Şimdi Ara

Kötü koku/tadi : Arçelik 1035 Su Sebili-> ilaci [Divomil RD VC69]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
36.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6 ay once bir tane Arçelik 1035 Su Sebili aldik eve....
    simdilik elektrige takili degil amma kullaniyoruz....
    kullandigimiz cesme sadece MAVI olan... KIRMIZI cesme'den bugun cok kotu koku ve kotu bir tad vardi..
    hemen arcelik servisi aradim ve 1saat sonra geldiler..

servisden usta normal dedi, 2 haftadan fazla kullanmiyorsaniz butun suyu bosaltmak lazimis...

arada gortum kiiii bu urunu kullandi temizlemek icin : Divomil RD VC69 7ML cok kolay seklinde temizledi ! herkesin yapacagi bi sey

o yuzden simdi ben bu urunu ariyorum (garantisi bitdiginde ben yaparim : Divomil RD VC69 7ML, bu urune benzer veya baska ilacla oluyorsa tavsiyelernizi bekliyorum ...

tsk'ler..

• Naçizane insanları zehirliyorsun

ÇAMAŞIR SUYUNU HERHANGİ BİR GIDA MADDESİ YA DA GIDAYLA İLGİLİ CİHAZDA ASLA VE ASLA KULLANMAYIN !!!

Çamaşır suyu dediğimiz seyreltilmiş sodyum hipoklorit çok iyi tutunma özelliği olan,yıkamakla,durulamakla asla kurtulamayacağınız bir maddedir.Çamaşır suyu içeren temizlik ürünlerinin kullanımıyla açığa çıkan karbon tetraklorür ve kloroform gibi maddeler kanserojendir.
    Çamaşır suyunu yalnızca wc gibi yerlerde (o da üzerinde yazanlara aldırmayıp,gece boyu bekletmemek şartıyla) kullanınız.
    Giysi beyazlatmada bile kesinlikle kullanmayınız,en iyi ihtimalle egzama v.b. hastalıklarla tanışırsınız.
    Çocuklarınıza,bebeklerinize ait hiçbir şeye asla çamaşır suyu değdirmeyiniz.
    Lütfen bu yazdıklarımı çok ciddiye alınız ve kulaktan dolma,bilimden uzak parlak fikirlere inanmayınız.
  • camasır suyu bu formulun bırebır aynısı neredeyse
  • valla onu forumda yazdılar ama nette satan biyer bulamamıştım bende

piyasaya bakmak lazım herhal

• arcelik servislerinden 60 kurusa alabilirsin divomil demen yeterli.6o krs urun ve verılen hızmet karsılıgı 20 ytl alınıyor kendınız alabilirsiniz.herhangi bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since1910 -- 10 Mart 2009; 13:21:47 >
  • servisden gelen ustaya sordum... satilmiyor dedi ?
  • Merhaba,

Su sebillerini pek tavsiye etmesemde su sektörünün içinde çalışan biri yardımcı olmaya çalışım.

DV R69 klorlu, köpüğü ayarlı, silikat içeren bir deterjandır.
    Asitle temasta zehirli gaz çıkartabilir. Bendeki J&D en son 0216 598 64 00 numarası var. Ürünün üstende de bu numara mevcut.

Peki niye koku yapıyor. Çok basit şebeke suyunda toplam bakteri olduğunda sıcak su haznesinde mikrop üremesi olması ve koku yapmasından kaynaklanmaktadır. Aslında aynı sorun soğuk haznede de olabilir. Ama siz sürekli soğuk su içtiğinizden su devir dayım yaptığında mikrop üremesi fazla olmamaktadır.

Kullanım klavuzu var ama resim ekleyemiyeceğim şu an ama J&D size kullanım konusunda yardımcı olabilir.

Kolay Gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su sebili temizliğinde mutlaka ozon kullanmalısınız.

Ozon jeneratörü tezgah üstüne konularak çalıştırılabilir. Çalışması esnasında dik konumda olması gereklidir.
    Ozon Jeneratörünün çalışırken veya çalışmazken darbelerden korunması şarttır.

Ozon Jeneratörü 2 Yıl Garantili
    Ozon Jeneratörü 8 Yıl Yedek Parça Bulundurma Garantisi

US Teknoloji; sürekli ürün geliştirme nedeniyle Ozon Jeneratörü üzerindeki, teknik özellikler, görünüm, şekil, estetik v.s. değişiklik hakkını saklı tutar.

Bu ozon gazı üreteci; sanitasyon veya ozon gazının insan sağlığına faydalı olabileceği bütün alanlarda kullanılabilir.

Su sebili temizlenmesinde, suyun dezenfekte edilmesinde, derin dondurucularda ve buzdolaplarında oluşabilecek kötü kokuların giderilmesinde, evlerde banyolarda ortamı hijyenikleştirme için kullanılabilir.

Su sebillerinin sanitasyonunda silikon hortumun rahatlıkla adapte edilebilmesi sebebiyle dezenfeksiyon işleminin rahatça gerçekleştirilebilmesini sağlar.

Ayrıca Endüstriyel mutfaklarda kullanılan bir çok cihazın hijyenik temizliği; buz makinası hijyeni, çay makinası sanitasyonu, endüstriyel su sebili sanitasyonu, kasap dolapları temizliği, sebze dolabı hijyenik hale getirme, şerbetlik koku giderme temizleme benzeri işlemlerde bu cihazla yapabileceğiniz temizliklerdir. Unutmamanız gereken mekanik temizliğin tarafınızdan yapıldıktan sonra bu cihazla; bakteri mikrop spor virüs benzeri kötü oluşumların yok edilmesidir.

Ozon Jeneratörü Suyu temizler, saflaştırır, su sebillerini ve depolarını dezenfekte eder. Ağır metalleri ayrıştırır, sülfat, bakteri ve kanserojen içerikli maddeleri arındırır.

Ozon Jeneratörü;

Sebze ve meyveleri; gübre artıkları, diğer kimyasallar, bakteri ve virüslerden arındırır, diri kalmasını sağlar.
    Et, balık, karides ve midyeleri hormon ve antibiyotiklerden arındırır, patojenleri ve küçük zararlıları öldürür.
    Çamaşır ve bulaşık yıkamada, ciddi anlamda enfeksiyon ve hastalıkları önler.
    Diş, el, yüz ve vücut yıkamasında : Dermatolojik, diş eti ve deri hastalıklarına yol açan maddeleri elimine eder.
    Bebek ürünlerini, (biberon, emzik, oyuncak ..vs.) iç çamaşırlarını ve giysilerini yıkayabilir ve steril edebilirsiniz.

Ozon Jeneratörü Havayı saflaştırır ve temizler : Bakteri, virüs, kötü koku, sigara dumanı ve is gibi etkenleri elimine eder.

Bu ozon jeneratörüyle ister su sebili temizleyin ister yiyeceklerinizi dezenfekte edin isterseniz derin dondurucunuzu buzdolabınızı evinizi banyonuzu dezenfekte edin. Küçük soğuk hava odaları gıda ambarlarınında dezenfeksiyonunu yapabilirsiniz. Dezenfekte edilen gıda depolarında kötü koku benzeri istenmeyen oluşumların olmayacağı gibi, muhafaza edilen gıda maddelerinin ömürlerinin arttığınıda göreceksiniz. Ayrıca Spa turizmi yapan işletmeler, özel güzellik merkezleri; ozon gazıyla yapılan terapinin insana gençleşmiş bir görünüm kazandırdığı ve bilinçli ozon terapisinin insan sağlığına faydası olduğuda biliniyor.

• peki nereden ve nasıl temin edebiliriz bunu?
  • Arkadaşlar nacizane bir kaç cümle yazmak ihtiyacı duydum..Bu pis koku kullanılmayan depo ve muslukların ve damacananın agız kısmının takıldıgı yuvanın kir pis tutup bakteri üretmesi nedeniyle açığa çıkar...Bakteri olmayan yerde kokuşma olmaz..Bunu öldürmek için özel ilaçlar temizleyiciler arayıp , para harcamanın gereği yok...Hepinizin evinde çamaşır suyu var...BİR KOVA SUYA BİR YEMEK KAŞIĞI ÇAMAŞIR SUYU koyup karıştırınız...En güçlü dezenfektan malzemesi... Fazla kullanmayınız...Bir kova su yada teneke yada hangi kap olursa olsun 20 Lt sine 1 yemek kaşığı çok çok fazlasıyla yeterli....Bununla sebili güzelce temiz bir bezle ıslatıp siliniz...Karar , para, tercih sizin............Çok basit...Çok ucuz....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Ağustos 2009; 19:41:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşlar nacizane bir kaç cümle yazmak ihtiyacı duydum..Bu pis koku kullanılmayan depo ve muslukların ve damacananın agız kısmının takıldıgı yuvanın kir pis tutup bakteri üretmesi nedeniyle açığa çıkar...Bakteri olmayan yerde kokuşma olmaz..Bunu öldürmek için özel ilaçlar temizleyiciler arayıp , para harcamanın gereği yok...Hepinizin evinde çamaşır suyu var...BİR KOVA SUYA BİR YEMEK KAŞIĞI ÇAMAŞIR SUYU koyup karıştırınız...En güçlü dezenfektan malzemesi... Fazla kullanmayınız...Bir kova su yada teneke yada hangi kap olursa olsun 20 Lt sine 1 yemek kaşığı çok çok fazlasıyla yeterli....Bununla sebili güzelce temiz bir bezle ıslatıp siliniz...Karar , para, tercih sizin............Çok basit...Çok ucuz....Saygılarımla...

Naçizane insanları zehirliyorsun

ÇAMAŞIR SUYUNU HERHANGİ BİR GIDA MADDESİ YA DA GIDAYLA İLGİLİ CİHAZDA ASLA VE ASLA KULLANMAYIN !!!

Çamaşır suyu dediğimiz seyreltilmiş sodyum hipoklorit çok iyi tutunma özelliği olan,yıkamakla,durulamakla asla kurtulamayacağınız bir maddedir.Çamaşır suyu içeren temizlik ürünlerinin kullanımıyla açığa çıkan karbon tetraklorür ve kloroform gibi maddeler kanserojendir.
    Çamaşır suyunu yalnızca wc gibi yerlerde (o da üzerinde yazanlara aldırmayıp,gece boyu bekletmemek şartıyla) kullanınız.
    Giysi beyazlatmada bile kesinlikle kullanmayınız,en iyi ihtimalle egzama v.b. hastalıklarla tanışırsınız.
    Çocuklarınıza,bebeklerinize ait hiçbir şeye asla çamaşır suyu değdirmeyiniz.
    Lütfen bu yazdıklarımı çok ciddiye alınız ve kulaktan dolma,bilimden uzak parlak fikirlere inanmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 19 Ağustos 2009; 23:15:56 >

• Öyle kolay diyorsunuz ki çamaşır suyu kullanın diye.Allah korusun içimizden birisi yaparda biraz fazla kullanır hastalanırsa vebali sizindir.Böyle açıklamalar yaparken çok dikkatli olmak gerekir.
  • Bence mesajı düzeltmelisiniz..Çözüm arayan kişi sizin mesajınızı görüp çözümü buldum diyerek sayfadan uzaklaşabilir ve çok kötü sonuçlar doğurur.
  • bardakalrı çamaşır suyuyla beyazlatmak eskiden beri yapılan bişey

biz işyerinde vs sürekli yapılıuyor

malum oralarda hijyen daha düşük oluyore

ve bi sıkıntısınıda duymadık görmedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bardakalrı çamaşır suyuyla beyazlatmak eskiden beri yapılan bişey

biz işyerinde vs sürekli yapılıuyor

malum oralarda hijyen daha düşük oluyore

ve bi sıkıntısınıda duymadık görmedik

Emin ol bu cinayet gibi bir şey...Çok yaygındır biliyorum ama dudak uçuklatacak kadar sakıncalı birşey bu.
  • Merhaba,
    Bu dezenfektanların tümünün 5 dakikadan fazla etkisi yoktur. Zararlı maddeler olması da cabası. Yeni nesil bir dezenfektan çıktı. Yapısında çok az etkin madde olmasına karşın aylarca koruma sağlayabiliyor. Dezenfektanlar hakkında bildiğiniz herşeyi bir kenara bırakın çünkü eldeki etkisi için 64 saat garanti verebiliyorlar. Zoono ürünleri ülkemizde ISEF ilaç Ltd. tarafından pazarlanıyor.www.isefilac.com'dan Zoono hakkında bilgi alabilirsiniz.

Zoono işle evinizdeki lavabnolardan gelen kökü kokuları engeller, mantar ve yosunları yok edebilirsiniz. Çamaşır yıkamada kullanırsanız çamaşırlarınız birkaç kullanım için dezenfekte edilir. Hastanelerdeki en ölümcül bakterileri bile yok eder ama su bazlı olduğu için tencerelerinizin içinde bile kullanabilirsiniz.

Elveda eski dezenfektanlar...

Su sebilinin temizliği için damacanayı çıkrıp suyun girdiği yere iki kez püskürtmek yeterli olur. İlk akan su temizlenmiş olarak akar ama ihtiyaten bu suyu içmemek gerekiyor. Bir musluktan iki bardak su attıktan sonra içmeye başlayabilir ve en az 50 damacana bitinceye kadar, sürekli kullanmıyorsanız bir yıl boyunca sebilde mikro organizma üremez.

• İnternette Divomil ararken bu başlığa da denk geldim.. eski konuyu canlandırmış olacağım ama belki benim gibi başkalarının da işine yarar.. henüz sipariş vermedim ama şöyle bir site buldum:

http://www.akasteknik.com/v1/default.asp?say=9&urun=151
  • satan bi yer varmı bu ürünü nette

arçelik servisi 10 liraya satıyormuş

acaab profilo veya başka bi serviste ucuza bulunabilirmi
  • Su sebili temizliği için Arçelik-Beko servislerinden 1.5 TL. gibi çok ucuz bir rakama satın alabileceğiniz Divomil RD adlı minik vakumlu paketin ön-arka resmi aşağıdadır.

Servis yetkilisinin bana anlattığına göre; öncelikle damacanayı çıkarıp içeride kalan suyu iki çeşme ve arka tapadan tamamen boşaltıyoruz. Divomil paketini açıp yukarıdan su kazanının içine bir parça sıvayıp kazanın temizlenmesi sağlıyoruz. Kalanını da su dağıtım deliklerine boşaltıyoruz. Damacanayı tekrar takıyoruz. İçerisi dolunca yeniden aynı boşaltma işlemini tekrarlıyoruz. Bir damacana dolusu çeşme suyunu bu şekilde boşaltmak ve sonra içme suyu takmak en iyi yol. Bir temizlikte sadece 1 paket kullanıyoruz! 6 ayda bir temizlik yapıyoruz. Olay bu kadar.

Kötü koku/tadi : Arçelik 1035 Su Sebili-> ilaci [Divomil RD VC69]

• Biraz önce arçelik servisinden aldım da benden neden 5 lira aldı bunlar ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.