Şimdi Ara

SONY KDL-40D3500 40' FULL LCD TV 1649 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün bayrampaşa carrefourda gezerken bu tvnin promosyonda olduğunu gördüm üründe 5 yıl sony garantisi var kampanya kartlarına peşin fiyatına 12 taksit yapılıyor almayı düşünen arkadaşlara duyurulur...

Sony KDL-40D3500 BraviaSONY KDL-40D3500 40" FULL LCD TV 1649 YTL BAYRAMPAŞA CARREFOUR..

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİNİ VE PİYASA FİYATINI GÖREBİLMENİZ İÇİN LİNK
    http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=KDL-40D3500

ÜRÜNÜN İNCELEME LİNKİ
    http://forum.donanimhaber.com/m_21444195/tm.htm

• Bimeksin verdiği 42XV500 den ne gibi üstünlükleri vardır bunun
  • Bimeksin verdiği kaçaydı ki ?
  • bimeksin verdiği 1497 ytl. bana ilerde yine kampanya yapacaklar gibi geliyor hangisini tercih etmeli acaba.
  • D3500 iyidir, normal yayında da üzmez sd performansı en iyi lcd'lerdendir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 911GT3 -- 19 Kasım 2008; 20:17:18 >
  • carrefour da ise teşhir olabilir:D

depodan beraber bakalım sıfır kutu varmı diye sorun bakalm:D

yok derlerse son kaldı derlerse % 90 teşhirdir:D

ayrıca bimekste verilen tv o fiyata alınır, sd de sizi uzmezz d3500 ile kafa kafayadır, hangisi ucuzssa onu tercih edin derim ben

toshiba larda renk ayarları vs bayag detay ayarlar var, sony de ayarlar kısıtlı, kuzenime aldık L4000 ama ben begenmedım sd goruntulerı ,

ancak fiyat iyi sayılır d3500 icin (teshır deilse tabii ki)
  • Teşhir ürün değilse fiyat gerçekten güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu serinin üretimi durdurulmuş bence yeni ürünlere yol açmak için elde kalanları eritiyorlar fazla stok olacağını sanmıyorum 3-5 tane ya vardır ya yoktur oda bize denk gelmez.
  • Arkadaşlar ürün depolarında stokta varmış bu üründe promosyon yapmışlar bende karar veremedim toshibamı yoksa bu tvmi diye aralarında 150 ytl var yalnız sonyde 2 yıl ürün değişim garantisi +3 yıl parça değişim tamir garantisi var son 3 yıl için ürün değişim garantisi yok sadece...
  • d3500 normal yayınlarda daha iyi bir tv, ben toshiba xv yerine tercih ederdim açıkcası... sd yayın için yapılan bir sıralamada ilk 10'a girmişti zaten öteki cihazlar pioneer ve panasonic plazmalar, philipsin pahalı serisinin 32'' olanı vardı, listedeki en uygun fiyatlı ürünler panasonic 42px80 ve sony 40d3500'dü... Konsol + tv için iyi seçim olur ama konsol oynamam sadece açar sd yayın izlerim dersen plazma al pana 42px80... ama o biraz daha pahalı 2 bin civarı, gerçi İB'de 1800 felan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanwins

Arkadaşlar ürün depolarında stokta varmış bu üründe promosyon yapmışlar bende karar veremedim toshibamı yoksa bu tvmi diye aralarında 150 ytl var yalnız sonyde 2 yıl ürün değişim garantisi +3 yıl parça değişim tamir garantisi var son 3 yıl için ürün değişim garantisi yok sadece...

arkadasım al eline bi laptop ve dusuk cozunurluklu divx film:D
    git izle 2 sindede, sonra hangisi gozune hos gelırse onu al;)

bende cok ıstemıstım 46d3500 ancak fiyat dusmeyınce ımzamdakını aldım, iyikide aldım imzamdaki tv nin goruntu ıslemcısı 10 bit, ve bence daha iyi goruntu saglıyor, ama kişisel olarak dusunuyorum, yanı teknık olarak bılemem hangısı ustun;)
  • Laptop da elimde mevcut değil aşağı yukarı birbirine yakın ürünler benimde bütçede şuan pek yeterli gibi değil bakalım hayırlısı..
  • Diğer Carrefour'larda var mıdır acaba?
  • toshiba xv daha iyi bence..ama kampanya fiyatına bulmak zor
  • Bu tv sd yayınlarda nasıl bilmiyorum ama pc den hdmi ile bağlayıp crysis, devil may cry, pes 2008 oynuyoruz ve aynı bilgisayara bağlı olan diğer iki monitörden( 19inç sony lcd ve 19 inç philips lcd) çok daha net ve canlı görüntü veriyor.Parlaklık açma, piksel düzeltmesi gibi illginç özellikleri var ve sinema çekim filmleri az da olsa bir parça netleştirebiliyor.Fiyat çok güzel bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: texmo

toshiba xv daha iyi bence..ama kampanya fiyatına bulmak zor

Deneme şansı buldunuz mu iki cihazı, nasıl bu kadar net konuşabiliyor sunuz merak ettim açıkcası, kağıt üzerindeki anlamsız değerlere mi bakıp söylüyor sunuz? Ben de şahsen xv'nin günlük yayınlar için uygun bir tv olduğunu düşünmüyorum, sd yayınlardaki perfromansı ve açı kaybı gibi durumlardan daolayı, ikisinide gördüm ama yan yana değil.
  • kozyatağı karfurdan elimiz boş döndük :) haberleri yok böyle bir kampanyadan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

kozyatağı karfurdan elimiz boş döndük :) haberleri yok böyle bir kampanyadan...

Bu Bayrampaşa carrefourun kendi bünyesinde has bir promosyon olabilir ürünü buradan temin edebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 20 Kasım 2008; 18:54:37 >
  • yarın akşama kadar kalırmı acaba :(
  • sadece tek yer yaptıysa %100 teşhirdir:D

bi ara ankara batıkentte de kamoanyadaydı mıllet parmaklıyodu:D orda gecen gordum 2500 ytl idi hala , yakında 1500 derler anlamayan yaslı bı amcaya satarlar:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.