Şimdi Ara

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.000
Cevap
29
Favori
450.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deviilll

Coverımız bitti.

Her türlü yoruma açıktır...

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım

mükemmel inşallah paylaşırsın
  • Eyv.Gerçek kardeşim.Şimdi ilk defa CD Label tasarımı yapacam bakalım(SF4 için)...

• Kaliteli bir Titanic coverına sahip olup paylaşabilecek biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

İstanbul'da (anadolu yakası tercihimdir) nerde cd üstüne baskı yaptırabilirim bilen var mı?

CD üzerine Baskı ben yanlış biliyor olabilirim ama toplu olarak yapıyorlar bu işi ve maliyeti yüksek diye biliyorum benım araştırdıgımda bu bılgıyı buldum.Şöle bi yöntem var baskı derken kastın bu ise hepsibura dan 200 tane sticker alıp 7 liraydı en son baktıgımda dvd coverlara nasıl baskı yaptırıoz bunlara baskı yaptırıp cd üzerine yapıştırmak kalıyor geri zaten bunlarında yapıştırmak için aparatları var.

Orijinalden alıntı: pspfreak

İstanbul'da (anadolu yakası tercihimdir) nerde cd üstüne baskı yaptırabilirim bilen var mı?

maxipaket yapıyo ama o da avrupa yakasında...
  • Arkadaşlar konuyu baştan sona okudum , elinize sağlık , dvd cover uzun zamandır takip ettiğim bir konu idi sanırım bu baslık altında eksik olan bazı dizileri/filmleri tesbit ettim.Sırtı dizaynlı olanlardan bahsediyorum tabiki..

Supernatural dizisi için sırtı dizaynlı coverlar. (her sezon için 4 tasarım , toplam 16 tasarım)
    24 dizisi için sırtı dizaynlı coverlar ( her sezon için 6 tasarım toplam 42 tasarım..hangi babayiğit yapabilir)
    Torchwood dizisi için sırtı dizaynlı coverlar (her sezon için ayrı tasarımlar yine)
    Primeval dizisi için sırtı dizaynlı coverlar (her "" "" "" "" "" )
    Heroes dizisi için sırtı dizaynlı coverlar (her "" "" "" "" "" )

Ayrıca film serileri var aklıma gelen bikaç tane..İlk koyduklarım bence olmassa olmazlar.. Direk resimlerini koyuyorum

The horror collection

Friday 13th

Band of...

Freddy..

Alien ve Predator serileri..

Chucky

Batman

Sanırım çoğumuz bunlara sahip olmak ister.Bende araştırıcam şu sırtlı kapaklar nasıl yapılıyor ps'yi kurcalayım biraz , yapabilen arkadaşlarda lütfen bir el atsınlar hep beraber güzel bir arşiv yapalım.
    Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S

• Sırtlı kapaklar icinde kücük bir video iyi olur devilll acıkcası bnmde böyle bir istegim var kalkıp yapıcam ama malesef bölmeyi bilmiyorum [iste bir resim nasıl 6 ya aynı boyutlarda-oranlarda bölünür falan seklinde]
  • @St Batuhan psde cetveli açarak kopyala-yapıştır taktiği ile istediğimiz kadar parçaya bölüyoruz.Yani cetveldeki ölçüyü sırt sayısına bölünce tek sırtın boyutu çıkacaktır ve bu boyutu cetveli kullanarak seçip kopyalayarak eşit parçalara bölüyoruz.Yapıştırdıklarımız farklı labellerde oluyor ve coverlarımıza direkt sırt kısmını tutup sürükleyerek ince detaya geçiyoruz.Tam anlatamadım galiba ama yardımı olur umarım...

yanlız sırt olayına pek sıcak bakmıyorum ben daha çok yer kaplıyo ve bi okadarada çok para gidiyo kalın kutular daha iyi

Orijinalden alıntı: nmcal_86

@devian bu hep beraber olayına katılıyorum lütfen farklı yerlerde bulduğunuz ilginç güzel coverları paylaşalım

yanlız sırt olayına pek sıcak bakmıyorum ben daha çok yer kaplıyo ve bi okadarada çok para gidiyo kalın kutular daha iyi

Para konusunda haklısın ama çok şık duruyor.Ben kendimi tutamıyorum bastıracam bi kaç tane set cover
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gercek1907

Kaliteli bir Titanic coverına sahip olup paylaşabilecek biri var mı?

ben payllaşmak isterdim elimdeki titanik çok kaliteli üstelik türkçe ama filmleri coverla birlikte satıyolar benim aldığım yerde oyüzden pc de değil tarayıcım da olmadığı için koyamıyorm
  • Arkadaşlar yöneticlerden izin çıkarsa bundan sonra yapacağım özel oyun cover ve label'larını ikinci el bölümünde satmayı düşünüyorum.Cover ve label'lar hem PC için hem de XBOX 360 için yapılacaktır.Bazı oyunların türkçe coverlarıda yapılacaktır.İsteğe göre PS3 için cover yapılacaktır label yapılmayacaktır.Coverlar kesilip DVD kutularına kendi tarafımdan yerleştirlecektir.Label'lar cd ve dvd'siz gönderilecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 9 Eylül 2009; 21:25:49 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.