Şimdi Ara

DC icin TOR programı Kulanımı RESIMLI ANLATIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar DC sorununa karsı farklı İP ile oyuna baglanmak ısteyenler icin bir yontem zaten internette guvenlı dolaşmak ıcınde kullanılan bır yoldur

ilk once TOR BURAYA TIKLAYIN ve indir kısmından ındırın

Kurulumu yapınca karsınıza bole bir pencere gelecek ve otomatik olarak baglanacakdır

Sonrakı aşamada ise Pc nizin sag altında çalışan P ile gosterılen mavi simgeye sagtıklayıp

Privoxy ye tor ile konuşmayı öğretmek için simgesinin üzerinde sağ tılayıp Edit kısmından Main Configuration seçeneğini seçiyoruz. Karşımıza config.txt dosyasının içeriği geliyor. Bu dosyanın en alt kısmına boş bir satıra forward-socks4a / localhost:9050 . komutunu ekliyoruz(dikkat .(nokta işareti) de komuta dahildir). Daha sonra kayıt edip config.cfg dosyasını kapatıp privoxy yi kapatıp tekrar açıyoruz. Artık privoxy programı gelen istekleri tor a yönlendirmeyi öğrendi.

sonra kapatın ve kaydedin

son aşamada ise tarayıcı proxsy ve SOCKS ayarlarını yapmanız resimde işaretli yerleri aynen doldurunuz

tamamdeyin ve işlemi bitirin Artık bir web sayfası acdıgınızda sag alttakı mavi P simgenız bır radar halını alacak ve TOR un sızın ıcın secdıgı en uygun ulkeden ip alacaksınız

widalia control panelınden wiev networke bakarak hangı ulkelerden ip aldıgınızı gorebılırsınız TOR bizim isin 5-6 tane secıyor ve yogunluga gore aldıgı iplere otomatık olarak sızı atıyor

NOT: TOR U DISABLE ETMEK ICIN BAGLANTI AYARLARINIZDAN VEKIL SUNUCU YOKU ISARETLEYIN İP NIZI GIZLEMEK ISDEMEDIGINIZDE BUNU YAPARSINIZ PROGRAM PASIFLESIR OLDUGU GIBI EKLE KALDIRDAN KALDIRMANIZA GEREK KALMAZ

NOT: google arada bır sızın bir vırus yada program olmanızdan suphelıp :) alta bır resımlı kutu koyup içindekılerı yazmanızı ısdeye bılır.

hiç bir işe yaramasada youtubeye girebilirsiniz gercı ben DC almadım kurdugumdan beri

NOT: web sayfalarınız yavas acıla bılır ılk once TOR a ugradıgından ama genel olarak kullanıslıdır

anlamadıgınız konuları cekınmeden sorun son olarak anlatımı beceremedıysem ozur dılerım

SON OLARAK: TOR çalısırken nerden ip aldıgınız basıtce ogrenmek ıcın http://www.ipadresimne.com/ dan baka bılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneraksu22 -- 23 Ocak 2009; 3:54:12 >

• REhber İçin Saolasın.

İşe Yarıyorsa 1 Setin Benden

YENİ SERVER SEASON6 OSMANLİMU.ZAPTO.ORG
  • program işe yarar DC olmadım daha ama gece normaldede pek DC sıkıntısı cekmıyoruz fakat ip gizlemek ıcın ideal ve ucretsız bır uygulamadır

dediğim gibi youtube gırmeyı deneye bılırsın ilk :)

Oyun İçin Öğlen Akşam Vakitlerinde Dc Yiyorum Gece Yok Zaten..

Yasaklı Siteler İçin Zaten HotspotShield Programını Kullanıyorum Bu Kadar Zahmeti Yok Ama Onla Oyuna Girmiyor

• sayfalar kasıyor evet :) cunkı oyunun ne kullandıgını tam bılmedıgımızden 2 tane vekıl sunucu atıyoruz :)

en azından bölelikle sorun tukr iplerındemı cozeriz :) sonucda artık ip miz turkıye cıkıslı degıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneraksu22 -- 23 Ocak 2009; 4:31:59 >
    Rising Force On-Line (www.playrf.com)
    Server : Dahin
    Nick : Craxi
    Level : 40
    Race : Cora
    Class : Faust
    Guild : Revolutions
  • 2 tip versiyon var kararlı ve kararsız hangisini indirmeliyiz.

Malfurion...
    The teachings of Cenarius were always your path.
    I felt... another calling. It was power I sought... but not the conquer or rule.
    It was a means to an end... to save Azeroth from an unstoppable foe.
  • Programı uyguladım ip mi luxenburg olarak gösterdi.Ama değişen birşey yok ne yazıkki yine dc yine dc.

Malfurion...
    The teachings of Cenarius were always your path.
    I felt... another calling. It was power I sought... but not the conquer or rule.
    It was a means to an end... to save Azeroth from an unstoppable foe.
  • Bendede aynı şey dc ye devam.Hiç bir fark yok.
  • NE guzel bır oyunmus yaa Dc lı de guzel oluyo valla hıc olmazsa gıryoruzz...Talesofpritaes 2 yı gıren oldumu ?
  • Bu böyle olmayacak dc sorunu çözülene kadar oyuna girmiyeceğim.Oyuna giriyorum mob a saldırıyorum sonra sağlam bir lag giriyor yaratıklar kayboluyor yaratıklar geri geliyor bakıyorum ölmüşüm %96 dan %30 a düştüm yata yata bir gün içerisinde tam 23 kez dc oldum ve yattım.Böyle level mı kasılır.Forumu takip etmeye devam edeceğim dc sorunu düzelince de tekrar devam edeceğim.

O Değilde Koca Firma Sanki Herşey Normalmiş Givi Davranıp Açııklama Yapma Gereyi Bile Duymuyorlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: speedmonster

Bu böyle olmayacak dc sorunu çözülene kadar oyuna girmiyeceğim.Oyuna giriyorum mob a saldırıyorum sonra sağlam bir lag giriyor yaratıklar kayboluyor yaratıklar geri geliyor bakıyorum ölmüşüm %96 dan %30 a düştüm yata yata bir gün içerisinde tam 23 kez dc oldum ve yattım.Böyle level mı kasılır.Forumu takip etmeye devam edeceğim dc sorunu düzelince de tekrar devam edeceğim.

Aynen katılıyorum speed. Bizim Striker - Puni Pvp showuda 1 hafta erteleyelim nolucak.

lag ve dc varmı dıye adamlar bit lag never DC diyor çok az lag ve hiç dece olmuyolar anlayamadım gitti

• bunun Türk ipleriyle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum.Altyapıdan kaynaklanan bi problem.En iyisi TTnet Vitaminde takılalım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.