|
Bildirim
|
|
Bizim bir arkadaş anlattı aynen şöyle:
Bu bizim arkadaş bir zaman kuş almış bir yerden.Poşete koymuş deli.Tam eve gidecek,yolda babasını görmüş.O da eve gidiyormuş."Baba sen bunu al götür eve" demiş.Babası da eve gelince annesine pazardan getirdiği poşetleri vermiş,yanında da bizim arkadaşınkini.Ne bilsin annesi hepsini buzdolabına koymuş.Neyse bizim deli arkadaş eve gelmiş,babasına poşeti sorunca "buzdolabında" demiş babası.Hemen kuşu poşetten çıkarmış ama hayvan kaskatı kesilmiş.Babası benzin damlatmış ağzına biraz.Kuş 2 dakika sonra havalanmış ama pencereye varmadan küt diye yere yapışmış. Babası: "Benzini bitti" |
|
Bizde arkadaşlar ile otobüsteyiz
Orta yaşlı bi kadın arkadaşa ''yavrum bi müsade ette oturayım size öğretmiyolar büyüklere yer verileceğini'' dedi Arkadaşta ''yok teyze bu sene müfredata koymamışlar''dedi Biz gülmekten yerlere yatttık bütün otobüs bize bakıyordu ilk durakta indik yoksa linc edilebilirdik |
|
Bir gün ingilizceciyle soruları çaldığımız için tartışıyoru falan..Hoca bize bağıriyoken sendeledi ve düşüyodu..Bende hafifçe ''God has no SOPA '' diye söylendim.Millet koptu.. |
Bir gün tenefüste sınıftayız. Tenefüs boyunca kızlar akıllı tahtadan müzik açıp oynadılar. Dersin başlamasına 1 dakika falan bütün sınıf içeri girdi.
Dans eden kızlardan biri: "çok terledim yaa" Ben: "bizide terlettin" Sonra sınıfta bir kopuş.. |
bi gun beden dersine cıktık sonra ben basket oynadıgım icin bedenden sonraki derse giremiycegimi anladım yanıma birini ayarlıyım bari dedimahmet die bi arkadasım vardı dedim yok dedi bende saf birine soluyum bar dedim sınıfın belkide okulun en safı olan recep e dedim o da zaten istemiomus sonra neyse biz bedenden sonraki dersin ortalarına dogru sınıfın kapısına gittik icerde muammer hoca vardı cok sinirli bi adamdı ben gotluk olsun diye kapıya tekme attım kapı açıldı ve hoca koşarak dışarı geldi ve recebin hayalarına var gucuyle gecirdi patlama sesi geldi recemin yumurtalıkları patlamıstı heralde recep hocam bi saniye diodu ve ben girdim araya bak hala konusuyo puahhahahahahahaahha
|
cocuk para verdi adam dedi bilet atacaksın fln cocuk dedi ne bileti ya uçak mı bu tabi çocuk espri için söylemedi ama biz koptuk |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRKMKZN -- 8 Haziran 2005, 17:46:59 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|