Şimdi Ara

Toshiba 32XV500 LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • carrfour da bu ürünü 1300 tl 12 taksitle almak istiyorum pc de ve genelde sd yayın izlemek icin kullanıcam ful hd almana gerek yok ozman diceksiniz ama fiyat bakımında fazla yuksek olmadıgı icin neden ful hd olmasın diye düşündüm kullanan ve bilgi sahibi arkadaşlardan yorum bekliyorum

Toshıba Xv başlığı
    http://forum.donanimhaber.com/m_26766154/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Şubat 2009; 4:05:23 >
  • dostum bende bu tv aldım bende ilk bu soruyo sorduğumda aynı seyler soylendı herkeze teşekür ederim ama senınde dedıyın gıbı full hd olması fıyatının ucuz olması bu ürünü almamda etken oldu . ve gayet memnunum özelikle sd yayınlarda bukadar güsel bi sonuc beklemıyodum acıkcası . ben bimeksde 1197 ytl ya 65 taksıt aldım eyer alıcaksan hıc dusunmeden almanı öneririm.

Orjinalden alıntı: Am@deus

Toshıba Xv giriş-orta seviye paneldir ,
    Eksileri/ Genel kullanıma uygun değildir , Ekran açısı sıkıntılıdır , Siyah tonlamalar orta seviyelerdedir ,
    Artıları/ Gamer seridir Xbox Ps3 iyi performans verir , saygılar...
    Toshıba Xv başlığı

Verdiğiniz linkteki Albani ustanın yazılarını okursanız, Sizin bildiğiniz gibi giriş-orta seviyeli bir panel değildir. Orta-üst seviyedir.

''Albani Usta 'nın yazılarından alıntıdır''

Giriş-seviye>>>CV
    Orta-seviye>>>XV
    Üst-seviye>>>>ZF

bunlar 2008 modeller için geçerlidir+

XV aslında "Gamer" lar için çıkarılmış bir seridir!!!! sende Gamer isen OK dir+
    Bana göre her ne kadar Tosh bu seriyi>>Orta-seviye olarak açıklasada bu TV orta-üst seviyededir!
    Processor çok iyidir(100Hz) olmamasına rağmen Motionhandling Samy ve hatta çoğu Sony modellerinden bile daha iyidir
    Orta-seviye dünyadaki en iyi paneldir+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 4 Şubat 2009; 14:01:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hoodan

quote:

Toshıba Xv giriş-orta seviye paneldir ,
    Eksileri/ Genel kullanıma uygun değildir , Ekran açısı sıkıntılıdır , Siyah tonlamalar orta seviyelerdedir ,
    Artıları/ Gamer seridir Xbox Ps3 iyi performans verir , saygılar...
    Toshıba Xv başlığı

Verdiğiniz linkteki Albani ustanın yazılarını okursanız, Sizin bildiğiniz gibi giriş-orta seviyeli bir panel değildir. Orta-üst seviyedir.

''Albani Usta 'nın yazılarından alıntıdır''

Giriş-seviye>>>CV
    Orta-seviye>>>XV
    Üst-seviye>>>>ZF

bunlar 2008 modeller için geçerlidir+

XV aslında "Gamer" lar için çıkarılmış bir seridir!!!! sende Gamer isen OK dir+
    Bana göre her ne kadar Tosh bu seriyi>>Orta-seviye olarak açıklasada bu TV orta-üst seviyededir!
    Processor çok iyidir(100Hz) olmamasına rağmen Motionhandling Samy ve hatta çoğu Sony modellerinden bile daha iyidir
    Orta-seviye dünyadaki en iyi paneldir+

Arkadaşım o yazılar eski panel hızlı ilerleyen bir teknoloji şu an sor bakalım ne dicek sana Evde sd yayın izlerken bir kaç koltuk değiştir bakalım ekranı görebilicekmisin Xv serisinin üretimi bitti Rv serisi olarak devam edicek , son kalan panelleri gazlıyor TNB ve senin çalıştığın bimeks !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Şubat 2009; 15:59:05 >

• Eski dediğin yazılar 3-4 ay öncesi ve fiyat arağılında ki ve kategorisindeki panellerden daha eski değildir. (sony 'nin V , S ,L serileri, LG nin 5000 serisi , Philips'in ve samsung'un 5 serileri ) Hatta kategorisindeki bazı panellerden de daha günceldir. Eski derken neye göre eski ?

Açı sorunu olduğu doğru ama abartılacak kadar değil.Eğer 55-60 mt2 bir odada oturuyorsan ve ya gittiğin 200-300 mt2 lik elektromarkette panele %10 %20 lik bir açıyla bakıyorsan, açı sorunu duyarsın ama standart büyüklükte bir salonda açı problemi kesinlikle cekmezsin.Bir panel her yönde en iyi olamaz.Pozitif yönleri olduğu gibi negatif yönleri olması doğaldır.Pozitif yönüde xbox,ps3 , pc bağlantılarında etkileyici bir performans alırsın.SD yayın kaliteside kesinlikle kötü değildir.Zaten kategorisinin en iyisi ise emin ol ki fiyatı ucuktur.Ör: Sony W serisi.

Panel zaten fiyat/performans serisidir. Mesela sony'nin S,L,V serisine %25-30 fiyat farkı vermenin iyi bir alternatifidir. Zaten S ve L serisinden kesinlikle geri kalır yanı yoktur. V serisi parasının hakkını verir :)

• tartışmaya gerek yok bence. amedeus O miktara Sony L4000 S4000 alırım demişsin nerden alabiliriz link verirmisin
    LG 22MA53 Tv/Monitör
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şans işte bende Sony L4000 güncel fiyatına bakıyordum Teknosa 1.200 1.300 arası , Çingene pazarlığı ile biraz daha inerler

Orjinalden alıntı: quasi522

quote:

Şans işte bende Sony L4000 güncel fiyatına bakıyordum Teknosa 1.200 1.300 arası , Çingene pazarlığı ile biraz daha inerler

Teknosa da çingene pazarlığı ile indirim yapılabilirmi? Hiç denemedim yani o yüzden

Yapılır niye yapılmasın Sen akşam 9:30 gibi git onların günlük ciroları var Bak nasıl satmak için uğraşıyorlar
    Denenmiştir

• Ben bu televizyonu bimeks kampanyadan aldım. Oturma odasında kullanıyorum. Teledunya Hd receiver ile kullanıyorum. Oldukça memnunum. Öte yandan salondaki uydu alıcıya bağlı panasonic plasma SD yayınlarda beklendiği gibi daha başarılı. Daha parlak ve canlı görüntü veriyor.
    Ancak teledunya da bulunan iki adet 1080i yayın yapan HD kanala gelince iş değişiyor. 1024 x 768 lik plasma 1080i yayında 1920x1024 çözünürlüklü LCD kadar başarılı değil. Detaylarda plasmada kayıp olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden lcd /plasma alacak arkadaşlara HD yayın seyretme şansları varsa fullHd (HdReady 1080p) almalarını öneririm. 1080i yayın yapan kanallardaki görüntünün showroomlarda gördüğünüz demo görüntülerin kalitesine yakın olduğunu söyleyebilirim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.