Şimdi Ara

MİCROLAB X15 5+1 170 WATT RMS İNCELEMEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
15.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sov 5+1 sitem cin malı
    Logitech=z2300
    creative= gigaworks g500
    Bu sistemi aldım çünki artık güzel ve ayrıntılı müzik ve filim seyretme istediğim için. özelliklerinden başlayalım bu arada çok buyük sub 'u war [simage][/simage]
    Uydular 2'' 16watt rms ve çok basarılı kulagınızı müzikle dolduracak bukadar kaliteli spaker dinlemediniz emnim. bu ürün tr de bazı dergilerde 2008 in en iyi ürünü olarak seçildi.[simage][/simage]

sub 20cm ve istediginiz bassı verebliyor odanızı sallayabilirsiniz :) z2300 de pek farkı yok diyebilirim.
    Bu sistemi almadan önce denediklerim herkezin kulak zevki farklıdır tabi ama ben yazayım: Bose Companion 3 -- altec lasing fx5051-5021 bir çok serisi-- logitech z5500 kötü demiyorum ama 110 mt kare ewe çook fazla bence.-- logitech g51 --creativinde birçok 2+1 olan modellerini dinledim inanın içinde en temiz ses vereni MİCROLAB X15 ayrıca hertürlü alete sorunsuzca baglaya biliyorsunuz.
    Filimlerde çok basarılı tabi pc de seyrettiginiz filmin formatı ve kaliteside çok önemli. bütün sesleri ayrıntılı olarak alabiliyorsunuz. oyunlarda daha bakmadı eminim ondada basarılıdır
    g500 den basarılı bir ürün z2300 ile MİCROLAB X15 alınabilecek ürün diyebilirim

malzeme kalitesi bekledigimin çok üstünde ve dayanıklı gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost1984 -- 26 Aralık 2008; 23:05:40 >

• İncelemenin devamı gelecek herhalde? Film, müzik ve oyun performansı falan. Ayrıca uydular 2 inch ten daha fazla diye biliyorum ama?

Ben de bu sistemi ilk çıktığında Vatan'da dinlemiştim. Sub gerçekten güzel. Derin ve sarsıcı basslar verebiliyor fakat uydular RMS bazında sub ın yanında az kalmış sanki. Tamam, RMS her şey demek değil ama 15 watt tan daha fazlası olabilirdi diye düşünüyorum. Bir de Bonuss arkadaşımız kullanıyor seti. O da güzel yorumlar yapabilir set hakkında. Fiyatı itibari ile G500 ile arasında tercih yapılıp, beğeniye göre alınabilecek bir set.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost1984 -- 26 Aralık 2008; 22:59:07 >
  • Hayırlı olsun öncelikle. İlk başta bi sorum olacak. Windowstan ses sonda iken yüksek sesli bi şarkı açıp, sesi sıfırladığında ya da stand by moduna aldığında ses sisteminden çok az müzik sesi geliyor mu?

Ben bir kaç bişrşey ekliyim; kumanda ile bütün uyduların ve bass tiz ayarlarını sona getirdiğinizde sesi 20 de bile açsanız kendini hissettiriyor (60 max)

Görünüşü gerçekten iyi ve kaliteli malzeme kullanılmış. Sub kalitesi gerçekten iyi ve malzemesi çok sağlam. Sub yer değiştirmiyor yüksek seste bile ama üzerinde bir cisim varsa onun için garanti vermiyorum

Ben Full HD film izlerim hep ve sesi gerçekten başarılı bir şekilde size yansıtıyor. Sinemadan pek bir farkı yok ve bu seti ben 35 metre kare alanda kullandım, 2 gündür 10 metre kare alanda kullanıyorum. Doğal olarak sesi daha da kısmam gerekti.

Şöylede birşey söyleyebilirim. X-540 ile Z5500 arasını güzel dolduran bir ürün.

Bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışım.

Ek: Ses kartından 2/2.1 yaptığında subtan ses geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonuss -- 26 Aralık 2008; 23:33:12 >

• Çok güzel bir inceleme özellikle karşılaştırmalı olması gerçekten daha detaylı olmasını sağlamış.Hayırlı olsun.
    Cuore Sportivo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EDIFIER S730 2+1 300 WATT SPEAKER
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle dediginizi yaptım ses sonda iken ses gelmiyor gayet güzel hatta hiç ses gelmiyor çalısıp calısmadıgı belli bile olmuyor.
    birde kutusundan pc için iki adet kablosu eksik gibi geldi katologta tek cıkıstan baglayın diyor pc ye bende onlardan fazla vardı ewde pc ses kartından direkt 5+1 çıkış aldım home cinemanın takıldıgı yere bagladım ses daha iyi oldu ve 2+1 e alınca sub dan ses geliyor sub un kalitesi z2300 ü aratmıyor farkı tok ta vuruyor yumusakta. ürün gayet güzel. yeni alacaklar düşünsün derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost1984 -- 27 Aralık 2008; 3:01:24 >
  • ayrıca z5500 için söledigim ew meselesi bu sistem içinde gecerlidir :) bonuss ben volume 55 de dinliyorum yaw bi ses bozulsun yahu yok ne yaptıysam sesi bozamadım nasıl bişeydir bu yaw iyiki almısım. daha yukarıda cıkamıyorum kulaklarım izin vermiyor :) ayrıca arka ayaklarıyla birlikte verdiler onlarda A sınıfı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost1984 -- 27 Aralık 2008; 14:02:49 >
    2002 Alfa Romeo 156 2.0ts Selespeed
    Cuore Sportivo
  • memnun kalırsın bana göre herkesin memnun kaldıgı z2300 ve g500 den daha iyi hepsini kullandıgım için biliyorum

Benden çok az ses geliyor ama ben normal 5.1 bağladım. Öyle de bir denersen sevinirim. Arka ayaklarıda almışın iyi olmuştur. Ben açamıyorum ya tek sorunum bu. 10 m2 alanda kullanıyorum artık. 20 bile yeterli oluyor. Şanslısın 55 e kadar açabiliyosun

Almak isteyenlerin içi rahat olabilir. Tabi beklentilerde önemli.
  • ewet ses kartından 2+1 e alınca sub dan ses gelmiyor ama ses kartında bass boost u acman gerekiyor acınca anında subdan ses geliyor 5+1 in sub ayarıyla 2+1 in sub ayarı farklı bende 5+1 e alınca otomatik acılıyor 2+1 e alınca menüden acman gerekiyor sorun yok anlıcagın dene bi.
  • bu ürünün subwooferı bana çok dandik geliyor.Bu arada G500 kullandıktan sonra neden X15 aldın merak ettim doğrusu?..X15'in G500'den üstün olması gibi bi durum söz konusu bile olamaz.Bu arada bu ürünün subwooferı dıştan yamalı kısa vuruşlu, logitech z serisi kadar derin bass vermesi teorik olarak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 27 Aralık 2008; 23:45:30 >
    Nokia Lumia 920 - Nokia N91 8 GB - Apple Ipod Nano 6th 8 GB (iWatchz)
    Beats Audio Studio - Sennheiser PMX 90
  • trapspeed, bu kadar sitemini anlamadım ama ben 2 setide denedim için rahat olsun

git sende bi gör kullan dene sonra yorumunu yap, bırak teoriyi..

• quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

z2300 den güçlü olması beni şaşırttı... tabi senin dediğine dayanarak...

işte buna gülerim

Orjinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

z2300 den güçlü olması beni şaşırttı... tabi senin dediğine dayanarak...

işte buna gülerim

neden? bu arada ben bu sözü arkadaşın dediklerine dayanarak söledim...
  • Arkadaşım sana onların sesi güzel gelir bana bunun sesi güzel geliyor ayrıca z2300 ü ayrı tutuyorum bass olayında neredeyse aynı bas var. zaten pek farkı yok yazmışım okursanız. bass isteyen çok bass isteyen Sony SA-W3000 -- YAMAHA YST SW515 -- Jamo SUB 650-- falan alsın ... benim dayım da sony sa-w3000 den war bass ın sesini titretmesini evin 30 -40 metre dışından bile hissedebilirsiniz çokta pahalı degil
    ben idda ediyorum z5500 hariç diger multimedya ların hepsinden temiz ve yüksek sesi war. basslarda uyum içinde.
    ben güzel bisistem diyorum dileyen diledigini alır
  • aslında 170w rms banada biraz az gibi geliyor. Güç oranlarına baktığımda 5uydunun toplamı subwoofer dan güçsüz (gerçi birçok set böyle), bass-mid uyuşmazlığı olmazmı. P.tesi set elime ulaşacak Allah ın izniyle görücem ozaman bakın ama alan arkadaşların dedikleri tutmazsa valla tepenize üşüşürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 28 Aralık 2008; 1:23:16 >
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.