Bildirim
Prince Of Persia 4 (Pc, Playstation 3 ve Xbox 360) inceleme videosu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eline Sağlık Erdinç Sende Olmasan Forumda Bu İşi Kim Yapabilirki Senin Kadar İyi Çok Teşekkürler. -
inceleme için teşekkürler -
inceleme için teşekkürler.
oyun harika.
videonun başlarında farahdan bahsederken, eşini ararken değil de, eşşeğini ararken dedi gibi geldi. ayrıca bende sd video açılmadı.hd izlemek zorunda kaldım. ilk defa hd izliyorum. yalnız bu video hd değil 480p. 480 p ye de interpolasyonla çıkarılmış gibi geldi. birde şu sistem tanıtımını, özellikle 3 platform için yapılan incelecemelerde her seferinde yapmasasnız daha iyi olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 19 Aralık 2008; 3:25:06 > -
İnceleme için teşekürler :) -
teşekkurler inceleme için -
bu eleman zamanın kumlarıyla oynadı başı bi türlü beladan kurtulmuyor.
şimdide sevgilisinin üstündeki lanet i kaldırmaya çalışıyor sanırım :) -
beklediğim bi incelemeydi teşekkürler ;) -
Oyunu Ps3 platformunda oynuyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum çok hoş olmuş masalsı havaya uyan grafikler,rahat oynayış,zevkli dövüş sistemi -
inceleme için teşekkürler... oynayamıyoruz enazından izleyelim değil mi?... :D -
güzel bir inceleme -
İncelemeyi izlemedim! Prince of Persia 4 değil! Prince of Persia neyse -
ölmemek gerçektende kötü olmuş.. -
Bence baya eğlenceli bir oyun olmuş..Uzun zamandır böyle rahat ve eğlenceli bir oyun oynamamıştım.. -
Simdiye kadar oynadigim en iyi oyunlardan biriydi. 1001 Light Seed ile bitirdim. Ozellikle final muhtesem.. -
Prince of persia - Achievements !
Eyvallah ağabey, inceleme için -
oyun gerçekten süper ötesi...ancak ölmemek kötü olmuş -
güzel inceleme...
en son cikan 3 oyundan hikaye olarak bagimsiz olmasi kotu olmus
undercover incelemesi yapilmaycak mi ? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 19 Aralık 2008; 13:13:44 > -
oyunun grafiklerini ben sahsen cok tatli buldum
dun indirdim kurdum
sistemim ile hic kasmiyor -
Bi çalma be Ubisoft bi çalma yeter lan MGS den çaldı Splinter cell yaptı şimdi de ICO dan çalıp Prince of persia yapmışlar yazıklar olsun özenti hırsız zihniyete acıyorum sadece
Benzer içerikler
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- fotoğraf boyutu küçültme
- whatsapp mesaj sabitleme
- spotify ne kadar internet yer
- whatsapp sohbet gizleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X