Bildirim
Empire: Total War inceleme videosu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
işte bu tek kelime ile mükemmel by-e çok teşekkürler kendisine mail atıp Empire total warı incelemesni rica etmiştm oda inceliceklerini sölemişti tekrar teşekkürler oyun zaten tek kelime ile mükemmel -
total war serisinin hepsi birbirinden güzel.... bu ise bir başka güzel. inceleme de süper olmuş... -
Video için teşekkürler ama inceleme çok yüzeysel kaçmış.Böylesine bir oyun için çok daha kaliteli bir inceleme beklerdim. -
@ecay:
Video incelemesi gayet kaliteli bence.İyice heyecanlandım bu incelemeyi görünce.
-----------------
Allah'tan iyi optimize etmişler de benim P4'üm bu oyunu kaldırıyor
İnceleme için teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: ecay
Video için teşekkürler ama inceleme çok yüzeysel kaçmış.Böylesine bir oyun için çok daha kaliteli bir inceleme beklerdim.
Daha fazla detay paylaşmak isterdim ama bu sefer inceleme formatını kaybedip rehber haline gelirdi. Oyun hakkında fikir veren bir inceleme olmasını istedim. -
İncelemede oyunda müthiş. Strateji sevenlerin mutlaka oynaması gerekir. Yoksa çok şey kaçırırsınız. -
gerçekten çok güzel bir oyun -
güzel inceleme .. -
Valla inceleme çok iyi olmuş.Oyun dedikleri kadar güzel... -
İnceleme için tşk.ler -
Medieval 2 total war hala arada oynarım. hayatımda oynadığım oynadığın en iyi 5 oyundan biride m2tw dir. buda çok güzel görünüyo. umarım 8600GT sonic ve X2 4000 @3.0 ghz ile tatmin edici bir düzeyde oynayabilirm... -
Ben kaç sene önce empire earth 2 demo oynamıştım harıkaydı buda onun devamı sanırım ama oyunu çözebılmek güç olucak sanırım çok karışık + ingilizcem yok -
Yine süper bi video daha..
Teşekkürlerr -
Teşekkürler. -
oyun güzel olmuş -
güzel çalışma ama full özellikli oynayabilmek için yeni bir masaüstü şart. -
TW nin tüm oyunları süperdir,bu da süper olmuş -
m2tw a baya benzemiş gerçekciliğin artması güzel olmuş..
Bir hayaldan öte yakın zamanda bu tür oyunlarda komutanları fps olarak da oynamayı umut ediyorum (daha gerçekcilik ve adrenalin )..:).O vakit osmanlı tokatını daha rahat uygulayabilirim..:)
İnceleme için teşekkür ederim.. -
en güzel yanıda denizlerdeki gemi sawaşları
Benzer içerikler
- whatsapp bildirim sesi gelmiyor
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- en iyi navigasyon uygulaması
- whatsapp aramaları sessize alma
- instagram kişisel hesaba geçme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X