Şimdi Ara

Son 1 adet kaldı! kelepir.sıfır kutusu açılmamış 2 adet PHILIPS 9@9H 1ay şarz süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 2 adet PHILIPS 9@9H bulunmakdadır resimler kendı resımleridir.Telefonların en buyuk ozellıklerinden biri şarzlarının 1ay dayanmasıdır telefonun kutusu bile açılmamışdır zaten fazla söze gerek yok resimlerden anlayabilirsin fiyat olarak: 80ytl

Son 1 adet kaldı! kelepir.sıfır kutusu açılmamış 2 adet PHILIPS 9@9H 1ay şarz süresi

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_çavuş -- 8 Ocak 2009; 1:34:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşlar telefonların biri satılmışıdr son bir adet kaldı telefonlar dun alındı teknosadan hedıye çeklerı ile alındı.
    Kutusu dahı açılmamışdır bu fıyata 2.el telefon satıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_çavuş -- 25 Kasım 2008; 18:41:30 >

• internetten baktım sıfırı teknosada 189,05 YTL (KDV Dahil) bence kaçırmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasienn

internetten baktım sıfırı teknosada 189,05 YTL (KDV Dahil) bence kaçırmayın

kardeş yanlışın var heralde hepsiburadada 99 ytl,hatta havale ile alırsan 94 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencburak

quote:

Orjinalden alıntı: yasienn

internetten baktım sıfırı teknosada 189,05 YTL (KDV Dahil) bence kaçırmayın

kardeş yanlışın var heralde hepsiburadada 99 ytl,hatta havale ile alırsan 94 ytl

telefonlar teknosadan alınmışdır teknosada fiyatı 140 ytl dir ama hb da ise 99 ytl bendekı telefonlarda sıfır zaten bende uygun satıyorum son bı adet kalmışdır almak isteyen arkadaşlar irtibata geçsin

• pm
  • pm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çift hatlı tel var onunla kafa kafaya takas olurmu philips
  • kargo senden olursa almak ısteyen vısor
  • p.m attım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.