Bildirim
HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
bi gün belediye otobüsüne bindik arkadaslar fln
cocuk para verdi
adam dedi bilet atacaksın fln
cocuk dedi ne bileti ya uçak mı bu
tabi çocuk espri için söylemedi ama biz koptuk -
quote:
Orjinalden alıntı: Anaconda
cocuk para verdi
adam dedi bilet atacaksın fln
cocuk dedi ne bileti ya uçak mı bu
tabi çocuk espri için söylemedi ama biz koptuk
-
Bu espiriyi ben sınıfta yapmıştım
Akşam üstü hava biraz karanlık sınıfta ışıklar yanıyo bende kapatın felan dedim ordan 2 kız yok kapatmayız dedi bende napcan ışığı fotosentezmi yapcan dedim sınıf koptı zaten -
bizim cok güzel bir biyoloji hocamız vardı lise 2de...ama biraz saftı ve aramız da bozuktu kendisiyle..birgün girdi sınıfa aniden;;;;
hoca:"şimdi önünüzdeki herşeyi kaldırın test yapcam size"
BEN:"hocam siz sölemesiniz bile kendiliginden kalkıo zaten"
sınıf yarıldı..hoca şokta...vay be hatırladım da..az p.ç degilmişim:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRKMKZN -- 8 Haziran 2005, 17:46:59 > -
Askerdeyiz malum cuma günleri bakım günü arama ve kıl kontrolu olan bir cumaydı hakkaride dağın tepesindeyiz millet tek sıra dizilmiş arama yapılıyor bizim bölükten istanbullu bir arkadaşın üstünden bir kutu prezarvatif çıktı herkes şaşkın çünkü dağın tepesinde dişi bir kuş bile uçmazken bir kutu prezarvatif olayına anlam veremedik neyse bölük komutanı olaya el koyup çocuğa bunlar ne lan bizimi mikecen dağın başında deyince millet koptu askerlik felan unutuldu bir anda hatırlayıp çok güldüğüm bir olaydır -
HUGO nun ..... koyyim espirisidir. bu sitede duymuştum. aklıma geldikçe gülüyom.
-
hepsi güzel gerçekten.....
ama benim hiç aklıma galmiyor yaw... -
şimdi biz biyoloji dersindeyiz konu kan grupları.hoca anlatıyo işte AB hepsinden alır kendi grubuna verir.0 her gruba verir sadece kendi grubundan alır böööyle anlatıyo işte.neyse önümde oturan kızda dedi hocam ben 0 grubundanım herkese veriyorum dimi dedi hoca evet dedi bende arkasından BELLİ dedim sınf gülmekten yarıldı kızda döndü kötü kötü bakıyo bana -
-
bigün dersanede kimya dersinde atomla ilgili bi soru çözüyoz...soruda arkadaşım 2protonun nerden geldiini...soruyo çözerken onları görmediini sööledi..bende döndüm ve olm protonlar küçük olur görünmez zatn takma kafana dedim...orda ii bi kopmuştuk -
arkadaşla okuldan cıktık yolda yürüyoruz.öndede kızın biri gidiyo arkadas kızın yanına gitip slm yürüyelimmi dedi.kızda hayır diyince arkadaş aynen şöyle''koşalım ozaman'' dedi.halaa gülüyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Real®
Askerdeyiz malum cuma günleri bakım günü arama ve kıl kontrolu olan bir cumaydı hakkaride dağın tepesindeyiz millet tek sıra dizilmiş arama yapılıyor bizim bölükten istanbullu bir arkadaşın üstünden bir kutu prezarvatif çıktı herkes şaşkın çünkü dağın tepesinde dişi bir kuş bile uçmazken bir kutu prezarvatif olayına anlam veremedik neyse bölük komutanı olaya el koyup çocuğa bunlar ne lan bizimi mikecen dağın başında deyince millet koptu askerlik felan unutuldu bir anda hatırlayıp çok güldüğüm bir olaydır
-
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
arkadaşla okuldan cıktık yolda yürüyoruz.öndede kızın biri gidiyo arkadas kızın yanına gitip slm yürüyelimmi dedi.kızda hayır diyince arkadaş aynen şöyle''koşalım ozaman'' dedi.halaa gülüyorum
-
işte en guzel espiri:
adamın birisi warmış
ikisi yokmuş -
quote:
Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH
işte en guzel espiri:
adamın birisi warmış
ikisi yokmuş
-
Hakkaten güzel şeyler Yaşamısınız....... -
Dil sınıfında okuyorum...
Bir gün ingilizceciyle soruları çaldığımız için tartışıyoru falan..Hoca bize bağıriyoken sendeledi ve düşüyodu..Bende hafifçe ''God has no SOPA '' diye söylendim.Millet koptu.. -
Bizim bir arkadaş anlattı aynen şöyle:
Bu bizim arkadaş bir zaman kuş almış bir yerden.Poşete koymuş deli.Tam eve gidecek,yolda babasını görmüş.O da eve gidiyormuş."Baba sen bunu al götür eve" demiş.Babası da eve gelince annesine pazardan getirdiği poşetleri vermiş,yanında da bizim arkadaşınkini.Ne bilsin annesi hepsini buzdolabına koymuş.Neyse bizim deli arkadaş eve gelmiş,babasına poşeti sorunca "buzdolabında" demiş babası.Hemen kuşu poşetten çıkarmış ama hayvan kaskatı kesilmiş.Babası benzin damlatmış ağzına biraz.Kuş 2 dakika sonra havalanmış ama pencereye varmadan küt diye yere yapışmış.
Babası: "Benzini bitti"
Askerdeyiz malum cuma günleri bakım günü arama ve kıl kontrolu olan bir cumaydı hakkaride dağın tepesindeyiz millet tek sıra dizilmiş arama yapılıyor bizim bölükten istanbullu bir arkadaşın üstünden bir kutu prezarvatif çıktı herkes şaşkın çünkü dağın tepesinde dişi bir kuş bile uçmazken bir kutu prezarvatif olayına anlam veremedik neyse bölük komutanı olaya el koyup çocuğa bunlar ne lan bizimi mikecen dağın başında deyince millet koptu askerlik felan unutuldu bir anda hatırlayıp çok güldüğüm bir olaydır
|
Bizim bir arkadaş anlattı aynen şöyle:
Bu bizim arkadaş bir zaman kuş almış bir yerden.Poşete koymuş deli.Tam eve gidecek,yolda babasını görmüş.O da eve gidiyormuş."Baba sen bunu al götür eve" demiş.Babası da eve gelince annesine pazardan getirdiği poşetleri vermiş,yanında da bizim arkadaşınkini.Ne bilsin annesi hepsini buzdolabına koymuş.Neyse bizim deli arkadaş eve gelmiş,babasına poşeti sorunca "buzdolabında" demiş babası.Hemen kuşu poşetten çıkarmış ama hayvan kaskatı kesilmiş.Babası benzin damlatmış ağzına biraz.Kuş 2 dakika sonra havalanmış ama pencereye varmadan küt diye yere yapışmış. Babası: "Benzini bitti" |
|
Bizde arkadaşlar ile otobüsteyiz
Orta yaşlı bi kadın arkadaşa ''yavrum bi müsade ette oturayım size öğretmiyolar büyüklere yer verileceğini'' dedi Arkadaşta ''yok teyze bu sene müfredata koymamışlar''dedi Biz gülmekten yerlere yatttık bütün otobüs bize bakıyordu ilk durakta indik yoksa linc edilebilirdik |
arkadaşla okuldan cıktık yolda yürüyoruz.öndede kızın biri gidiyo arkadas kızın yanına gitip slm yürüyelimmi dedi.kızda hayır diyince arkadaş aynen şöyle''koşalım ozaman'' dedi.halaa gülüyorum
|
Dil sınıfında okuyorum...
Bir gün ingilizceciyle soruları çaldığımız için tartışıyoru falan..Hoca bize bağıriyoken sendeledi ve düşüyodu..Bende hafifçe ''God has no SOPA '' diye söylendim.Millet koptu.. |
Bir gün tenefüste sınıftayız. Tenefüs boyunca kızlar akıllı tahtadan müzik açıp oynadılar. Dersin başlamasına 1 dakika falan bütün sınıf içeri girdi.
Dans eden kızlardan biri: "çok terledim yaa" Ben: "bizide terlettin" Sonra sınıfta bir kopuş.. |
|
cocuk para verdi adam dedi bilet atacaksın fln cocuk dedi ne bileti ya uçak mı bu tabi çocuk espri için söylemedi ama biz koptuk |
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X