Şimdi Ara

Norton virüs buldu Kaspesky Bulmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hangisi daha iyidir diye sormıyacağım sadece ilginç bir şey yaşadım. Norton scan Yüklü idi. Sonra Kaspersky 2009 u yükledim Norton ayda bir pc yi tarıyor bugün taradı baktım 2 adet virüs yazıyor daha sonra tam sürüm olmadığı için silmiyor bende Kaspersky 2009 da tarataım hem silmiş olurum dedim tarattım baktım virüs yok sizce norton tam sürümünü indireyim mi kaspersky virüs bulmuyor norton buluyor Kaspersky 2009 u silip Norton mu Yükleyeyim

• kaspersky7 indirdiğim dosyada virüs ve trojen buldu malum kav7 bunu silecek tamamen bende nod32 yükledim ve tarattım tabii güncellemesini yaptıktan sonra ama ne virüsü nede trojeni buldu şimdi bende merak ettim kav7 mi nod32 mi?
    ama bildiğim tek şey var 2004 den beri kaspersky kullanıyorum hiç virüsten dolayı format atmadım kasıyor diyorlar ama bana göre bu kasma belli bir süre sonra geçiyor en iyisi tam pc taramsı sonra kasma olmuyor bu benim gözlemim kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 13 Mart 2009; 17:26:04 >
  • Arkadaşlar bişi sorucam norton 360 i 3 hafta önce lisanslı olarak yükledim bir problem yoktu taramalarımı istediğim gibi yapıyordum. 4 gün öncede windows7 yi yükledim norton uyuşmadığı için güncellemesini sitesinden indirdim yükledim. sorun gitti ama daha sonra fark ettimki yüklediğim yeni sürümü basit bir tarama yapıyor kapsamlı taramıyor şimdi yetkililere sorucam durumu ulaşacak telefon numarası var 00800 ile başlıyor ama ben birtürlü o numaraya ulaşamıyorum cep telefonu ile bile denedim meşgul çalıyor sürekli. internetten bağlanıcam chat diye bir bölümü var orayada bağlanamıyorum yani anlıcağınız kaldım ortada. yardımcı oolabilecek bir arkadaşımız var mı ????

Antivir + Mcafee Başkasınıda denemeyin.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.