Şimdi Ara

Günün Fırsatı! 42' LCD TV 1497 YTL - Bimeks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Günün Fırsatı! 42' LCD TV 1497 YTL - Bimeks

diğer toshibadaki gibi FULL HD değilsede...almak isteyen alabilir...bu gece internettende satışta...

Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun..

http://www.crea.com.tr/urun_detay.php?Grup=TIERRA|TIERRA%2042%20LCD%20TV%20K42S&SGrup_No=33&Stok_no=2882
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=118031

Panel 42" (106 cm) Ekran Boyutu
    - 1366x768 Çözünürlük
    - 8000:1 Dinamik Kontrast
    - 5ms Tepkime Süresi
    Resim HD Ready, 1080p Desteği
    - 16:9 Ekran Formatı
    - 10 Bit Resim işleme Özelliği
    - 3D DNR (3D Digital Gürültü Azaltıcı)
    - MPEG NR (Mpeg Gürültü Azaltıcı)
    - 3D MADI (3D Hareket Adaptasyonu ve Eşleştirmesi)
    - Aydınlık ve Renk Geçişlerinde Digital Geliştirilmi
    - 3D Digital Tarama Fitresi
    - Dinamik Aydınlık Kontrolu
    - Kontrast ve Aydınlık Geliştiricisi
    - Resim Modu Tanıma
    - Renk Sıcaklığı Seçimi Soğuk, Sıcak, Normal
    - Önceden Ayarlanmış Resim Modları
    - Resim Formatları 16:9, 14:9, Sinema, Zoom1, Zoom2,
    - Multi-Sistem TV Standardı
    - Otomatik / Manuel Programlama
    - Otomatik Kanal Ayarlama ve İsimlendirme Sistemi
    - İnce Kanal Ayarı
    - 99 Kanal Hafızası
    Teletex 2000 Sayfa Teletext
    Genel Özellikler Farklı dillerde ve Turkçe Grafik Menu
    - Açılış, Kapanış Zamanlayıcısı
    - Sinyal Kesilince Otomatik Kapanma
    - Uyku modu Zamanlayıcısı
    - Program İsimlendirme
    - Otomatik Yayın Formatı Tanıma
    - Çocuk Kilidi
    Ses Otomatik Ses Seviyesi Ayarı
    - Önceden Ayarlı Ses Modları
    - Balans Ayarı
    - 2 x 10W Ses Çıkış güçü
    Bağlantılar Kablolu TV ve Çatı Antenine Uygun Anten Girişi
    - 2 adet Scart Girişi
    - YPbPr Video ve Sağ/Sol Ses girişi
    - Bilgisayar Bağlantısı
    - Bilgisayar Ses Girişi
    - 2 adet Yüksek Çözünürlüklü HDMI girişi
    - Kulaklık Bağlantısı
    - Koaxsiel Ses Çıkışı
    Aksesuar Tam Fonksiyonel Uzaktan Kumanda
    Garanti 2 Yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setrox -- 17 Kasım 2008; 20:42:21 >

• 99 gün 99 ürün kampanyası 18 Ocak tarihine kadar devam ediyor ve Toshiba Full HD kampanyası 1 veya 2 kere daha tekrar edilir gibime geliyor bence.Bu yüzden bu Lcd yi almak yerine beklemek daha mantıklı,kişisel görüşüm...
  • boşuna para vermeyin buna
  • böööööeeeeeeekkkkk!!!!
  • Geçiniz !
  • toshiba 42xf serisi full hd olanda kampanya yaparlarsa ne müthiş olur...ben 42xv500 aldım valla çok memnunum ama almasaydım o kampanyadan, bu kampanyaya bende bakmazdım...
  • Bimeks de milleti saf sanıyor sanırım. Onlar habire 42' ler icin 1497 YTl'den kampanya yapacak bizler de kuyruk oluşturup stoklari bitirecegiz.
    Oldu başka arzunuz ? Tamam 42' FULL HD TOSHIBA kampanyası gayet yerinde bir kampanya idi ama 42'lerde aynı fiyata kampanyaya devam edecekseniz çıtayı düşürmenin manası yok. Bu model malesef sadece LCD, PLAZMA ayırımını bile bilmeyen bilinçsiz tüketicilere hitap edebilir.

Bakınız indirimden önceki fiyatına ne yazmıslar 1947 ytl + kdv = 2297 YTL eder. Ne yaptınız siz demezler mi ? Samsung, Sony, LG gibi panel tv'lerin onde gelen isimleri bile harika FULL HD 42 inch TV leri 1800-2000 YTL aralıgına satarken , kime ne yapsın 2297 YTL ye HD READY ve 8000:1 Dinamik Kontrast CREA'yı.

Umarım gelecek kampanyada daha iyi bir ürün olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu fiyatla full hd verdiler beklemekta fayda var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Bimeks de milleti saf sanıyor sanırım. Onlar habire 42' ler icin 1497 YTl'den kampanya yapacak bizler de kuyruk oluşturup stoklari bitirecegiz.
    Oldu başka arzunuz ? Tamam 42' FULL HD TOSHIBA kampanyası gayet yerinde bir kampanya idi ama 42'lerde aynı fiyata kampanyaya devam edecekseniz çıtayı düşürmenin manası yok. Bu model malesef sadece LCD, PLAZMA ayırımını bile bilmeyen bilinçsiz tüketicilere hitap edebilir.

Bakınız indirimden önceki fiyatına ne yazmıslar 1947 ytl + kdv = 2297 YTL eder. Ne yaptınız siz demezler mi ? Samsung, Sony, LG gibi panel tv'lerin onde gelen isimleri bile harika FULL HD 42 inch TV leri 1800-2000 YTL aralıgına satarken , kime ne yapsın 2297 YTL ye HD READY ve 8000:1 Dinamik Kontrast CREA'yı.

Umarım gelecek kampanyada daha iyi bir ürün olur.

Çok haklısın unpop bu tamamen bilinçsiz tüketiciye kurulmuş bir tuzak.Önceki full hd toshiba kampanyasını kaçıran ve lcd ve plazma ayrımını bilmediği gibi hd ready-full hd çözünürlük gibi özelliklerden bi haber, sırf "bizde lcd aldık komşuuu" diye bilmek için can atan bazı yurdum insanları "aaaa bimeks te 106 ekran lcd yi yine 1.500 YTL ye satıyorlarmış bu sefer kaçırmayalım" zihniyetiyle saldıracaklardır.Stok bitiş zamanı/satılan panel kıyaslamasıyla bulunacak bir matematik formülü, Yurdumuzdaki bilinçsiz tüketici oranını öğrenmemizi sağlayabilir o da ayrı bir konu.

• tamamen tırıs.. para vermeyim bu mala boşuna. 42' FULL HD TOSHIBA kampanyası mükemmeldi ama alamadık.
  • kaç tane sattılar acaba????
  • http://www.turkcebilgi.com/yazi/lazer_tv_ler_yolda

Buda önümüzdeki yıla damgasını vuracak. Plazmalarda Acele etmemekte fayda görüyorum
  • bence alınmaya değer 106 ekran lcd bu fiyata 8aşka ürün yok bende toshiba olmasa bu ürünü alırdım çünkü kontrast oranı vestel ürünlerine oranla iyi ps3 ve x360 ile kullanmak için ideal
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Samsung, Sony, LG gibi panel tv'lerin onde gelen isimleri bile harika FULL HD 42 inch TV leri 1800-2000 YTL aralıgına satarken ,

bimeks kampanyasından faydalanip toshiba aldim ama o kadar arastirmama ragmen 1800 ytl civarı full hd tv hic bi yerde goremedim...

gerci 1500 civarı toshiba gibi 25.000 e 1 kontrast oranına sahip full hd bi tv aynı fiyata sahipken bunu almak ne kadar mantıklı, ama ps3 veya hd receiver sahibi olmayan benim gibi bircok kişi içinde full hd tv almanın ne faydası var o da tartısılır :)
  • 1899 YTl ye LG 42LG5000 FULL HD 42'' LCD TELEVİZYON bulabilirsiniz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_27907491/tm.htm

42 inç olmasa da 40 inç işinizi görürse 1649 ytlye full hd var, hem de Sony...
  • bir arkadaş demişki alan varmı acaba diye :)

bir tanıdığımın babası hediye niyetine oğluna almış, sormadan araştırmadan bir iş yaparsan sonradan kafanı çok vurursun duvara,

yazıkki ne yazık!

toshiba full hd verdi bimeks aynı fiyata,hangi akla niyet bu ürünüde aynı fiyata verdi anlayabilmiş değilim.

LCD ler neden pahalı diyordum ya şimdi anlayabiliyorum,

Bilinçsiz tüketici oldukça bu fiyatlar az bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.