Şimdi Ara

#GTA4 ve D. Bileşenler(ANAKONU)#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
25.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PC ye yeni çıkan bu oyuna çok fazla rağbet olması "Donanım (sorunları ve yeterlilik), Driver vb
    konularda tartışma ve çözümler için tek platform oluşturulması amacıyla bu konuyu açıyorum...

Bu üst konu geçici olacaktır: amacı dahilinde aktif olduğu süreden sonra forumda
    arşiv olması ve kaynak oluşturması için normal konu olarak devam edecektir.

Bağlı Konular:

Pc Oyunları >> FPS/TPS >> Grand Theft Auto IV
    http://forum.donanimhaber.com/m_20603454/tm.htm

Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> GTA 4 Benchmark Değerleriniz...
    http://forum.donanimhaber.com/m_28281683/tm.htm

Pc Oyunları >> FPS/TPS >> GTA IV Hata&Çözüm Rehberi
    http://forum.donanimhaber.com/m_28310261/tm.htm

NOT: Konu aktif olduğu andan itibaren yönetim tarafından açılmış konular dışında açılan her konu "üst konuya"
    taşınması amacıyla kilitlenecek/silinecektir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hd4850 ile nasıl bi performans alıyo kullanlar acaba gta4 den ?
  • Ben bugün oynama fırsatı buldum oyunu. Tüm ayarlar sonuna kadar açık, AA vs.. herşey tam açıkken 20 - 30 fps arası gidip geliyor. ( Kartım OC 'lu )
    Bunun dışında oyunu beğenmediğim için sildim. Aynı bildiğin GTA'nın grafikleri biraz düzeltilmiş hali, bu kadar kasıntı sistem gereksinimi ile insan uçuk kaçık grafikler bekliyor ama inanın alakası yok. Son derece AML bir oyun, kendini tekrar ediyor devamlı olarak. Haritada ışık yanıyor, telefon yada SMS geliyor oraya gidiyosun ya birini dövüyorsun/öldürüyorsun ya da birini bir yere götürüyorsun. Kız arkadaş ediniyorsun vs vs.. Sıkıcı , aynı dialoglar, sığ konu, aksiyon çok çok düşük, oynanışı sıkıcı olacak kadar kolay, indirmeniz 2 gün sürüyor vs vs... Gereksiz bir zımbırtı.. Hiç tavsiye etmem arkadaşlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: strafor

Ben bugün oynama fırsatı buldum oyunu. Tüm ayarlar sonuna kadar açık, AA vs.. herşey tam açıkken 20 - 30 fps arası gidip geliyor. ( Kartım OC 'lu )
    Bunun dışında oyunu beğenmediğim için sildim. Aynı bildiğin GTA'nın grafikleri biraz düzeltilmiş hali, bu kadar kasıntı sistem gereksinimi ile insan uçuk kaçık grafikler bekliyor ama inanın alakası yok. Son derece AML bir oyun, kendini tekrar ediyor devamlı olarak. Haritada ışık yanıyor, telefon yada SMS geliyor oraya gidiyosun ya birini dövüyorsun/öldürüyorsun ya da birini bir yere götürüyorsun. Kız arkadaş ediniyorsun vs vs.. Sıkıcı , aynı dialoglar, sığ konu, aksiyon çok çok düşük, oynanışı sıkıcı olacak kadar kolay, indirmeniz 2 gün sürüyor vs vs... Gereksiz bir zımbırtı.. Hiç tavsiye etmem arkadaşlar.

Hocam koskoca gta4 ü bi kalemde sildiniz valla

• quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

quote:

Ben bugün oynama fırsatı buldum oyunu. Tüm ayarlar sonuna kadar açık, AA vs.. herşey tam açıkken 20 - 30 fps arası gidip geliyor. ( Kartım OC 'lu )

Hocam koskoca gta4 ü bi kalemde sildiniz valla

Zevk meselesi...

Bana göre hala en iyi strateji oyunu Starcraft mesela, bu demek değildir ki yeni neslik strateji oyunları kötü. Ama zevk meselesi işte, benim hoşuma giden şeyleri pek bulamıyorum.

GTA 4 ne olursa olsun güzel bir oyun, beğenmeyenler de çıkacaktır elbet.

• gta 4 grafikleri güzel kötü diyenler grafikten anlamıyanlardır
  • arkadaşlar benim sisteme yakın olup da aa hariç 1680x1050 full oynayanlar kaç fps değer aldıklarını yazabilirler mi?oyunu daha alamadım.merak ediyorum.yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iscanthere -- 14 Aralık 2008; 17:47:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titanfall 2 (2016) [PC ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    GTA V - Ana konu
    14 yıl önce açıldı
    Crysis 3 (2013) [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk olarak korsan oyundan kaynaklı hatalar mevcut ama forumda tartışılması uygun değil!!!!!!

x2 4600@2.9ghz -9600gt-2gb ramle oynuyorum(Fallout3 tan arta kalan zamanda ) donanımla ilgili bir sıkıntım olmadı: orta seviye ayarlarda sorunsuz oynuyorum ve oyun nvidia destekli olduğu için bu kadar başarılı oynayabildiğimi düşünüyorum.

yakın zamanda nvidia nın GTA4 destekli yeni driverını deniyeceğim sonuçları burda paylaşırım....
  • E8500@3.800MHZ + 512MB SAPPHIRE HD4870 820-4600
    CATALYST 8.12 + ROCKSTAR OFFİCİAL PATCH

GTA 4 ÇOK AKICI OYUN İÇİ 1680*1050 DE OYUNUYORUM NE GRAFİKLERDE BOZULMA VAR NE DE BİR HATA
    ÇOK İYİ TEXTURE KALİTESİ VAR OYUNDA

OYUN İÇİ MİN. 28 MAX. 57 FRAME ARASI

Statistics
    Average FPS: 45.34
    Duration: 36.97 sec
    CPU Usage: 88%
    System memory usage: 53%
    Video memory usage: 76%

Graphics Settings
    Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Render Quality: Highest
    View Distance: 32
    Detail Distance: 32

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Service Pack 3
    Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
    Video Driver version: 6.14.10.6891
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    Intel Pentium III Xeon i_lemci

File ID: Benchmark.cli

Statistics
    Average FPS: 49.91
    Duration: 37.13 sec
    System memory usage: 46%
    Video memory usage: 79%

Graphics Settings
    Render Quality: High
    View Distance: 30
    Detail Distance: 30

Hardware
    Service Pack 3

File ID: benchmark.cli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyoldas -- 17 Aralık 2008; 10:34:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozyoldas

E8500@3.800MHZ + 512MB SAPPHIRE HD4870 820-4600
    CATALYST 8.12 + ROCKSTAR OFFİCİAL PATCH

GTA 4 ÇOK AKICI OYUN İÇİ 1680*1050 DE OYUNUYORUM NE GRAFİKLERDE BOZULMA VAR NE DE BİR HATA
    ÇOK İYİ TEXTURE KALİTESİ VAR OYUNDA

OYUN İÇİ MİN. 28 MAX. 57 FRAME ARASI

Statistics
    Average FPS: 45.34
    Duration: 36.97 sec
    System memory usage: 53%
    Video memory usage: 76%

Graphics Settings
    Detail Distance: 32

Hardware
    Service Pack 3

File ID: Benchmark.cli

Statistics
    Average FPS: 49.91
    Duration: 37.13 sec
    System memory usage: 46%
    Video memory usage: 79%

Graphics Settings
    View Distance: 30
    Detail Distance: 30

Hardware
    Service Pack 3

herseyden kismissin bundada oynatmasa

• quote:

Bu yorumu 2008 yılının en iyi oyunu seçilmiş bir oyuna yaptığının farkında değilsin sanırım. Tabi herkes herşeyi sevmek zorunda değil ama aldığı puan ortalaması 10 üzerinden 10 olan ve yılın en iyisi seçilmiş bir oyuna bu yorum biraz komik olmuş kardeş =)

Tarzım olmamasına rağmen bana bile güzel geliyosa seni ne tatmin eder oyun olarak merak ettim =)
    (Crysis veya Farcry gibi oyunlar sölersen cevabımı şimdiden veriyim, o oyunların puan ortalaması 10 değil ve yılın oyunu seçilmediler.. "Bir oyunun iyi olup olmadığı aldığı puana veya en iyi seçilmesine bağlı değildir" diyebilirsin, o zaman 1.000.000'da 1 olduğun ortaya çıkar ve bu da bir marifet değildir )

• Multiplayer'i Bi Çıksın Süper Olur ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Samgiee

quote:

Bu yorumu 2008 yılının en iyi oyunu seçilmiş bir oyuna yaptığının farkında değilsin sanırım. Tabi herkes herşeyi sevmek zorunda değil ama aldığı puan ortalaması 10 üzerinden 10 olan ve yılın en iyisi seçilmiş bir oyuna bu yorum biraz komik olmuş kardeş =)

Tarzım olmamasına rağmen bana bile güzel geliyosa seni ne tatmin eder oyun olarak merak ettim =)
    (Crysis veya Farcry gibi oyunlar sölersen cevabımı şimdiden veriyim, o oyunların puan ortalaması 10 değil ve yılın oyunu seçilmediler.. "Bir oyunun iyi olup olmadığı aldığı puana veya en iyi seçilmesine bağlı değildir" diyebilirsin, o zaman 1.000.000'da 1 olduğun ortaya çıkar ve bu da bir marifet değildir )
    Oyuna her ne kadar lafımız olmasada oyunu yapanlara ve bu puanları verenlere hangi sistemlerle oyunu test edip bu puanları verdiniz demessem kendime karşı ayıp etmiş olurum.Doğmamış çocuğa don biçer gibi dünya piyasalarında var olmayan sisteme göre oyun yapmak ne kadar akıl karı sizce?hadi oyunu yapan firma böyle yapmış anladık peki bu puanları verenlere ne oluyor?incelemeyi yapan herkese geleceğin pc sinimi armağan etti acaba rockstarda ondanmı bu puanlar ortaya çıktı?4 çekirdek işlemciyse derdin al sana 4 çekirdek işlemci,yok bellekse al sana 4 gb bellek,yok oda deyil ekran kartı ise al sana 4870x2 yok oda değilse valla kusura bakma rezalette oyun yapma,oyunun içine oyun koyma.Bahsettiğim gibi bir sisteme harcanan paraya ve gta 4 e bakıp yuh artık yeter soydunuz insanları,yazıklar olsun hepinize diyorum.

• hd 4850 1gb 700/ 1050
    q6600 3.6ghz
    2gb 1066mhz ram (yarın 4gb ile bir test daha alıcağım)
    700w güç kaynağı
    vista 64bit ultimate
    catalyst 8.12

quote:

Statistics
    Average FPS: 45.68
    Duration: 37.37 sec
    CPU Usage: 61%
    System memory usage: 93%
    Video memory usage: 77%

Graphics Settings
    Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
    Texture Quality: High
    Detail Distance: 100

Hardware
    Microsoft® Windows Vista" Ultimate
    Service Pack 1
    Video Driver version: 7.14.10.630
    Audio Adapter: Hoparlörler (2- Realtek High Definition Audio)
    Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz

• anakart: p5n-e slı
    işlemci:e8400 coreduo2 3.00 ghz
    ekrankarti:gtx280 amp 1024 mb 512 bit
    ram :(2x2) 4gb ocz premium 800mhz
    xp 32 bit sp3
    gta 4 normalmi bu fps? sokaga çiktgimda 15-30 arasi gidio gelio:( ne yapmam lazim?
    cogu oyunda ii fps alirken bu gta de bocaladi pc:(
    cod 4 250-333-500 sabit fps türlerini kullaniorum 850 fps yi gordüm.
    gta4 ne yapsam ii fps olur?
  • arkadaşlar bende amd 5600+ 2 gb ram ve 9800gt ekran kartım var 25 28 30 arası gidip geliyor
  • Benım sıstemım su ; Intel Quad Core Q6600 , Asus P5QL-E , Asus Eah 3870 Ekran Kartı , 2 Gb 1066 Mhz Kinston Hyprex Ram , simdilik bien marka 450 wattlık power ...

Benım bılgısayarım bu oyunu kaldırıyor yanlız oyunda bazen takılmalar oluyor ve ekran kartım cok ısınıyorbana power dan kaynaklanıyor dıolar bakalım powerı degısecem bu ay ıns gene ısınmaz ekran kartıda agız tadıylan oynarım bence tartısılmaz son derece gsl bı oyun ...
  • CPU 6750 . E KARTI 4850 . 2 GBRAM...
    eski driverla
    --------------------------------------------------------------------------
    Statistics
    Average FPS: 28.16
    Duration: 37.57 sec
    CPU Usage: 96%
    System memory usage: 85%
    Video memory usage: 75%

Graphics Settings
    View Distance: 54
    Detail Distance: 95

Hardware
    Service Pack 1
    Video Driver version: 7.14.10.597
    Audio Adapter: Hoparlörler (Realtek High Definition Audio)
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz

------------------------------------------------------------------------------

yeni driverla
    --------------------------------------------------------------------------------

Statistics
    Average FPS: 34.58
    Duration: 37.54 sec
    CPU Usage: 93%
    System memory usage: 92%
    Video memory usage: 67%

Graphics Settings
    Texture Quality: Low
    View Distance: 25
    Detail Distance: 37

Hardware
    Service Pack 1
    Video Driver version: 7.14.10.597
    Audio Adapter: Hoparlörler (Realtek High Definition Audio)
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
    --------------------------------------------------------------------------------

ayrıca yeni driverla gölge hatalarıda gitti.şu anda gayet güzel....

• Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

Oyuna her ne kadar lafımız olmasada oyunu yapanlara ve bu puanları verenlere hangi sistemlerle oyunu test edip bu puanları verdiniz demessem kendime karşı ayıp etmiş olurum.Doğmamış çocuğa don biçer gibi dünya piyasalarında var olmayan sisteme göre oyun yapmak ne kadar akıl karı sizce?hadi oyunu yapan firma böyle yapmış anladık peki bu puanları verenlere ne oluyor?incelemeyi yapan herkese geleceğin pc sinimi armağan etti acaba rockstarda ondanmı bu puanlar ortaya çıktı?4 çekirdek işlemciyse derdin al sana 4 çekirdek işlemci,yok bellekse al sana 4 gb bellek,yok oda deyil ekran kartı ise al sana 4870x2 yok oda değilse valla kusura bakma rezalette oyun yapma,oyunun içine oyun koyma.Bahsettiğim gibi bir sisteme harcanan paraya ve gta 4 e bakıp yuh artık yeter soydunuz insanları,yazıklar olsun hepinize diyorum.

size katılmamak mümkün değil evet bende merak ediyorum rockstar games bu oyunu hangi bilgisayarda test etmiş acaba

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.