Şimdi Ara

Konsoltürk'den 3k tamiri,teknik servis,Lite-On Fw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yeni oyunları çalıştırmak için gereken firmware ixtreme 1.51 elimize ulaşmıştır

Tüm dvdrom modelleri için güncelleme işlemi 30 tl

firmware güncellemesi + Sogutma modu kampanyası 60 tl

selamlar
    Uzunca bir süredir Xbox 360 tamirleri yapmaktayız .Daha önceki konu başlığımız Cry of cyrus nickli arkadaşın okul sebebiyle bırakması yüzünden kaldırılmıştır artık her tür konuda bu kullanıcı adı üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Web sitemiz:
    www.konsolturk.com

Servis Hizmetleri Ve Fiyatları:

Kırmızı ışık ve görüntü hataları

xbox 3k hatası tamiri+soğutma modu+lens temizliği 3 ay garantiyle 100 ytl

ayrıntılar:

3k tamiri

xbox360 2k hatası tamiri+soğutma modu+lens temizliği 3 ay garantiyle 100 ytl

xbox360 1k hatası(E74;1022) tamiri+soğutma modu+lens temizliği 3 ay garantiyle 100 ytl

(bu sorunun uzun ömürlü çözümü türkiyede ilk kez tarafımızdan yapılmıştır...)

xbox360 görüntü ve/veya sesin gelmemesi hatası tamiri+soğutma modu+lens temizliği 3 ay garantiyle 100 ytl

(bu sorunun uzun ömürlü çözümü türkiyede ilk kez tarafımızdan yapılmıştır...)

XBox 360 Sogutma modu: Olan fanlara güç arttırımı,kasa içine takılan ve kesinlikle dışardan gözükmeyen ekstra fan,önemli noktalara ramsink montesi,hava dolaşımını arttıracak önlemlerden oluşan hizmettir.
    Tanıtımına buradan ulaşabilirsiniz
    ücreti :50ytl

Bu sogutma moduyla kasa içi sıcaklık 20-25 derece düştüğünden 3k başta olmak üzere birçok soruna önlem niteliğindedir...
    Fakat bilindiği üzere su sogutma takılmış bir konsol bile 3k vermiştir bunun sebebi su sogutmanın yeterli olmaması değil o monte yapılana kadar zaten belli bir hasar oluşması ve bunun patlayacak zamanı kollamasıdır.
    bu sebeble bu modu yaptıran arkadaşlar herhangi bir zaman 3k hatası görürlerse moda verdikleri ücret tamir ücretinden düşülecektir....

Ayrıntılar:

soğutma modu

Dvd Rom işlemleri,Arızaları ve Tamir Ücretleri :

lite-on DVD Rom fw işlemi yapılmaktadır

Lite on Dvd Rom fw işlemi 50 ytl

Lite on Dvd rom değiştirme istenirse 0 hitachilerle 100 ytl

Oyunlarda takılma,unreadable,clean the disc hataları:

1-1.5 yaşının altındaki bir gözde bu sorunlar başlamışsa lens temizliği +yavaşlatılmış fw atımı işlemiyle büyük oranda sonuç sağlanır

Lens temizliği + yavaşlatılmış fw atımı ücreti:30 ytl

bu işlemlerin sorunu çözmemesi durumunda toplam 60 ytl ücretle yeni lens takımı yapılır...

İstenirse 0 dvdrom takımı 90ytl

Open tray Sorunu:yeni chip/dvdrom takımı yapılır :90ytl

Samsung Dvd Romlarında ki Sıkışma Problemi: 10 ytl

Benq drivelarda bazı oyunlarda görünen Unreadable disc hatası:

Her oyunu okuyan birkaç aylık konsolunuz bazı oyunlarda hep aynı noktada unradable disc veriyorsa bu sorunla karşılaşmışsınız demektir
    türkiyede ilk kez tamiri 30 ytl ücretle tarafımızdan yapılmaktadır

Dvdrom problemleri ve çözümleriyle ilgili ayrıntılar:

Dvd-Rom Tamiri

Fw Atma ve Güncelleme İşlemleri:

Tüm Samsung,Benq modelleri ve Hitachinin çıkış modellerinde 25 ytl

Hitachi v78 modelince 35 ytldir.

Ankarada ilk kez tarafımızdan fw atılabilen hitachi 79fl modelinde 60 ytldir.
    ayrıntılar:

firmware

Atölyemiz Gaziosmanpaşa/Çankaya Ankaradadır
    Diğer şehirlere kargo yoluyla çalışıyoruz...

İletişim için:
    Kullanabileceğiniz en hızlı yol sitemizdeki iletişim formudur:
    http://www.konsolturk.com/iletisim.php

MSN:
    drahangazhule@hotmail.com

Tel:
    05554616336

atölyemizden küçük bir kare:

Adresimiz:kuleli sokak 45/4 gop çankaya Ankara
    İşlemlerini için telefon yada mail yoluyla saat ve gün konusunu ayarlamanız gerekmektedir

Diğer şehirlerden Xboxlarınızı Can gürsoy adına Aras kargo Ankara rabat şubesine yollayabilirsiniz
    Her tür tamirde sadece kasayı isim adres telefon bilgilerinizi ve yapılmasını istediğiniz işlemi yazarak yollamanız yeterlidir
    Ücretler işlemler bitince işbank,vakıfbank,ptt ve ziraat bankası yoluyla alınır…

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 8 Mart 2009; 10:47:07 >

• Daha önce hakkımızda yapılmış yorum ve referanslara eski konu başlığımızdan ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 4 Şubat 2009; 21:43:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsolturk

Daha önce hakkımızda yapılmış yorum ve referanslara eski konu başlığımızdan ulaşabilirsiniz
    yeni konu ve kullanıcı hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

Alıntıları Göster
    istanbulda yeriniz yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesx

Alıntıları Göster
    can tekrar hosgeldin aramıza xbox ı sattım belki yanına gelirim yenisini almaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer

Alıntıları Göster
    Ya Can şu resmi koyma artık ya.. Herkes biliyor orasının ne halde olduğunu.. İlk görüdğümde içim acımıştı resmen..

Kolay gelsin kardeşim..

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Ya Can şu resmi koyma artık ya.. Herkes biliyor orasının ne halde olduğunu.. İlk görüdğümde içim acımıştı resmen..

Kolay gelsin kardeşim..

Alıntıları Göster
    Can kardeş benim kargo vardı perşembe kargoya verdiğinizi söylediniz ancak kargoda gözükmedi bir sorun mu var teliniz de kapalı öm da attım ama cvp ok inş bir sorun yoktur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: the c0smic

Saolun hocam :)

quote:

Orjinalden alıntı: pesx

Malesef diğer şehirlere kargo ile çalışıyoruz.Aras kargo kullanırsanız gidiş geliş 20 ytl ve altı tuatacaktır xbox tamir işiyse

quote:

Orjinalden alıntı: qer

Saolasın hocam.Her zaman bekleriz(tabi arcade paketse acele etmeni öneririm fazla kalmadı)

• quote:

Orijinalden alıntı: BoZkırKuRdU20

Can kardeş benim kargo vardı perşembe kargoya verdiğinizi söylediniz ancak kargoda gözükmedi bir sorun mu var teliniz de kapalı öm da attım ama cvp ok inş bir sorun yoktur

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Kolay gelsin kardeşim..

:) Cry of cyrus arkadaşımızla birlikte atölye de ayrıldıgından yeni bir yer hazırlamam gerekti 2 aydır eskinin yarısı kadar bi odada çok daha fazla xbox ile oturuyorum gören korkuyor :)

quote:

Orjinalden alıntı: gilbertarena

Pm ile bilgi verildi tabiki bir sorun yok :)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 9 Şubat 2009; 11:12:30 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Kolay gelsin kardeşim..

:) Cry of cyrus arkadaşımızla birlikte atölye de ayrıldıgından yeni bir yer hazırlamam gerekti 2 aydır eskinin yarısı kadar bi odada çok daha fazla xbox ile oturuyorum gören korkuyor :)

quote:

Pm ile bilgi verildi tabiki bir sorun yok :)...

Alıntıları Göster
    Bir arkadaşımızın cihazı için size ulaşmaya çalıştık ama bu iş cep telefonlarından olmuyor.Sıkışınca kapanıyor meretler.Buna sabit telefon numarasıyla bir çözüm bulun bence.O gün yana yakıla saatlerce sizin sitenizdeki verdiğiniz numaralarınızı çevirdik ama malesef ikiside kapalıydı.

Yani cihazı göndersek de akıbetini öğrenemeyeceğiz.Bu konuda lütfen defans niteliğinde cevap yazmayın bence, en kısa zamanda sabit hatlı bir telefon alın dükkanınıza.

Hayırlı işler dilerim.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Bir arkadaşımızın cihazı için size ulaşmaya çalıştık ama bu iş cep telefonlarından olmuyor.Sıkışınca kapanıyor meretler.Buna sabit telefon numarasıyla bir çözüm bulun bence.O gün yana yakıla saatlerce sizin sitenizdeki verdiğiniz numaralarınızı çevirdik ama malesef ikiside kapalıydı.

Yani cihazı göndersek de akıbetini öğrenemeyeceğiz.Bu konuda lütfen defans niteliğinde cevap yazmayın bence, en kısa zamanda sabit hatlı bir telefon alın dükkanınıza.

Hayırlı işler dilerim.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoZkırKuRdU20 -- 9 Şubat 2009; 15:41:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Hayırlı işler dilerim.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    quote:

kendisi ilgisiz ve anlayışsız biri tavsiye etmiyorum ama gene siz bilirsiniz benim hdd kapağını yollamadı 2 defa tamire yolladım 10 günde anca geliyor ki gelen möakinadan da hayır gelmezç

arkadaşın durumunu özetlemek gerekir
    Makinası 3k dan tamir görmesinin 10 gün kadar ertesinde telefon açıp kardeşiyle ettiği kavga sırasında alete vurdugunu
    xboxın yere düştüğünü açtıgında ses geldiğini söyledi.
    Bizde bir sorun oluştuysa daha da ciddileşmemesi amacıyla konsolu yollamasını söyledik,
    ücret talep edilip edilmeyeceğini sordu bizde tamire gelen konsollar başka bir sorunda yaşamaları durumunda işçilik almadıgımız için ücret almayacağımızı belirttik
    Alet geldiğinde bir kaç gün sıra bekledi bu konuda kendisi haklıdır tabi bizde hızla yardımcı olmak isterdik fakat sırada bekleyen müşteriler varken böyle keyfi bir hakkımız olamaz...
    Bilmeyenler için söyleyeyim biz bir konsolu teslim alırken kasanın içine sorunları yazmalarını rica ederiz böylece neye bakıp neye bakmayacağımızı biliriz...

neyse arkadaş alet çalışıyor fakat sesler var demişti:
    kasa açıldıgında içerisinde fanlar hasar görmüş,vidalar yerinden çıkmış kısacası bir hayli hasar oluşmuş oldugunu görüp ilgilendik
    ekstra fanlardan parçalanmış olan söküldü çalışır durumda olan yerine oturtuldu(kopan parçası yüzünden ses yapıyordu)
    anakart üzerine dökülmüş plastik parçalar toparlandı
    "
    Ücret alınmadan kendisine kargolandı.

kısa süre sonra bu arkadaş bize tekrar ulaşıp "dvdromum okumuyor niye düzeltmediniz?" diye sordu
    Kendisi sorunu söylemediği halde test edip bulmalıymışız kendisine çalışma şeklimizi tekrar anlatıp gelen her konsolun her yerini kontrol edemeyeceğimizi sadece bize söylenen sorunlara baktıgımızı söyledik

daha sonrasında ben gönderirken böyle bir sorun yoktu sizin orada olmuş diyerek bir suçlamada bulundu.
    kendisine böyle birşeyin mümkün olmadıgını izah ettim(her gelen kasa parçalarına ayrılıp numaralanır ayrıca xboxın dvdromunu başka bir xboxa direk bağlayamassınızda)

kendisi önce konsolu satın almamızı daha sonrada 3k tamiri ücretini iade etmemizi istedi
    garantimiz bu durumuda kapsamalıymış...

bu arada geri vermediğimizden bahsettiği parça sadece arcadelerden çıkan hdd girişini örten plastik ekstra kapaktır ilkinde bizim hatamızdan ikincisidnde pakete not düşmediği için unutulmuştur ilkindede kargolamayı önermiştim simdide isterse kendisine lazım olan adette kargolayabilirim

yorumu size bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 9 Şubat 2009; 14:21:05 >

• quote:

.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yosunkaya

Hayırlı işler dilerim.

Saygılar.

Evet bu bir eksimiz
    sorun sabit numaramız olmamasından öte bazı günler telefonlara cevap verecek zamanımız olmaması
    internette bir sebeble numarasını yayınlayanlar biliyordur tahmin edemeyeceğiniz kadar çok aranıyorsunuz.
    Arayanların büyük çogunlugu xbox ile ilgili bir çok yerde erişebileceği bilgileri sormak(chip var mı,3k nedir vb) ya da ps3 vs xbox tarzı bir muhabbet yapmak istiyor
    Normal zamanlarda bu tarz telefonlara da artniyet sezmedikçe cevap verip istedikleri bilgilendirmeyi yapıyorum.
    Ortalama günde 2 saat sırf bu işler yüzünden telefonda konuşmaktayım.

Fakat bazen iş yogunlugundan ya da hastalık,teknik sorun,gümrük işleri vb telefonlara cevap verecek zamanımız olmuyor.
    Mesela son 4 gündür hem 3tb hddsi ile çöken ana pcmizle ilgilenmek ,hem malzeme almak için bir yolculuga çıkmak hem de her çeşit hatadan müzdarip xboxları müşterilerini bekletmeden tamir etmek gerekliydi bu sebebten telefonu kapatıp işlere odaklanmamız gerekti.

Telefona cevap vermediğimiz zaman bizde para ve potansiyel müşteri kaybediyoruz ayrıca bizi pek tanımayan müşteriler tedirginlik yaşayabiliyor tabii bunlar yaşanmasını istemedeiğimiz durumlar
    bu sebeble mümkün oldugunca iş saatlerinde gelen çağrıları kaçırmamaya özen gösteriyoruz anormal durumlar olmadıkçada telefonlarımız açık kalıyor...

Telefondan ulaşamadıgınız durumlarda kullanabileceğiniz en hızlı yöntem olarak sitemize bir iletişim formu ekledik her gün gelen mailler okunup cevaplanıyor(son 4 gündür pc yaşadıgımız durumlar sorunlarımız haricinde 3 aydır hiç aksatmadan bunu yapıyoruz)

yorum ve öneriniz için gerçekten teşekkür ederim.Bu tarz nazik ve bilgilendirici yaklaşımları her zaman memnuniyetle karşılıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 9 Şubat 2009; 14:19:31 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yosunkaya

Hayırlı işler dilerim.

Saygılar.

Evet bu bir eksimiz
    sorun sabit numaramız olmamasından öte bazı günler telefonlara cevap verecek zamanımız olmaması
    internette bir sebeble numarasını yayınlayanlar biliyordur tahmin edemeyeceğiniz kadar çok aranıyorsunuz.
    Arayanların büyük çogunlugu xbox ile ilgili bir çok yerde erişebileceği bilgileri sormak(chip var mı,3k nedir vb) ya da ps3 vs xbox tarzı bir muhabbet yapmak istiyor
    Normal zamanlarda bu tarz telefonlara da artniyet sezmedikçe cevap verip istedikleri bilgilendirmeyi yapıyorum.
    Ortalama günde 2 saat sırf bu işler yüzünden telefonda konuşmaktayım.

Fakat bazen iş yogunlugundan ya da hastalık,teknik sorun,gümrük işleri vb telefonlara cevap verecek zamanımız olmuyor.
    Mesela son 4 gündür hem 3tb hddsi ile çöken ana pcmizle ilgilenmek ,hem malzeme almak için bir yolculuga çıkmak hem de her çeşit hatadan müzdarip xboxları müşterilerini bekletmeden tamir etmek gerekliydi bu sebebten telefonu kapatıp işlere odaklanmamız gerekti.

Telefona cevap vermediğimiz zaman bizde para ve potansiyel müşteri kaybediyoruz ayrıca bizi pek tanımayan müşteriler tedirginlik yaşayabiliyor tabii bunlar yaşanmasını istemedeiğimiz durumlar
    bu sebeble mümkün oldugunca iş saatlerinde gelen çağrıları kaçırmamaya özen gösteriyoruz anormal durumlar olmadıkçada telefonlarımız açık kalıyor...

Telefondan ulaşamadıgınız durumlarda kullanabileceğiniz en hızlı yöntem olarak sitemize bir iletişim formu ekledik her gün gelen mailler okunup cevaplanıyor(son 4 gündür pc yaşadıgımız durumlar sorunlarımız haricinde 3 aydır hiç aksatmadan bunu yapıyoruz)

yorum ve öneriniz için gerçekten teşekkür ederim.Bu tarz nazik ve bilgilendirici yaklaşımları her zaman memnuniyetle karşılıyoruz...

Alıntıları Göster
    tmm da bana fanların kırık olduğunu söleseydin verirdim ücretini takardın bir kez bile aramıyorsun tamam anladık işleerin yoğun ama bu kdr da ilgsiz olunmaz ki kapağı unuttun sonrada kargoyu bana yollıcaksın bir de ben mi vericem bir de telini arıyorum hep kapallı bu kldr da olmaz senden olumlu bir cvp bekliyporum bu fandan gelen ses giderilir mi

• quote:

tmm da bana fanların kırık olduğunu söleseydin verirdim ücretini takardın bir kez bile aramıyorsun tamam anladık işleerin yoğun ama bu kdr da ilgsiz olunmaz ki kapağı unuttun sonrada kargoyu bana yollıcaksın bir de ben mi vericem bir de telini arıyorum hep kapallı bu kldr da olmaz senden olumlu bir cvp bekliyporum bu fandan gelen ses giderilir mi

Alıntıları Göster
    quote:

hatanız sonucunda oluşan hasar imkanlar dahilinde düzeltilmiştir
    sırf bu işlemleri yapmak 3 saatime yakın zamanımı aldı
    üstüne bir de kırılmış olan ekstra fanlarınızı yenileyemem(fanlar aldıgımız dönemlere göre değişiklik göstermektedir farklı voltajlarda çalışan fanları sisteme monte etmek bütün kablolamayı değiştirmeyi gerektirir)
    ki stok fanlarınızda bir sorun yok üstelik bir ekstra fanınızda ses dışında sorunsuz çalışıyorken bunu yapmayız.
    Hadi bunları geçtim garantisinin tamamen dışında bir sorunla saatlerce ilgilnen kişiye telefonda"dvdromda sorun yoktu sizde olmuş,Yollamadan dvdromu açıp test edeceksin,garantiden paramı iade ediceksin o zaman yoksa garanti ne demek..." tarzı emir kipiyle konuşup haksız suçlamalar yöneten biriyle muhattap olmak zorunda değilim

• quote:

quote:

hatanız sonucunda oluşan hasar imkanlar dahilinde düzeltilmiştir
    sırf bu işlemleri yapmak 3 saatime yakın zamanımı aldı
    üstüne bir de kırılmış olan ekstra fanlarınızı yenileyemem(fanlar aldıgımız dönemlere göre değişiklik göstermektedir farklı voltajlarda çalışan fanları sisteme monte etmek bütün kablolamayı değiştirmeyi gerektirir)
    ki stok fanlarınızda bir sorun yok üstelik bir ekstra fanınızda ses dışında sorunsuz çalışıyorken bunu yapmayız.
    Hadi bunları geçtim garantisinin tamamen dışında bir sorunla saatlerce ilgilnen kişiye telefonda"dvdromda sorun yoktu sizde olmuş,Yollamadan dvdromu açıp test edeceksin,garantiden paramı iade ediceksin o zaman yoksa garanti ne demek..." tarzı emir kipiyle konuşup haksız suçlamalar yöneten biriyle muhattap olmak zorunda değilim

Alıntıları Göster
    dvd rom okumuyor bazen size göndermeden sorun yoktu ama siz yaptıktan sonra takıp da bir dvd nasıl denemediniz orasını anlamadım madem 10 gün bekletiyotrsunuz bari adam akıllı olsun yaptığınız iş neyse gene de saol yardım için sorunun hepsini bana attın ya helal olsun sana

• quote:

dvd rom okumuyor bazen size göndermeden sorun yoktu ama siz yaptıktan sonra takıp da bir dvd nasıl denemediniz orasını anlamadım madem 10 gün bekletiyotrsunuz bari adam akıllı olsun yaptığınız iş neyse gene de saol yardım için sorunun hepsini bana attın ya helal olsun sana

Alıntıları Göster
    Nasıl insanlarla uğraşıyoruz...
    biraz yukarı bakarsan ilk mesajda bile yazmışım "yapılmasını istediğiniz işlemi yazarak yollamanız " telefon açan sen dahil her kişiyede söylerim biz sadece bildirilen sorunlara bakarız
    yoksa xbox da en az 40 çeşit hata var ve çalışan bir benchmark programıda mevcut değil bir sorunu yazarsanız kontrol edilir
    yazmazsanız fark edersek tabiki söyleriz yok etmezsek yapılabilecek bir şey yok.

Dvdromunuza gelince xbox içinde kendi kasası olan bir ürün bize çalışır halde gelip çalışmaz halde dönmesi mümkün değil
    her xboxın parçaları işlemden önce işaretlenir ki dvdrom karışsa dahi başka xbox onu tanımazdı...
    size daha fazla söyleyecek lafım yok zaten söylesekte pek işe yaramıyor

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben konsolturk'un köşesini uzun zamandır takip ediyorum, geçen gün kendilerinden olmasa bile bir xbox aldım, çok kaliteli, sakin ve efendi birisi olduğunu gilbertarena nickli üyeye verdiği cevaptan anlamak mümkün, amacım hiçbir üye ile tartışmaya girmek değil ama gazetecelik mezunu olan ve düzgün ifade becerimle tanınan biri olarak yazı tarzınızı çok takdir ettiğimi söylemek istiyorum, eğer Ankara'da olmasanız, konsolumu alır almaz size getirip 3K önleyici işlem yaptırırdım, bence acilen İstanbul'a bir şube açmanız gerekiyor :)
    İyi çalışmalar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre.karasan -- 9 Şubat 2009; 15:23:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre.karasan

Ben konsolturk'un köşesini uzun zamandır takip ediyorum, geçen gün kendilerinden olmasa bile bir xbox aldım, çok kaliteli, sakin ve efendi birisi olduğunu gilbertarena nickli üyeye verdiği cevaptan anlamak mümkün, amacım hiçbir üye ile tartışmaya girmek değil ama gazetecelik mezunu olan ve düzgün ifade becerimle tanınan biri olarak yazı tarzınızı çok takdir ettiğimi söylemek istiyorum, eğer Ankara'da olmasanız, konsolumu alır almaz size getirip 3K önleyici işlem yaptırırdım, bence acilen İstanbul'a bir şube açmanız gerekiyor :)
    İyi çalışmalar dilerim.

Alıntıları Göster
    şu kadar diyim konsolu yolluyorsun yapılıyor ve 10 gün bekliyorsun ancak gelince sorunun neredeyse aynen devam ettiğini görüyorsun.sorun benden kaynaklı olabilir ama bunu belirtmeli en azından o kdr kargo parası veriyoruz bir daha gel git olmasın en azından sen olsan hayal kırıklığı yaşamaz mısın
    ayrıca ben can arkadaşımızın kişiliğine fln bir şey demedim,işini de mutlaka iyi yapıyordur ama bendeki durum biraz karışıktı bakalım napacaz yardım ederse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoZkırKuRdU20 -- 9 Şubat 2009; 15:33:24 >

• quote:

şu kadar diyim konsolu yolluyorsun yapılıyor ve 10 gün bekliyorsun ancak gelince sorunun neredeyse aynen devam ettiğini görüyorsun.sorun benden kaynaklı olabilir ama bunu belirtmeli en azından o kdr kargo parası veriyoruz bir daha gel git olmasın en azından sen olsan hayal kırıklığı yaşamaz mısın
    ayrıca ben can arkadaşımızın kişiliğine fln bir şey demedim,işini de mutlaka iyi yapıyordur ama bendeki durum biraz karışıktı bakalım napacaz yardım ederse sevinirim

Alıntıları Göster
    sorun halloldu can beye karşı yaptığım saygısızlıktan ötürü özür diliyorum inş bir daha yaşanmaz yardımları için de teşekkür ediyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.