Şimdi Ara

Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
0
Favori
20.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • : Avrupa Yakası :

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}





    Uzun zamandır , Avrupa Yakasını izlediğimde hep muhabbetini yapabileceğimiz topic arıyodum. Ne açan oldu ne de benim topic hazırlamak için zamanım oldu. Çok karakter vardı bi yerdede insan üşeniyor ama dün kafama esti başlayayım akşam bölüm sonuna kadar yetiştirebilirsem diye başladım anca bugüne bitti. İnsan gerçekten birşeye fazla emek harcayınca kıymetini biliyormuş o yüzden başka bir yerde paylaşıldığında " Alıntıdır bu yazıyı hazırlayan Erhan'a teşekkür ederiz" yazısını görmessem dava açarım harbi , telif hakları konusunda hassasım.

    Ve yazılar aciliyetten yazıldığı , resimler aciliyetten google denen nimetten diziden ilk bulunan görüntü olduğu için biraz yazım hatası ve karakterin resimlerinde hata olabilir. Hatasız kul olmaz uyarın düzelteyim. Ayrıca eksik karakter varsa bildiriniz.

    Karakterlerin tam isimli listesine sahip olan ve hangi sezonlarda oynadığı hakkında bilgiler "tr.wikipedia.org" dan alıntıdır.

    Son olarakta bir hayranınız olarak isteğim var Dizide " Arkadan geçen adam " rolüne talibim şöyle 1-2 bölümde kafede otururlerken arkadan bar tarafına falan geçsem bi iki kere kameraya çıksam yeter , forumdan PM aracılığıyla görüşelim.




    Ata Demirer - Volkan Sütçüoğu ve Azim

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}
     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Sütçüoğlu rezidansındandır kendisi ve ailenin büyük çocuğudur. 1. sezondan 3. sezona kadar oynadı ve askere gittiği gösterilerek diziden ayrıldı fakat 6. sezonda tekrar dahil oldu. Volkan karakteri sanatçı olmak isteyen ve zaman zaman illegal yollara başvurmaya çalışan bir karakterdir. Kardeşi Aslı ve 6. Sezonda karşılaştığı " Burhan Eniştesi " ile geçinemeyen bir karakterdir. Diziye tekrar dönmesi çok sevindirici oldu benim için.

    Azim karakteri 6. Sezon da dahil olmuştur. Sabit bi yeri yoktur dilberin yanı onun yeridir. Özellikle "Elaleme malamat ettin" , "Ezikledin" kelimelerini sık sık dilime dolandıran karakterdir. Adanalıdır pambik fabrikaları vardır. Ata Demirer'in yetenklerini ortaya çıkartan bir karakterdir. Dilber Koçarsanlı'nın eski sevgilisidir fakat Koçarslanlı ailesi bir pambik işçisine kız vermem diyerek ayırmışlardır.

    Binnur Kaya - Şahika Koçarslanlı ve Dilber(Koçarslanlı) Hala

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}
     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Avrupa yakası dergisi ofisindendir kendisi moda ikonasıdır , çalışmaktan çok alışveriş yapar. 5. sezonda Şahika 6. sezonda Şahika ve Dilber hala olarak karşımıza çıkmakta fakat o kadar güzel oynuyor ki insan aynı kişiler olduğunu anlamıyor bazen. Kendisi ülkenin sayılı zenginlerinden olduğu için para onun için pek bir sorun değil hatta işede kızının canı sıkıldığı için babası %50 sini aldı diye başlıyor. Bir süre Sacitle aşk yaşadı , şimdi Volkan karakteri ile beraber. Ayrıca bu forumu bu forumun olduğu interneti microsoftu satın alır Şahika Koçarslanlı duruyor sizin karşınızda.

    Dilber hala ise Sütçüoğlu apartmanındandır. Kendisi adanadan bir süreliğine geldi ve Tahsin karakterine aşık olduğu için üst kattaki daireyi kiraladı kendisinin " Hoşşik , hatım kız , gadasını aldığım , soyu kası batasıca , çektiği damarı kuruyasıca , dipçik gibisin " gibi sözleri çok yaygınlaşmıştır.

    Bülent Polat - Şehsuvar

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Avrupa yakası ofisindendir kendisi , çaycılık yapar. 1. sezondan 3. sezona kadar oynadı. Ofis arkadaşlarıyla iyi geçinen fakat idari müdür Burhan ile çok kavga eden bir karakterdi. Kendisini kızlara avrupa yakasının moda yazarıyım diye tanıtırdı.

    Engin Günaydın - Burhan Altıntop
     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}

    Kendisi hem Sütçüoğlu rezidansındandır hemde Avrupa Yakası dergisinin idari müdürüdür. 3. sezondan beri oynamaktadır. Benim en çok güldüğüm ve Ata Demirer diziden ayrıldıktan sonra diziyi sırtlayıp bugünlere kadar getiren bir karakterdir. Şivesiyle gönlümüzde taht kuran bir karakterdir. Fransızca bilmeden fransızca konuşan ve temeli sallamaya dayanan , haftasonu izlediği filmlerden öğrendiği bir ingilizcesi vardır özellikle bir sezonda insanların dilinde dolaşan " Hey Gary what's up man " , " Gary whas going on " gibi cümleler bulunmaktadır. Cimri bir karakteri üstlendiği için çok komik anlar yaşatıyor bizlere.

    Evrim Akın - Selin
     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Hem Sütçüoğlu apartmanındandır hem de Avrupa Yakası dergisi ofisinden. 1. sezondan 3. sezon sonuna kadar oynamıştır. Derginin sahibi Saadettin beyin kızı olduğu için biraz şımarık bir karakterdir ve işte pek bi sorumluluğu yoktur kozmetik ürünlerini test eder. Kubilay ve Volkan karakteri arasında karmaşık bir arkadaşlık arasındayken Volkan ile süpriz evlilik yapar. Biraz kaçık bir karakteri vardır ve konuşmasıyla gençlerde yeni bir akım başlatmıştır " Oha felan oldum yani" , " Kal geldi " gibi nice sözler. Keşke hiç ayrılmasaydı diziden.

    Gazanfer Özcan - Tahsin Sütçüoğlu
     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi Sütçüoğlu rezidansındandır. Sütçüoğlu apartmanının sahibidir. Ailenin babasıdır. 1. sezondan beridir dizide bulunmaktadır. Zaman zaman bazı bölümler Tahsin karakterinin hareketlenmesine ve kurallarıyla ilgili olaylara dayansada genelde durgun bir karakterdir baş koltukta oturur günlük konuşmalar yapılır ve fazla görülmez. İffet karakteriyle evliler fakat bu bölüm İffet bursaya gitmiş diye yazıldı diziden ayrılanlar olduğu için şimdi Dilber Hala hakkında aklı gidip gelmekte muhtemelen. Yaşı gerekçesiyle fazla bir hareket beklenmiyor o en kötü haliyle bile mimikleriyle beni güldürmeye başarıyor iyi ki ailenin babası Gazanfer Özcan olarak seçilmiş.

    Gülse Birsel - Aslı Sütçüoğlu
     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Hem Sütçüoğlu rezidasındandır hem de Avrupa Yakası dergisi ofisindendir. 1. sezondan beri dizide bulunmaktadır. Başarılı bir röportajcıdır. Abisi Volkan'ın işlerine taş koymayı sever. Bir süre Cem Onaran karakteri ile evliydi. Şimdi Osman Koçarslanlı ile nişanlılar. Ayrıca kendisi dizinin senaristidir 6 sezondur bize her bölümünde ayrı bir tat verdirdiğin için teşekkürler Gülse Birsel.

    Hakan Yılmaz - Osman Koçarslanlı
     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi dizide sabit bir alanda değildir , bu yüzden diğer karakterler kategorisindedir. Diziye 5. sezonda dahil oldu Şahika Koçarslanlının amcasının oğludur. Şahikanın sevgilisi olan Saciti incelemek sebebiyle diziye dahil olur ve Aslı'dan hoşlanmasıyla beraberlikleri başlar. Koçarslanlı holdingin tehlikeli işlerini yapması nedeniyle yanında silah ve zaman zaman koruması olur. Bu görünümünden insanlar bazen korkar onu mafya sanar.

    Hale Caneroğlu - Yaprak
     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi Avrupa Yakası dergisinin moda yazarıdır. 1. Sezondan beri dizide bulunmaktadır. Kubilay ve Volkan arasındaki aşk ikileminde Volkan Selin ile evlendikten sonra Kubilay ile evlendi Yaprak karakteride. Sesi çok iyidir , bu yüzden sahnelerde solistlik yapar teklif aldığı zaman ama bu Kubilay'ın ailesi tarafından istenmediği için bırakmıştı bir kere daha bu işe girdiğinde ise asistanı Burhan Altıntop sayesinde tuhaf bir maceraya sebep oldu.

    Hasibe Eren - Makbule Kral

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi Sütçüoğlu rezidansındandır. Diziye 3. sezon dahil oldu. Mutfakta pek marifetlidir antep mutfağının aşmışıdır. Tahsin karakterinin yeğeni olarak diziye dahil olmuştur. Sacitin ablasıdır. Diziye dahil olduğundan beri Burhan Altıntopa aşıktır ama Burhan Altıntoptan karşılık alamaz , tabi Burhan Altıntop Makbuleye ait tapuları görene kadar. Ondan sonra bi yandan beğenmediği halde varlığı için beraberlik yaşarken Makbule İzzet ile evlenir , boşanır tekrar Sütçüoğlu rezidansındadır. Üzüldüğünde yaptığı hareketlere ve konuşmasına falan bayılıyorum şahsen.

    Hümeyra - İffet Sütçüoğlu

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi Sütçüoğlu rezidansındandır. Dizide 1. sezondan 5. sezon sonuna kadar bulunmaktadır. Tahsinin eşi rolünü üstlenmiştir. Bülent Onaran'ın eşi Sedef tek arkadaşıdır onuda İffet sevmez , zoraki bir arkadaşlık gibi bir durum söz konusudur. Soldan soldan gelmesiyle meşhurdur.

    Levent Üzümcü - Cem Onaran

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi hem Sütçüoğlu apartmanındandır hemde Avrupa Yakası dergisi ofisindendir. 1. Sezondan beri bulunmaktadır. Bir zamanlar Avrupa yakası dergisinin müdürüdür. Aslı ile bir dönem evlidir. Evlilik sonrasında tatili uzun tuttuğu için işten atılmıştır tekrar işe alınacağı zaman ise Burhan Altıntop yüzünden fotoğraf çekimcisi olmuştur. Bülent Onaranın oğludur. Burhan Altıntop ile arası pek iyi değildir. Dizide pek görünmüyor ama yakışıyor diziye yahu..

    Ömür Arpacı - Dursun

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi Sütçüoğlu Muhallebicisindendir. Dizinin 5. sezonunda kısa bir zaman gözüktü tam anlamıyla 6. sezonda başladı ama diziye yakıştı gerçekten. Kısa zamandada pek çok hayran topladı kendine kendisi telif hakları konusunda hassastır ve zaman vurabilir de vurmayabilirde garantisi yok. Bir de saymaya başladığında süper "5 dakkaya bitti bitti bilemedin 15 dk bilemedin yarım saat en kötü ihtimal 1 saat ne oldi? " son günlerdede sık duyduğumuz " Ne oldi rengin soldi?" sözü güzel.

    Peker Açıkalın - Gaffur Aksoy

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi Sütçüoğlu Apartmanındandır.Dizide 3. sezon zaman zaman gözüktü tam anlamıyla 4. sezon başladı.Apartmanın kapıcı ailesinin çocuğudur. Küçükken menenjit geçirmiştir. Aslıya aşıktır. Burhana yaptırdığı zorunlu bir kankalıkları ve vıdı vıdı dansları vardır. Kısa sürede çok popülerlik kazandı bu karakter insanlar çıldırmış gibiydi koskoca berberin biri gaffur pijaması giyip onun gibi dans ederek insanları traş ediyormuş , daha neler var neler. Bide ağızdan düşmeyen replikler vardı " Beni beğenmüür müsün ?" , "Tenhada kıstırırım." , " Ölümüne kankayız" gibi komikti güzeldi aslında ama fazla ileri geri konuştuğu için dizi hakkında diziden çıkarıldı , iyide yapıldı ki hala dizideki oyuncularla dalga geçmeye çalışıyor. Oysa dalga geçmiyorsun dahada çirkinleşiyorsun...

    Rutkay Aziz - Bülent Onaran

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi Sütçüoğlu Apartmanındandır. Diziye 3. sezonda dahil olmuştur. Dizide pek gözükmemesine rağmen benim favori karakterlerimden biridir. Asla yaşlandığını kabul etmez. Her zaman etrafında güzel kızlar bulunur. Makbule ve Burhan'a ettiği hakaretlere çok gülerim. Aslında hakaret edişi başlı başına komedi kişisel bişey değil.

    Sarp Apak - Tanrıverdi

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi Avrupa Yakası Dergisi ofisindendir. Derginin çaycısıdır. Diziye 4. sezon dahil oldu. Fatoş ile karmaşık bir ilişkiye sahipler. İdari müdürü Burhan Altıntop ile pek anlaşamazlar. Rockcudur , asidir , çok pis dalar. Burhan Altıntop'a bir kaç kez yumruk atmışlığı var Burhanın deyimiyle Tokat'a gönderiyor. (Tokata gittim geldim ya , binalar yükselmiş , ekonomi tıkırında.)

    Suna Keskin - Sedef Onaran

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Sabit bir alana sahip değildir. Bülent Onarandan boşanmıştır. Cem'in annesidir. Kocasıyla kafasını bozmuş denilebilir. Kadın derneklerine üyedir. Cem aşırı ilgisinden sıkılmıştır. İffet içinde aynı durum geçerlidir.

    Şenay Gürler - Fatoş

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi Avrupa Yakası Dergisi ofisindendir. Yayın yönetmenidir. Dizide 1. sezondan beri bulunmaktadır. Tanrıverdi ile karmaşık bir ilişkiye sahipler. Yaşının büyük olmasını saklamak için geçirdiği operasyonların haddi hesabı yok. Yaşı hakkında çeşitli efsaneler dolaşıyor.

    Timur Acar - İzzet

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi Sütçüoğlu Muhallebicisindendir. Sertaçın kapalı çarşıdaki arkadaşıdır. Deri işleriyle uğraşır , gizemli konuşur (-Beyaz geldi abi. +Beyaz derken -Edirne Beyaz Peyniri gibi ) , pek legal işlerde değildir , Makbuleye aşıktır. Sütçüoğlu muhallebecisindeki meşhur masanın 4'lülerinden biridir.

    Tolga Çevik - Sacit Kral

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi Sütçüoğlu rezidansındandır. Tahsinin yeğenidir. 4. sezon ve 5. sezonda oynamıştır. Aslıyla anlaşamaz. Bir süre Zeynep ile beraberdi iki aile tarafındanda istenmeyince Amerikaya kaçtı. Tabi oradan kötü huyu olan kumar yüzünden ayrılıp geri döndüler. Aslı ile pek anlaşamaz. Bir sürede Şahika ile birlikte oldu , Zeynep ile aldattığı sanıldığı için görüşmeyi kestiler.

    Veysel Diker - Tacetttin

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi Sütçüoğlu muhallebicisindendir. 1. sezondan beri bulunmaktadır. Sütçüoğlu ailesiyle kendi ailesi arasında muhabbetleri vardır. Sütçüoğlu ailesinin kızı Aslıya aşıktır. Baklava prensidir birazca saf karakter olmasına rağmen asla zarar etmez. Sütçüoğlu muhallebecisindeki meşhur masanın 4'lülerinden biridir.

    Vural Çelik - Kubilay ve Gülenay

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009} Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    2. sezondan 5. sezon sonuna kadar bulunmaktadır.

    Kubilay ; Avrupa Yakası Dergisi ofisindendir. Ofistedir ama bir işle uğraşmıyordur sadece %10 hissesini almış derginin ve bütün gün orada oturuyor. Yaprak ile evlidir. Gülenayın ikiz kardeşidir. Zenginliğin lüksünden vazgeçemez. " Çok (herhangi bir durum) gördüm seni" sözü bu karakterle başlamıştır ve güzel esprilere sahip bir karakterdir severdim keşke kalsaydı dizide.

    Gülenay ; Sabit bir alanda dedğildir. Herhangi bir anda çıkar şarkısını söyler ve her şarkısında tüm dinleyenler ağlar. Kubilay'ın ikiz kardeşidir. Ailenin zenginliğini reddedip fakir bir hayatı tercih etmiştir. Ozandır. Birde ondan daha fazla besiliymiş gibi duran kedisi vardır.

    Yavuz Seçkin - Sertaç

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi Sütçüoğlu Muhallebicisindendir.Volkan karakterinin eski arkadaşıdır.1. Sezondan beri bulunmaktadır. Her zaman para bulmaya yönelik ilginç planları vardır. Çevresi geniş olduğu için güzel işlerden haberdar olur genelde illegal olur bu işler. Tüm bulduğu işler genelde olumsuz sonlanır.Sütçüoğlu muhallebecisindeki meşhur masanın 4'lülerinden biridir.

    Yıldırım Öcek - Sadettin Yerebakan

     Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009}


    Kendisi Avrupa Yakası Dergisindendir. Derginin sahibidir.1. sezondan beri bulunmaktadır. Parayı sever , cimridir , tembelliği sevmez. Ne zaman birisi "Çalışın" dese aklıma onun " Çalışın , çalışın " sözü gelir. Maddi durumu iyidir , karısıyla arası kötü olduğunda Dümbelek suratlı Feryal diye konuşmaya girer.




    Korsan indirmeyin diyemem , önüne geçemem ama çarşamba günleri izlemeyi ihmal etmeyin diyebilirim. Hem muhabbete geç kalmazsınız.

    Erhan





    Hayranları;

    1 - Erhan
    2 - Me®t
    3 - Cane®
    4 - Mé®t
    5 - Full#Throttle
    6 - Duygusuz İfade
    7 - #NeWWorlD#
    8 - ballrry
    9 - flym4n
    10 - eDDiè
    11 - 12oz
    12 - PUni
    13 - AnimoSity
    14 - amet
    15 - mastenc
    16 - Frost_Nova
    17 - TuruncuSite
    18 - STuSS
    19 - linkin_park20
    20 - TheM
    21 - KontG
    22 - :White:DeviL:
    23 - Torinolu
    24 - DevilReloaded
    25 - DaRLoRd

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Helal olsun hacı süper olmuş , ellerine sağlık ..

    Eh ilk üyede ben olayım dimi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Me®t

    Helal olsun hacı süper olmuş , ellerine sağlık ..

    Eh ilk üyede ben olayım dimi
    Gaffuru geri istiyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gesk

    Gaffuru geri istiyoruz

    Alıntıları Göster
    Buram buram emek kokuyor
    Ne kadar sürdü bunu hazırlamak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blufer

    Buram buram emek kokuyor
    Ne kadar sürdü bunu hazırlamak?

    Alıntıları Göster
    Güzel Bir Konu Olmuş Emeğinize Sağlık Bende Arıyordum Diziyi İzledikten Sonra Bir Konu Açmayı Unutmuşum İyiki Açmamışım Bu Konu Daha Güzel Olmuş Ayrıntılı Dünkü Bölümde Süperdi Yine Burhanın Dedektif Olması Filan




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blufer

    Buram buram emek kokuyor
    Ne kadar sürdü bunu hazırlamak?

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: Bilgin

    Buram buram emek kokuyor
    Ne kadar sürdü bunu hazırlamak?


    4 veya 5 saat sürmüştür.

    Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Artık bölüm muhabbetlerini rahat rahat yapabileceğiz




  • Benim favorim BURHAN ALTINTOP
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Me®t

    Helal olsun hacı süper olmuş , ellerine sağlık ..

    Eh ilk üyede ben olayım dimi
    quote:

    Orjinalden alıntı: Me®t

    Helal olsun hacı süper olmuş , ellerine sağlık ..

    Eh ilk üyede ben olayım dimi


    Hayran Kulübünüde hazırlayalım cidden.

    Katılmak isteyen belirtsin ekleyeyim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

    Güzel Bir Konu Olmuş Emeğinize Sağlık Bende Arıyordum Diziyi İzledikten Sonra Bir Konu Açmayı Unutmuşum İyiki Açmamışım Bu Konu Daha Güzel Olmuş Ayrıntılı Dünkü Bölümde Süperdi Yine Burhanın Dedektif Olması Filan

    Alıntıları Göster
    Çok güzel başlık olmuş ellerine sağlık




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Me®t

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Benide Yazarmısın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Àhmet

    Çok güzel başlık olmuş ellerine sağlık

    Alıntıları Göster
    Güzel başlık olmuş, Eklersen sevinirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erhan

    quote:

    Orjinalden alıntı: Me®t

    Helal olsun hacı süper olmuş , ellerine sağlık ..

    Eh ilk üyede ben olayım dimi


    Hayran Kulübünüde hazırlayalım cidden.

    Katılmak isteyen belirtsin ekleyeyim

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: Erhan

    quote:

    Orjinalden alıntı: Me®t

    Helal olsun hacı süper olmuş , ellerine sağlık ..

    Eh ilk üyede ben olayım dimi


    Hayran Kulübünüde hazırlayalım cidden.

    Katılmak isteyen belirtsin ekleyeyim


    Hazırlayalım tabi benide onur üyesi falan yaparsın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Güven

    Güzel başlık olmuş, Eklersen sevinirim.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: amet

    Çok güzel başlık olmuş ellerine sağlık


    Teşekkür ederim.




    quote:

    Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

    Benide Yazarmısın..


    Tabi ki




    quote:

    Orjinalden alıntı: Mé®t

    Güzel başlık olmuş, Eklersen sevinirim.


    Hallettim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Me®t

    quote:

    Orjinalden alıntı: Erhan

    quote:

    Orjinalden alıntı: Me®t

    Helal olsun hacı süper olmuş , ellerine sağlık ..

    Eh ilk üyede ben olayım dimi


    Hayran Kulübünüde hazırlayalım cidden.

    Katılmak isteyen belirtsin ekleyeyim


    Hazırlayalım tabi benide onur üyesi falan yaparsın

    Alıntıları Göster
    Eklersen sevinirim

    güzel başlık olmuş




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erhan

    quote:

    Orjinalden alıntı: amet

    Çok güzel başlık olmuş ellerine sağlık


    Teşekkür ederim.




    quote:

    Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

    Benide Yazarmısın..


    Tabi ki




    quote:

    Orjinalden alıntı: Mé®t

    Güzel başlık olmuş, Eklersen sevinirim.


    Hallettim

    Alıntıları Göster
    Oturur hergün izlerdik ya. Çarşamba yeni bölüm hafta içi 4 de falanda eskileri veriyorlardı. Hala veriyorlar mı ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Güven

    Oturur hergün izlerdik ya. Çarşamba yeni bölüm hafta içi 4 de falanda eskileri veriyorlardı. Hala veriyorlar mı ?

    Alıntıları Göster
    Benim Ora Biraz Yamuk Olmuş Kötü Gözüküyor Az Sağ Yaparsanız Tam Süper Olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Àhmet

    Çok güzel başlık olmuş ellerine sağlık

    Alıntıları Göster
    Güzel başlık.
    Eklersen sevinirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Güven

    Oturur hergün izlerdik ya. Çarşamba yeni bölüm hafta içi 4 de falanda eskileri veriyorlardı. Hala veriyorlar mı ?

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: Mé®t

    Oturur hergün izlerdik ya. Çarşamba yeni bölüm hafta içi 4 de falanda eskileri veriyorlardı. Hala veriyorlar mı ?


    Bir süre yayına "Bizim Evin Halleri" diye bi dizi girdi sonra yayından kalktı , o günden beri hergün 17.20 de bulunmakta hafta sonları hariç.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Full#Throttle

    Güzel başlık.
    Eklersen sevinirim.

    Alıntıları Göster
    Eklersen Sevinirim Hocam Eline Sağlık...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erhan

    quote:

    Orjinalden alıntı: Mé®t

    Oturur hergün izlerdik ya. Çarşamba yeni bölüm hafta içi 4 de falanda eskileri veriyorlardı. Hala veriyorlar mı ?


    Bir süre yayına "Bizim Evin Halleri" diye bi dizi girdi sonra yayından kalktı , o günden beri hergün 17.20 de bulunmakta hafta sonları hariç.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: Erhan


    quote:

    Orjinalden alıntı: Mé®t

    Oturur hergün izlerdik ya. Çarşamba yeni bölüm hafta içi 4 de falanda eskileri veriyorlardı. Hala veriyorlar mı ?


    Bir süre yayına "Bizim Evin Halleri" diye bi dizi girdi sonra yayından kalktı , o günden beri hergün 17.20 de bulunmakta hafta sonları hariç.


    İyiymiş.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.