Bildirim
Prince Of Persia 4 (Pc, Playstation 3 ve Xbox 360) inceleme videosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Eline Sağlık Erdinç Sende Olmasan Forumda Bu İşi Kim Yapabilirki Senin Kadar İyi Çok Teşekkürler.
_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
inceleme için teşekkürler _____________________________ Psn:glazzzer
Xboxlive:Gllazer -
inceleme için teşekkürler.
oyun harika.
videonun başlarında farahdan bahsederken, eşini ararken değil de, eşşeğini
ararken dedi gibi geldi. ayrıca bende sd video açılmadı.hd izlemek zorunda kaldım. ilk defa hd izliyorum. yalnız bu video hd değil 480p. 480 p ye de interpolasyonla çıkarılmış gibi geldi. birde şu sistem tanıtımını, özellikle 3 platform için yapılan incelecemelerde her seferinde yapmasasnız daha iyi olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 19 Aralık 2008; 3:25:06 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
İnceleme için teşekürler :) -
teşekkurler inceleme için _____________________________ -
bu eleman zamanın kumlarıyla oynadı başı bi türlü beladan kurtulmuyor.
şimdide sevgilisinin üstündeki lanet i kaldırmaya çalışıyor sanırım :) -
beklediğim bi incelemeydi teşekkürler ;) -
Oyunu Ps3 platformunda oynuyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum çok hoş olmuş masalsı havaya uyan grafikler,rahat oynayış,zevkli dövüş sistemi _____________________________ GT/XBX: keljapon -
inceleme için teşekkürler... oynayamıyoruz enazından izleyelim değil mi?... :D -
güzel bir inceleme
Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa
MCP { MCSA { MCSE { CCNA -
İncelemeyi izlemedim! Prince of Persia 4 değil! Prince of Persia
neyse
_____________________________ Karaköy Zürafa Sokak % 89 oranında hisse sahibi. -
ölmemek gerçektende kötü olmuş.. -
Bence baya eğlenceli bir oyun olmuş..Uzun zamandır böyle rahat ve eğlenceli bir oyun oynamamıştım.. -
Simdiye kadar oynadigim en iyi oyunlardan biriydi. 1001 Light Seed ile bitirdim. Ozellikle final muhtesem.. _____________________________ GamerTag: fallen7ang | Ekleyin, ekletin. | Super Street Fighter IV ya da Starcraft II'den iddiali arkadaslari haftasonlari beklerim..
"Listen to me, Evey. This may be the most important moment of your life. Commit to it." -
Prince of persia - Achievements !
Eyvallah ağabey, inceleme için
en son cikan 3 oyundan hikaye olarak bagimsiz olmasi kotu olmus
undercover incelemesi yapilmaycak mi ? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 19 Aralık 2008; 13:13:44 >_____________________________ -
oyunun grafiklerini ben sahsen cok tatli buldum
dun indirdim kurdum
sistemim ile hic kasmiyor_____________________________ Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5
Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
-
Bi çalma be Ubisoft bi çalma yeter lan MGS den çaldı Splinter cell yaptı şimdi de ICO dan çalıp Prince of persia yapmışlar yazıklar olsun özenti hırsız zihniyete acıyorum sadece
- facebook hesap dondurma
- youtube video indir
- vodafone mobil imza
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler