Şimdi Ara

Yeni Konsolturk sogutma modu!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
14.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hem daha önceki tanıtım yazısını yazan arkadaş konsolturk'den ayrıldıgından hemde yeni anakart ve daha uzun süreli testleri hazırladıgımızdan konuyu tekrar açıyorum...

Konsolturk sogutma modu nedir?

Xbox'ın sıcaklık sorunlarınlarına karşı geliştirilmiş önlem yöntemimizdir.
    Aletin stok fanlarıyla uyumlu çalışacak şekilde eklenen 2 yeni fan ve hava akımını güçlendirecek kaçakları önleyecek bir modifikasyondur.
    Bu sistemde amaç hem 3k başta olmak üzere tüm anakart problemlerine etkili bir önlem oluşturmak hem de bunu düşük maliyetlerle başarmaktır

Ne kadar etkilidir?

çok yüksek sıcaklıklara çıkan xboxı %60 'a varan oranda soğutacak kadar etkilidir ve ses farkı yaratmadan çalışmaktadır...
    işte üretim tarihine göre anakart modelleri ve sogutma modunun testleri:

Jesper boardlar için:

Falcon boardlar için:

Xenon boardlar için:

Kasa görüntüsünü bozar mı?.yatay-dikey kullanımı engeller mi?
    Hayır kasa dışından kesinlikle belli olmaz.Hem yatay hem dikey pozisyonda aynı verimle kullanılabilir

Nasıl bir şeydir?
    Board yapısına göre değişmekle birlikte aşşağıdaki gibidir...

bu modu uygulatmanın bir zararı var mı?
    Hiçbir zararı olmadıgı gibi xbox 360ınızı güvenle kullanmanızı sağlar

Takım işlemi ne kadar sürüyor?

ortalama 20-25 dakika

Konsolumu illa sizde bir süre bırakmam gerekiyor mu?
    Ankaradaki müşteriler için böyle bir gereklilik yok gelip çayınızı yudumlarken işlemlerinizi tamamlayabiliriz

Hdd den oyun oynuyorum böyle bir sisteme gerek var mı?

Nasıl olduda bu kadar abartıldı bilmiyorum ama hdd üzerinden oyun oynamak 3k çözümü değildir hatta ciddi bir önlem bile sayılmaz
    net bir ölçüme girmedik ama maksimum kazanacağınız 3-4 derece bir farktır hdd üzerinden oyun oynamak daha çok dvd sesini azaltmak gözü yormamak gibi sebeblerle önerilebilir.

sogutma yapılmış sistemlerden bu güne kadar 3k veya başka bir hata verip geri dönen kaç makina oldu?

Şu ana kadar ürün sıfırken bu sistem takılan hiçbir xbox 360 bozulmadı,tabi bu bozulmayacağını göstermez fakat büyük bir güvenlik sağladıgını ispatlar
    uzun süreler kullanılmış konsollarda ise bu sistem sorunun oluşmasını engellemez,geciktirir çünkü belli bir hasar zaten oluşmuştur .
    3 kırmızı görmek üzere olan bir konsolu sıvı soğutma ile bile soğutsanız sorunu ortadan kaldıramazsınız
    fakat çalışan tüm xboxların ömrünü uzatmak için sogutmayı arttırmak çok güzel bir yöntemdir ayrıca modu taktırdıktan sonra bir sorun yaşarsanız tümanakart tamir ücretlerimizde mod fiyatı kadar fiyatta indirim yapılır böylecealeti bozulmak üzere olan bir konsol sahibi bile mağdur edilmemiş olur...

Ücreti ne kadardır
    50 tl

1 Garantili ve soğutma modlu xbox satışlarımıza xbox satış
    teknik servis hizmetlerimize teknikservis
    adreslerinden ulaşabilirsiniz

Sogutma modu ve firmware update kampanyamız başlamıştır ayrıntılara teknik servis sayfamızdan ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 27 Nisan 2009; 13:33:19 >

• jesperda da pek bir şey değişmemiş gibi görünüyor ama sogutma bir xbox360 hiç olmazsa insanın içinde 3k korkusunu bir nebzede olsa alır
  • Kesinlikle yapılması gereken bir mod
  • quote:

Orjinalden alıntı: powerring

jesperda da pek bir şey değişmemiş gibi görünüyor ama sogutma bir xbox360 hiç olmazsa insanın içinde 3k korkusunu bir nebzede olsa alır

evet beklentileri karşılayamadı malesef ms :)

quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Kesinlikle yapılması gereken bir mod

Teşekkürler,
    Kısa süre içerisinde görüntüye yönelik mod çalışmalarımızı da paylaşacağız umarım onları da beğenirsiniz...
  • 1 sene dolsunda ondan sonra inşALLAH yaptırırım. Zaten size yakınım , eğer hala aynı yerdeyseniz
  • 3 aydır atölyeyi taşıdık
    kuleli sokak 45/4 teyiz
  • İsim Can mıydı??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet
  • Tamam kardeş yaa çok iyi hatırlıyorum.
    Hatta benim geldiğimde dead space oynuyodun
  • selamlar.3k hatasını nasıl çözüyorsunuz?gpu değişikliği yapıyor musunuz?yapıyorsanız jasperlrın gpusunu yine 65 nmlik ile değiştirirsiniz değil mi ?
  • 3k tamirini nasıl yaptıgımız 2.el satış bölümünde ve web sayfamızda açıklanmıştır.
    Gpu değişimi yapmıyoruz
    zaten aslında böyle bir işlem yoktur,gpu değişimi denilen aslen reballingtir yani her hangi bir chipin sökülüp elinizdeki aletin kullandıgı yöntemle(termal,kızılötesi...) ayaklarının yenilenmesi işlemi dolayısıyla bu işlemi yapan yerler bozulan kendi chipinizi yapısal olarak onarıp geri kendi anakartınıza takar...
    Peki biz bu işlemi niye yapmıyoruz çünkü bu işlemi yapan aletler gerçekten ama gerçekten çok pahalıdır
    evet çok yüksek tamir başarısı ortaya çıkarırlar ama xboxınızı 0 aldıgınızda da zaten gpunuz sorunsuzdu ve bu hasar oluştu demekki ekstra birşeyler yapmanız lazım
    bizim kullandıgımız yöntem aleti çalışır hale getirip yüksek sogutmayla hasarın tekrar oluşmasını engellemeye daynır ki bu konudada oldukça başarılı oldugumuzu düşünüyorum
    zaten gpu değişimi(reballing ) yapan tek yerde bizim kadar garanti verebiliyor yani her yöntemin kendine ait avantajları var...

• bunu bilmiyodum.o zaman bu işleme gpu değişimi demek biraz hatalı oluyor.zira ortada baştan başa değişen bi parça yok.
  • istanbulda olsanız yarın gelirdimde oraya yollamak zor geliyo bide makinadan ayrı kalasım yok pek sevdim keratayı :D
  • gecenlerde arkadastan hdd aldım, pes oynarken yakaladım sagolsun cok ılgılendı, bu aralar sogutma modunuda yaptırmayı dusunuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: madozan

istanbulda olsanız yarın gelirdimde oraya yollamak zor geliyo bide makinadan ayrı kalasım yok pek sevdim keratayı :D

evet xbox ayrılması zor bir cihaz
    gerçi gidiş geliş dahil toplam 4 gün içerisinde alet geri elinize ulaşır vedaha sonra bir acı bir ayrılık yaşama riskiniz bir hayli düşer
    işin şakası bir tarafa biliyorsunuzdur son günlerde yeni çıkan oyunlar su anki fwler ile çalışmıyor 1 hafta-10 gün içerisinde yeni fw piyasada olacak dolayısıyla yeni oyun oynamak isteyen herkes yaptırmak zorunda kalacak.
    yeni fw çıkar çıkmaz fw işlemi ve sogutma modu içeren güzel fiyatlı bir kampanya düşünüyorum belki sizinde ilginizi çeker...

• quote:

Orjinalden alıntı: rude.

Tamam kardeş yaa çok iyi hatırlıyorum.
    Hatta benim geldiğimde dead space oynuyodun

quote:

Orjinalden alıntı: delifirtinaa

gecenlerde arkadastan hdd aldım, pes oynarken yakaladım sagolsun cok ılgılendı, bu aralar sogutma modunuda yaptırmayı dusunuyorum

oyun oynarken çok sık yakalanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Konsolturk

quote:

Orjinalden alıntı: madozan

istanbulda olsanız yarın gelirdimde oraya yollamak zor geliyo bide makinadan ayrı kalasım yok pek sevdim keratayı :D

yeni fw çıkar çıkmaz fw işlemi ve sogutma modu içeren güzel fiyatlı bir kampanya düşünüyorum belki sizinde ilginizi çeker...

İşte bu çok güzel olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Konsolturk

güzel
    yine kapını çalıcaz o zaman biz arkadaşla

yanlız can yeni fw derken 1.51den mi yoksa 1.6dan mı bahsediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 6 Mart 2009; 22:37:08 >
  • cunku 3k nın çözümü yok . jasper board larada guvenmeyin . yeni boardlar maliyeti dusurmek için yapılmıstır. 3k ile ilgili tek cozum gpu daki lehimlerin alasımlarla degilde saf malzeme ile yapılmasından gecer. neden mic saf malzeme kullanmıyor ? cvp : saglığımız için .
  • quote:

Orjinalden alıntı: 12henry14

yanlız can yeni fw derken 1.51den mi yoksa 1.6dan mı bahsediyorsun?

su an internetten aldıgımız bilgi bu hafta içerisinde önce hitachiler için ixtreme 1.5
    daha sonrasında bir kaç gün içerisinde ixtreme 1.51 ya da 1.6 çıkacagı
    zaten su anki son fw 1.5 live için oldukça güvenliydi(bu fe ile banlanan rapor edilmedi)
    isimlendirme ne olursa olsun gelecek tek destek yeni stealth dosyalarına yönelik olacaktır

zaten su an yeni oyunların bu fw ile çalışmaması ixtreme serisinin patch kontrolundeki başarısını gösterir tanımlayamadığı bir güvenlik önlemini bile fark edip oyunu açmayı reddediyor ve banlanmamızı önlüyor.yani karıştıma olmasın" su anki fwler bu oyunları açamıyor" diye bir şey söy konusu değil güvenlik önlemi olarak açmıyorlar,patch kontrolu yapmayan unstealth versiyonlar yüklenip kolaylıkla oyunlar oynanabilir.
    eğer ixtreme oyunlardaki değişikliği fark etmeyip açsaydı 2006daki patchsiz oyunlar döneminde ki gibi aynı gün tüm fwli kullanıcılar olarak banlanabilirdik

Son ve çok önemli not:
    son çıkan oyunları kesinlikle başka oyunların video,ss,video partitionlarıyla patchleyip kullanmayın livedan bana koşar adım gidersiniz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.