Şimdi Ara

N79 mu 6220c mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bozulan N73 ümün yerine almak istediğim telefon için yaptığım elemelerimde en son bu 2 model arasında kaldım.Gönlüm aslında wireless ve şarj süresinden ötürü N79 dan yana ve ama N79 için fotoğraf kalitesinin tatmin edici olmadığı yönünde eleştiriler var. Ayrıca tanıdıkılarımın çoğunun kullandığı N serisi telefonlar arızalandığı için bu seriye olan güvenim ciddi olarak sarsıldı. Alternatif olarak düşündüğüm 6220c için de malzeme kalitesinin iyi olmadığını söylüyolar ayrıca şarjı vasat ve wireless yok..siz hangisini seçerdiniz? özellikle kullanıcılar yorum yaparsa sevinirim..teşekkürler.

• ikisi arasında n79 daha iyi seçim bence
  • bir kere malzeme kalitesi olayını geç
    onları diyenler tamamen yalan
    bugüne kadar daha malzeme kalitesi iyi denen telefon görmedim
    n73 e de dendi
    yabancı forumlarda n82 ye de diyolar bütün telefonlara diyolar
    n79 un bikaç gece fotosuna baktım
    eğer gerçek ise biraz vasat sayılır
    gündüzde ise problem yok gayet güzel
    amacın foto ise yani 2000-3000 tane foto rahat çekerim diyosan zaten hiç düşünmeden xenon da olduğu için 6220 yi öneririm
    ama yok ben ayda 50-100 foto anca çekerim diyosan komple bir telefon istiyorsan wi-fi falan tabiki o zaman n79 derim
    yani foto tahmin ettiğin kadar da kötü değil sonuçta

ayrıca n-serisi arızalandı demişsin n72,n73,n93i,n82 kullandım 4 yılda
    daha hiç arızalanmadı
    sadece n73 ün joystick i değiştirildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

ikisi arasında n79 daha iyi seçim bence

sevgili sugayboy tavsiyelerinizde direk sonuç yazıp geçiştiriyorsunuz
    sebeplerini de belirtirseniz konuyu açanlar daha açık şekilde anlarlar
    direk bir şekilde yazıp geçemenin burda kimseye faydası olduğunu düşünmüyorum
    kaldı ki kullananın da kafasını karıştırıyor
    bunu tüm tavsiye mesajlarında yapıyorsunuz sonra arkadanızdan neden diye 15 tane soru soruluyor ve hiç cevapsız kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

bir kere malzeme kalitesi olayını geç
    onları diyenler tamamen yalan
    bugüne kadar daha malzeme kalitesi iyi denen telefon görmedim
    n73 e de dendi
    yabancı forumlarda n82 ye de diyolar bütün telefonlara diyolar
    n79 un bikaç gece fotosuna baktım
    eğer gerçek ise biraz vasat sayılır
    gündüzde ise problem yok gayet güzel
    amacın foto ise yani 2000-3000 tane foto rahat çekerim diyosan zaten hiç düşünmeden xenon da olduğu için 6220 yi öneririm
    ama yok ben ayda 50-100 foto anca çekerim diyosan komple bir telefon istiyorsan wi-fi falan tabiki o zaman n79 derim
    yani foto tahmin ettiğin kadar da kötü değil sonuçta

ayrıca n-serisi arızalandı demişsin n72,n73,n93i,n82 kullandım 4 yılda
    daha hiç arızalanmadı
    sadece n73 ün joystick i değiştirildi

yok 2000 foto falan çekmem..çekecek olsam ayrıca fotoğraf makinesi alırım zaten malzeme kalitesi konusunda haklı olabilirsin, bende mükemmel malzeme kalitesine rastlamadım pek..belki de Türkiye'ye kaliteli getirmiyolardır..arıza olayında sen bana göre şanslıymışsın demek..bahsettiğim arızalar zaten donanımsal değil symbian dan kaynaklanıyor diye düşünüyorum..çünkü ben de tanıdıklarım da telefonları çok nazik kullanırız..herneyse tavsiyelerin için teşekkürler..N 79 daha mantıklı görünüyor

• symbian sorunlarının çözümü 10 dk nı almaz tabii bu işlerle biraz ilgilenirsen
    en kötü ihtimalle formatla 35 saniyede çözülür hepsi
    yani en azından ben çözdüm bugüne kadar
  • N79 daha iyi bir telefon N79 öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 17 Aralık 2008; 15:28:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    w800i mi w810i mi
    19 yıl önce açıldı
    5610 mu W910i mi?
    17 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araların 100-130 ytl gişbi bir fark var bence fazla para vermeye gerek yok 6220 almalısın aralarındaki fark n79 bataryası 1200 mh 6220 900 mh birde 6220 boyut olarak çok az küçük ve 7 gr daha hafif
  • N79 alırdım ben olsam.
  • arkadaşler bende bu 2 telefon arasında kaldım fakat düşüncem şu ki en ucuz fiyatlarına baktığımda n79 ile 6220 nin arasında 150 200 liralık bi oynama oluo bu fark wi fi için değermi kullanan varmı taraycısı olsun kullanımı verem edecek kadar zahmetlimi
    ayrıca 6220 nin kulaklık girişi nokia mı yoksa standartmı bunları bilen varsa özellikle wi fi konusunda bizzat kullanan yada şahit olan wi fi ve tarayıcısı konusunda yorumlarını yazarsa sevinirm
  • 6220 c hızlı gayet başarılı arka dizayn harika malzemem ter yap el vs iz yapmıyor .Sorun öntarafa gelince tuş takımının berbat olması çok kötü dandik telefon tuşları gibi dizayn edilmiş olmasıdır.

6220 c 5mp xeon flaş vs harika çekimi var .

tuş takımı basit görünümü ve wifisinin olmaması dışında sorunu yok .

n79 bence sakın alma yakından gördünmü çok basit telefon bence

piyasayı iyi dolaş n82 alanı tavsiye ederim o fiyatlara bulabilrisin .
  • 6220c bence.
  • ikisinin arasında xenon flash hariç n79 kesinlikle öndedir. Ben de ikisi arasında bir müddet tereddüt ettim ama 6220c elime alıp incelediğimde ön kısmındaki malzemenin çok iyi olmadığını gördüm. N79 aldım kesinlikle 6220'den daha kaliteli. Alternatif olarak tuş takımına alışırım dersen n82 düşünebilirsin. N79 ile bazı küçük değişiklikler dışında hemen hemen aynı, üstelik sınıfının en iyi fotoğraf çeken makinalarındandır kendisi.
  • walla bu gidişle ben telefon alamıcam galiba..keşke N 73 ümü satmak zorunda olmasaydım da yeni tel almak zorunda kalmasaydım..şimdi kafamda nokia E serisi var..E 66 ve E 51 i incelicem..
  • Çok fazla fotoğraf çekmediğine göre N79'u tercih etmelisin. Wireless'in faydalarını bir çok yerde görüyorum. Kamera açısından da çok zayıf bir telefon değil gelecek yeni versiyonlarda daha kaliteli hale getirilebilir
  • öncelikle slmlar
    bende bu iki telefon arasında kaldım
    benim için fotograf çekmek önemli gece veya gündüz çektigim resim beş para etmez ise kafayı yerim
    bugun bu iki telefonuda sordum 10 taksite 6220 yi 640ytl n79 u ise 10 taksite 695 e buldum arada cok bir fark yok ama
    daha önce bu tarz telefonları kullanmadıgımdan bir karara varamıyorum
    birde sar degerlerine önem veriyorum sizce hangisini almalıyım
  • yukarı
  • bence N79 ,wifi önemli bi özellik
  • arkadaşlar 6220c ye bir daha baktım da 2,2 inç ekran gözüme küçük geldi. beni en az 2,4 inç ekran tatmin eder gibi gözüküyor. Geçen gün N 85'i inceledim, çok hoşuma gitti. Şimdi N79 ve N85 arasında bi tercih yapmam lazım.. Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin..selamlar
  • n79
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.