Şimdi Ara

Clint Eastwood Fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood, 31 Mayıs 1930 'da çelik işçisi babanın oğlu olarak dünyaya geldi. 1950'li yıllarda B sınıfı filmlerde haftalık 75 dolarlık bir ücretle yan karakterleri oynadı. Bazı stüdyolar, adem elmasının çok çıkık olduğu gerekçesiyle kendisine rol vermediler. Eastwood, oyunculuk konusundaki kararlılığını koruyarak ve oynadığı filmlerden arta kalan zamanlarında yüzme havuzları için çukur kazarak hayatını devam ettirdi. İlk çıkışını, 1959-1966 yılları arasında yayınlanan Rawhide adlı TV dizisindeki Rowdy Yates karakterini canlandırarak yaptı.

Ancak Eastwood'un asıl çıkışı, 1964 yapımı A Fistful Of Dollars [1] ve takiben 1965 yapımı For A Few Dollars More [2] filmi ile olmuştur. 1966 senesinde, aynı serinin son filmi The Good, The Bad And The Ugly [3] ile Eastwood, artık dünya çapında tanınan bir aktör haline geldi. 1971 yılında Play Misty For Me [4] ve The Beguiled [5] filmleri ile büyük bir başarı yakaladı. Yine 1971 yapımı Dirty Harry [6] isimli filmde, kendi yöntemleri ile suçluları yakalayan müfettiş Harry Callahan rolü ile, o güne dek canlandırılmış olan "kendi başına buyruk" polis karakteri imgesini geliştirdi.

1980'li yıllarda, iyi yapımlarda oynamış olmasına rağmen, önceki yıllar kadar büyük çıkışlar yapamadı. Ama 1990'ların başında, gerek yönettiği, gerekse oynadığı filmlerle sinema dünyasına yeni sürprizler kazandırdı. 1992'de yönettiği ve oynadığı Unforgiven [7] adlı film ile en iyi yönetmen Oscar'ını kazandı ve en iyi aktör ödülüne aday gösterildi.

Eastwood bu güne kadar, 60'dan fazla film ve TV yapımında oynamış, 30 film yönetmiş, 25 filmin yapımcılığını üstlenmiş, 10 filmin müziklerini bestelemiş ve soundtrack'lerine imza atmıştır.

eggy13 |
    Nicotinell |
    V-For_Vandetta |
    Thoughtless |
    kamiloglu |
    AthabaskA |
    Black Sabbath |
    RA3 |
    ilhan_28 |
    SmaLLviLLe |
    fubo |
    qraff |
    BauglirXul |
    * Deniz * |
    gadgetfurky |
    dedektif |
    Jan!ssaRy |
    BaYDoGaN |
    FireGlavieTr |
    YalnızEnes |
    Eswod |
    baycan87 |
    UnequaL™ |
    Ottoman_PoweR |
    Gambit_Poker
    soultrex
    cefucsa
    JustNow
    stewieandcartman
    hardihan
    BaYDoGaN
    #NeWWorlD#
    MoqoKo
    Scolerr®

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungAnıL -- 22 Kasım 2009; 14:26:32 >

• severim yaz..

• Hastasıyım clint'in
  • yaz bro delüyük
    Constantine 2 | Keanu Reeves
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beni de yaz

alcadraz'dan kaçış da hayranı olmuştum...

Karizma ve cool kavramlarının ete kemiğe brünmüş halidir.

İyi KÖtü Çirkin le nirvanaya ulaşmış şahsiyettir.GÖnlümüzde büyük yer edinmiştir.

Kim olaki bu diyenelr iyi kötü çirkin in fnal düellosunu izlesinler yeter.

Muhammed Ali
  • Dirty Harry çok müthiş bir film herkesin izlemesi lazım bence

birde silahı ile ilgili konuşması vardı bulursam eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 1 Aralık 2008; 11:49:19 >

kirli harry katilin kafasına silahını dayar: ne düşündüğünü biliyorum. acaba 6 defamı ateş etti yoksa 5 mi.bu karmaşada bende unuttum. bu elimde tuttuğum dünyanın en güçlü silahı şimdi kendine sor bakalım acaba bugün şanslı günümdemiyim diye. şanslı günündemisin serseri?

Orjinalidaha manalıdır okumak lazım.

I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?

Birde

Go ahead punk, make my day lafını çok kullanırdı abimiz.

Hadi devam et serseri, günümü şenlendir gibi çevirebiliriz.

Muhammed Ali

• _____________________________
    "Ne güzeldir anarak Tunga Er efsanesini Yürümek… Ruh olup, ordu olup Tanrıdağ'ın çevresini Bürümek...''

• Adamım ya bayılırım bu adamaa .... Clint Eastwood !!!
    EPOX 9NDA3j + amd 3000+64bit venice[1800 mhz@2005mhz) ASus 9550 128bit vga 120 seagate baracuda NCQ 512*2 twinmoss
  • Ben de Dirty Harry'de repliği yazmak için girmiştim ancak başkası önceden yazmış Beni de ekle çok severim Clint Eastwood'u..
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar.. Evvela " Ben bu yolu nasıl aşarım ? " korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki yol zorda olsa aşılmış, yürünmüş ve gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar . . .
    Necm.Erb.
  • Clint Eastwood ve Lee Van Cleef her ikisininde hayranıyım

Gran Torinohttp://www.imdb.com/title/tt1205489/
    Changelinghttp://www.imdb.com/title/tt0824747/
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.