 11 Nisan 2009; 17:26:50 >
  • Arkadaşlar, şöyle bir şey söylemek istiyorum.
    Bana akbanktan hemen para hesabımda gözükecek şekilde yatırabiliyorsanız, para salı günü elime geçerse size cumaya kadar takip numarası verebiliyorum. Eğer böyle bir durum olduğunda kargonuz hızlanmaktadır. Öbür türlü çarşamba ve ilerisi günlerde para elime geçse bile, ana dağıtıcıdan size kadar amerika içinde 2 gün kalmaktadır. Bu yüzden cumadan sonra da amerikada çalışılmadığı için cumartesi ve pazar boşuna gidiyor. Oysa, pazartesi ve ya salı para elime geçerse, cumaya kadar ürün uluslararası dağıtım merkezine giriyor burdada haftasonu çalışanlar olduğundan cumartesi pazarınız boşuna gitmiyor!
  • PM'e cevabını şimdi gördüm.En kısa sürede takip no'sunu bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 13 Nisan 2009; 23:13:50 >
  • Merhaba ps3 için gitarsız sadece world tour oyununu ne kadara satıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.