Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
961.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar kiel e giriş yapamıyorum resimdeki virajı dönmeye başladığım an oyundan atıyo bunun nedeni ne olabilir?
    Sony NWZ-ZX1/Sony MDR-1A/BT/ AKG K518DJ
    PlayStation4/PlayStation3/PS Vita
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• rds çok sağol. büyük sevaba girdin.
    Az daha "konu dışı" uzun bir ileti atıyordum, gereksiz muhabbete müdahil olmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilenbilir -- 21 Ocak 2010; 15:02:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Konu dışı mesajlar silinmiştir.

ellerin dert görmesin adminim

bilenbilir sana pm attım ama cevabı nerden bakcam

neyseki buldum msj silme tuşunu, başka pm lere baktığımdan silme tuşunu görmemişim
    kendi msj bölümümde baktım silme tuşunu farkedip sildim gereksiz kalan mesajımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTY -- 21 Ocak 2010; 15:34:11 >

DayWaLKeR
  • arkadaslar nasıl şirket kuruyoruz bu oyunda , şartları nedir.

Orijinalden alıntı: mogutcu33

arkadaslar nasıl şirket kuruyoruz bu oyunda , şartları nedir.

görevleri bitirince şirket kurma şansın oluyor, maillerindeki görevleri tamamla sonunda oto yük alman bitince şehirlerde tır resmine benzeyen bölümler var beyaz renkte oralara gidip satın alıyorsun 75.000 euro , 2 tane tır alıyorsun başlançta ,genişletmek istersen 500.000 euro daha veriyorsun , sonrada internet cafeler var oralardanda şöför kiralıyorsun , tabi o kiraladığın şöförlere tırda satın alman gerekiyor , tır satın almak için de ya şirket içine girip ordan veyahut (n) harfine basıp managerden kurduğun şirketin üstüne tıklayıp üst taraftaki kutucuklardan birine tıklayınca tır galarisi açılır ordan tır alırsın, cafelerdeki şöförleri eklerken kiralayacağımız şöförü seçtikten sonra eklemek istediğimiz şirketi seçer , alt kutucuklara tıklayıncada yani (şirkete aldığımız tırın altındaki) kutucuğu seçip şöför ekliyorsun...

kısaca şirketin üstüne tıkladığımızda üst taraftaki kutucuklar tırlar için, alt taraftaki kutucuklar şöförler için...

DayWaLKeR

• quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

arkadaşlar bana trafık artırcı mod lazım acaba boyle bır yama var mı

kardeş bi sitede bişiler buldum ama denemedim , zaten benimki standart halindeyken kasıyor

istersen dene bunu

German Truck Simulator ( Çıktı )

http://ul.to/fio5yu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTY -- 21 Ocak 2010; 16:48:27 >

DayWaLKeR

• Bir Kaç Sayfa Önce Bir Video İzledim...O Kadar Sert Freni Nasıl Yapıyoruz Arkadaşlar...Hızını Alıp Bİrden Kırmızı Yanınca Önünde Araba Duruyor Ve Çarpıyor...Işıklarda Duran Çekicilerede Bakıyorum Öyle Sert Duruyolarki Önleri Sürtecek Nerdeyse Ama Ben Öyle Duramıyorum.Retarder + Ayak Freni + İmdat Freninide ( El Freni) Çekiyorum Ama Yinede Duramıyorum..

Orijinalden alıntı: Ersin-C

Bir Kaç Sayfa Önce Bir Video İzledim...O Kadar Sert Freni Nasıl Yapıyoruz Arkadaşlar...Hızını Alıp Bİrden Kırmızı Yanınca Önünde Araba Duruyor Ve Çarpıyor...Işıklarda Duran Çekicilerede Bakıyorum Öyle Sert Duruyolarki Önleri Sürtecek Nerdeyse Ama Ben Öyle Duramıyorum.Retarder + Ayak Freni + İmdat Freninide ( El Freni) Çekiyorum Ama Yinede Duramıyorum..

B tuşuna basmanı öneririm, motor freniydi adı galiba

Sen var ya sen..
  • Tamam İşte Retarder Dediğim O Oluyor Bunun Biryerlerden Ayarı Varmı Acaba Durduramıyorum Tırı ...

valiant b clas yerine geçiyor majestik interorlu

http://uploaded.to/file/ls17l9

man b clas yerine geçiyor

http://uploaded.to/file/5jzozw

bunlarda man c clas yerine geçiyor

http://uploaded.to/file/fado4s

http://freakshare.net/files/38ccjj5o/MAN-TGX-8x4.rar.html

DayWaLKeR

• arkadaşlar yeni bi konu açıp ordan devam etseniz on numara olur burda sohbet falan ederiz orda yama mod falan diye konu açın süper olur

1. soru : iş makineleri yük olarak nasıl alınır nerden bulurum?
    daha önce açıkladığım için buraya alıntı yapmaya gerek duymadım...
    konuyla ilgili 5. sayfaya bakarsanız göreceksiniz,o yükler özel yüktür şansınıza ne çıkarsa artık,yanlız özel yük almanız için oyunda serbest olmalısınız, yani herhangi bi firmaya çalışıyor olmamanız gerekli...

2. soru : frenlerle ilgili , ben o ayarları bilmiyorum fakat sanırım seninki buçuklu vitesten kaynaklanıyor (yanılmıyorsam geçen gün indirmiş olabilirsin,öyle bi diyaloğun geçiyordu) dün ben denedim buçuklu vitesi
    sanki frenler az esnetilmiş geldi ama tabiki bilmiyorum kesin şudur diyemiyorum , o hissi verdi bana...

DayWaLKeR
  • quote:

Orijinalden alıntı: brujuwa1453

arkadaşlar yeni bi konu açıp ordan devam etseniz on numara olur burda sohbet falan ederiz orda yama mod falan diye konu açın süper olur

doğrudur kardeş ben daha önce verilmişti diye verdim buraya ayrı konu açmayı bilmem acemiyim daha ama bilen birisi açar şurda topik derse oraya alırız

şöyle bi sıkıntıda doğabilir,konuyla ilgili herşey burda paylaşılmassa bu seferde soru dan kurtulamayız, gereksiz sorularla konu dolar,şöyleki ;bana man lazım elinde güzel man olan varmı veya bilmem güzel dorse veya şu mod şu harita soru bitmez gibime geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTY -- 21 Ocak 2010; 19:20:12 >

DayWaLKeR

• quote:

Orijinalden alıntı: IMMORTALTY

bana gelen 2 mesaja cevaptır...

konuyla ilgili 5. sayfaya bakarsanız göreceksiniz,o yükler özel yüktür şansınıza ne çıkarsa artık,yanlız özel yük almanız için oyunda serbest olmalısınız, yani herhangi bi firmaya çalışıyor olmamanız gerekli...

2. soru : frenlerle ilgili , ben o ayarları bilmiyorum fakat sanırım seninki buçuklu vitesten kaynaklanıyor (yanılmıyorsam geçen gün indirmiş olabilirsin,öyle bi diyaloğun geçiyordu) dün ben denedim buçuklu vitesi
    sanki frenler az esnetilmiş geldi ama tabiki bilmiyorum kesin şudur diyemiyorum , o hissi verdi bana...

Buçuklu Vites İndirmedim...ETS dede Aynıydı Fren Şekli Yine Etkili Fren Olmuyor..Halbuki Tırlardaki Fren Sistemleri Muhteşemdir...O Videoda Öyleydi Zaten

• quote:

Buçuklu Vites İndirmedim...ETS dede Aynıydı Fren Şekli Yine Etkili Fren Olmuyor..Halbuki Tırlardaki Fren Sistemleri Muhteşemdir...O Videoda Öyleydi Zaten

üzgünüm yardımcı olamadım ben anlamam o konulardan , sana anca bilenbilir yardımcı olabilir mod yapabildiği için, daha eski üstadlar var ama nedense bu topiğe pek uğramıyorlar, belkide foruma bile uğramıyorlardır...haulin ve ets de coştular ama burası ya ilginç gelmedi yada vakitleri yok , coşardı buralarda

DayWaLKeR

• Arkadaşlar oyunu ve krakerini nerden edinebilirim acaba ? Biriniz pm ile link atarsanız sevaba gireceksiniz
    i20N
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IMMORTALTY

bana gelen 2 mesaja cevaptır...

Denemedim ama Mod olarak "breaks powers" da bişeyler deneyebilirim. "Buçuklu vites mod" da frenlere bir müdahale yok, ancak ancak, % 80 - % 120 oranında ağırlaştırılmış dorseler fren mesafesini uzatabilir tahminimce.. Gerçi bu durumdan dolayı benim bir şikayetim yok.

Bir göz atayım frenlere: bakalım nasıl birşey çıkacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kkrtls

Arkadaşlar kiel e giriş yapamıyorum resimdeki virajı dönmeye başladığım an oyundan atıyo bunun nedeni ne olabilir?

Mod klasörünü "yüklü mod varsa" ( yedekle ) temizle öyle dene birde.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.