Kampanyaya başvuru yapmak için BASVURU yazıp 7050'ye sms atın, 1 hafta içinde cep telefonunuzdan sizi arayalım. Kampanya içindeki tekliflerden size uygun olanın şartlarını yerine getirmeyi taahhüt ederek Turkcell tarafından gönderilen kısa mesaja onay dönen günlük ilk 1.000 bireysel faturalı hat abonemizden biri olun, kampanyadan faydalanmaya başlayın!
Kampanya dahilinde kullandığınız teklife ait 12 aylık taahhüdünüzü yerine getirmezseniz, ilgili teklifin cayma bedeli bir sonraki faturanıza yansıtılacaktır.
Dikkat!!!
Abonelerimiz, “Cayma Bedelli Kontratlar” kampanyası ile aynı anda başka bir kontratlı kampanyadan yararlanamaz. Abone dilerse, kullanmakta olduğu kontratlı kampanyasını iptal ettirerek, “Cayma Bedelli Kontratlar” kampanyasından yararlanabilir.
Kampanya, 9 Kasım -31 Aralık 2009 tarihleri arasında geçerlidir. Cayma bedelli kontratlar isimli taahhütlü kampanyamızdan, kampanyayı sms ile onaylayan günlük ilk 1.000 bireysel faturalı hat abonemiz ve numarasını diğer operatörlere taşıdıktan sonra, 16 gün içerisinde aynı numara ile Turkcell'de faturalı olarak hizmet alan bireysel abonelerimiz faydalanabilir. Kampanyaya onay veren abonelerimiz, kampanya kapsamında aşağıda belirtilen tekliflerden sadece tercih etmiş oldukları birinden yararlanma hakkına sahip olacaklardır. Tekliflerimiz şu şekildedir: Teklif 1: 12 ay %25 indirimli kontratlı paket
12 ay boyunca bizbize hepimiz veya herkesle konuşma paketlerinden birine üye olma taahhüdü veren aboneler için, paket ücretinin aylık bedeli 12 ay boyunca %25 indirimli olacak. 12 aydan sonra paketinizin aylık bedeli faturanıza indirimsiz olarak yansıtılacaktır. Paketin iptali durumunda, paketin aylık ücretinin 3 katı cezai bedel, çıkacak olan ilk faturaya yansıtılır. Teklif içinde yer alan paketlerin ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez.
BizBize Hepimiz konuşma paketleri ile ilgili detaylı bilgi.
Herkesle konuşma paketleri ile ilgili detaylı bilgi.
Teklif 2: 12 ay kontratlı ilk 3 ay bedava paket
12 ay boyunca bizbize hepimiz veya herkesle paketlerinden birine üye olma taahhüdü veren aboneler için, ilk 3 ay paket ücreti alınmayacak. İlk 3 aydan sonra paketinizin aylık bedeli faturanıza yansıtılacaktır. Paketin iptali durumunda paketin aylık ücretinin 3 katı cezai bedel çıkacak olan ilk faturaya yansıtılır. Teklif içinde yer alan paketlerin ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez.
BizBize Hepimiz konuşma paketleri ile ilgili detaylı bilgi.
Herkesle konuşma paketleri ile ilgili detaylı bilgi.
Teklif 3: 12 kontratlı 15* Ykr/dk
12 ay boyunca Turkcell abonesi olma taahhüdü veren aboneler için, 12 ay boyunca her yöne konuşmanın dakikası 15* Ykr olacak. 12 ay sonunda abone, içinde bulunduğu tarifeden ücretlendirilecektir.12 ay içinde taahhüdün iptali durumunda, çıkacak olan ilk faturaya 120 YTL cezai bedel yansıtılır. Ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez.
12 ay boyunca Turkcell abonesi olma taahhüdü veren aboneler aşağıdaki seçeneklerden birinden yararlanabilirler. Hediye edilen dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez.
300 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 180 dk konuşma seçeneği 300 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 120 dk konuşma seçeneği 200 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 120 dk konuşma seçeneği 200 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 90 dk konuşma seçeneği 120 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 45 dk konuşma seçeneği 120 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 60 dk konuşma seçeneği 100 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 40 dk konuşma seçeneği 100 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 45 dk konuşma seçeneği 60 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 25 dk konuşma seçeneği 60 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 15 dk konuşma seçeneği
Kampanya 31 Aralık 2009 tarihine kadar uzatılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bungee20 -- 3 Temmuz 2009; 10:20:37 >
Evet Turkcell çoştu bir kere, ama ben şimdiden bu tür kontratlı kampanyalara girilmemesi taraftarıyım. mutlaka cihaz hediyeli kontratlı paketler çıkacak. 2 sene turkcellde kal sana şu cep telefonu hediye gibi.
ben diğer şebekelerden gelenlere transfer limitini 250 olarak açarsa turkcellin 1-2 günde 1-2 milyon yeni abone kazanabileceğini düşünüyorum rakam biraz uçuk olmuş gibi ama 500 bin garanti olur
Vergiler 2 ay boyunca 6-7 YTL. Yıl başından sonra 2-3 YTL olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Kuray
Bunu alsak toplam ne kadar patlar :D Voda veya avea hat+vergiler falan
Yılbaşı olayı ne :S Birde 12 ay turkcell li olcam dedim para vermeden mi konusucam bu kadar:D para yoksa çok süper nie iptal ediimki :D mesaj falan atmassam hiç bişe yapmassam dk.yı geçmessem başka ne fatura gelir ?
Kasa: AMD Phenoim 9550 Quad 2.20 GHz - 5 GB Ram - ATI HD4830-160+320 GB HDD - Win 7 Ultimate MacBook Pro:Aluminium 2009-2.53 GHz Core 2 Duo - 4 GB Ram - NVideo GeForce 9400 - 250 GB HDD - Snow Leopard iPhone 3G, Creative 4+1 Ses Sistemi, Regal HD TV, XBox 360 PRO, 1.5 TB HARD DISK
ön başvurunuz alınmıştır. kampanya detayları ve katılım teyidiniz için Turkcell Çağrı Merkezi tarafından 1 hafta içinde aranacaksınız.
Yav ben gece yolladım, bungee20'nin mesajını görünce demin bir daha yolladım, tık yok. Hayır, Turkcell'in beni kaale almamasına kıllanıyorum (tam bunu yazarken onay mesajı geldi. Umarım geçen ayki 500 kişiyle sınırlı benzeri kampanyadaki gibi aranmayı bekleyip avucumu yalamam).
@bungee20,
Sizce onay mesajı gelenlerin aranması ve istediği avantajı seçmesi ihtimali nedir?
bu cayma bedelli kontrat sadece numara taşıyanlara özelmi ben halen turkcell kontörlü hat abonesiyim başvurabilirmiyim -gerçi buda faturalı hatta özeldir kesin. faturalı hatta geçenlere aşırı derecede imkan sağlanıyor bu aralar
tüm avantajlar tek konuda ayrıntılı anlatılsa süper olacaktı bizde ona göre tercih yapardık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 10 Kasım 2008; 13:06:43 >
tukcelin çostugunu şuradan anlarız 200 ytl lik faturayı yarı yarıya kampanyası yaptı...100 konuştun 50 ytl... madem kurtarıyordu neden cemile verdin aşkını halka görsettin ..... nı aynı şey ttnet içinde geçerli...bir kaç yıl önce 200 ytl nin üzerinde olan 2048 bügün neden 69 şimdi, çoşup daha önce vatandaşı çoşturanlara Adının önünde TÜRK olsa bile
Ben biraz önce arandım. Telefon çalınca numaraya baktım; 8053244 gözüküyordu. Nedense o sırada "Bu konu için arıyor olmasınlar?" diye geçirdim içimden; aynen de öyle oldu. Arayan bayan gayet kibardı; hatta nereden aradığını söyledikten sonra hatırımı da sordu; böyle durumlardam hatırımın sorulmasına alışık olmadığım için bir anlığına şaşırdım . Neyse, akabinde "seçenekleri biliyor musunuz?" diye sordu; incelediğimi ve kararımı verdiğimi söyledim. O da kaydı aldı; 48 saat içinde gelen SMS'e cevap verdiğim taktirde işlemin tamamlanacağını ve sonrasında gelen SMS'ten itibaren de kullanabileceğimi söyledi. Emin olmak için bir sonraki fatura dönemini beklemem gerekip gerekmediğini sordum; -kendi ifadesiyle- "online bir işlem" olduğu için "kullanmaya başlayabilirsiniz" mesajından sonra hemen kullanabileceğimi söyledi. Enteresandır, buna dahil olduktan sonra istenen başka paketlere (Alo paketler) veya kampanyalara katılmak da mümkün. Hatta bu sıralar başlayan "haftada iki gün Turkcell'lilerle bedava" kampanyasına başvurup kullanmaya başladığımı söyleyip bunun da devreye girmesinden sonra bedava günlerinde önceliğin hangisinde olacağını da sordum; bedava günlere ait dakikaların öncelikli olacağını söyledi. Velhasıl, aklıma gelenleri sordum; gayet net yanıtlar aldım; üstelik yetkili bayan, oldukça kibar ve ayrıntılı şekilde yardımcı oldu. Şimdi sıra SMS'in gelmesinde
Unutmadan; kampanyayla ilgili topiğin açıldığı ve başladığı gece SMS atmıştım. Ses seda çıkmadığı için (sıfırlanmış olabileceğini de düşünerek ve "fazla SMS göz çıkarmaz" diyerek) dün gece de bir SMS attım. Aranmış olmamın bu ikinci SMS sayesinde olup olmadığımı bilemiyorum. Bence ilk gün SMS atanlar tekrar atsınlar (nasıl olsa SMS ücreti yok). Arkadaşlarıma da e-mail atarak bunu iletmiştim; onlardan aranan var mı henüz bilmiyorum. Kız arkadaşıma da ilk gün SMS attırmıştım; henüz o da aranmadı; ama ona da aranana kadar SMS attırmayı düşünüyorum (Tam da bunları yazarken telefon çaldı; 4440532 arıyordu. Açtım; demin beni arayan bayan çıktı; "ek bir bilgi aktarmak istiyorum" dedi; "buyrun" dedim. "Sizinle konuştuğumuzda '48 saat içinde onay mesajı alacaksınız' demiştim; sistemin yoğunluğu sebebiyle bu mesajın ulaşması 1 haftayı bulabilir" dedi. Teşekkür ederek "bir sorum olacak" dedim, "kamopanya için kız arkadaşım başvurmuştu; 'kaydınız alınmıştır' mesajı geldiği halde henüz aranmadı. Acaba her gün tekrar SMS yollaması gerekir mi?" diye sordum. "Hayır, 'kaydınız alınmıştır; bir hafta içinde Turkcell Çağrı Merkezi'nden aranacaksınız' mesajı geldikten sonra başka mesaja gerek yok" dedi. Ben yine de ekleyerek "dün gece tekrar SMS attığım ve bugün arandığım için bir bağlantısı olma ihtimali sebebiyle sordum" dedim. O da "onay mesajı geldikten sonra diğer SMS'in alakası yok" dedi. Ama her gün 1000 kişiyle sınırlı olduğu için onay mesajı gelmezse tekrar SMS yollamak gerektiğini de ekledi).
Böyleyken böyle arkadaşlar. Umarım başvuran ve aranmayı bekleyen herkes aranır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 12 Kasım 2008; 18:11:51 >
Bilgiler maalesef değişti. Her gün BASVURU yazıp 7050'ye göndermemiz gerekiyormuş.
Turkcell'in belli bir kesim müşterilerinden kalan kota olması durumunda 7050'ye mesaj gönderenler arasından seçim yapılıp geri dönüş yapılır dediler.
Görüşeceğiz turkcell hele bir cumartesi olsun...
Böyle olduğuna emin misiniz? Zira bir üsteki mesajımda beni arayan kişiye bunu sorduğumu ve verdiği yanıtın ""kaydınız alınmıştır" mesajı geldikten sonra tekrar SMS yollamaya gerek yok" şeklinde olduğunu da yazdım.
Neyse canım; işi garantiye almak için her gün SMS atılmasında bir mahsur yok. Ne de olsa SMS ücretsiz
bugun turkcellden aradılar. ilk 1000 şanslı kişi arasında olduğumu söyledi. kampanya hakkında bilgi sahibi olup olmadığımı sordu. Bilgim var dedim. Direkt her yöne 120dk olan teklifi istedim. Hattıma bu 120 dkyı tanımladı. 1 sene boyunca hiç bir ücret ödemeden her ay her yöne 120 dakikam oldu. Birbirimize teşekkür ettik kapattık
bugun turkcellden aradılar. ilk 1000 şanslı kişi arasında olduğumu söyledi. kampanya hakkında bilgi sahibi olup olmadığımı sordu. Bilgim var dedim. Direkt her yöne 120dk olan teklifi istedim. Hattıma bu 120 dkyı tanımladı. 1 sene boyunca hiç bir ücret ödemeden her ay her yöne 120 dakikam oldu. Birbirimize teşekkür ettik kapattık
Konuştuğum müşteri temsilcisi kurum içi yazışmalarından kontrol ederek bilgi verdi. (Elbette bu kesin doğru demek değildir, ben onun yalancısıyım) Her gün mesaj göndermeniz gerekiyor, internet sitemizde bu yazılmamış sizi bir süre bekletiyorum bunu ilgili birime aktarıcam dedi, sonrasında ben yazıyı yazdım, kısa süre içinde internet sitemiz de güncellenir dedi.
Size bir sorum olacak çok özel olmayacaksa kaç yıldır bu hattı kullandığınızı ve ortalama fatura tutarlarınızı öğrenebilir miyiz?
Tabii ki yazayım. Haziran 2000'den beri bu hattı kullanıyorum (zaten ilk aldığım hat buydu). Sorunuza istinaden ortalama faturamı düşündüm; hesaplamak zor geldi Zira pek değişken. Misal: Ağustos ayı için 40 küsür YTL'lik fatura ödemişken, Eylül ayı için faturam gelmedi (12.50 YTL'yi aşmadığı için ). Bundan 4-5 sene önce 50-60 milyon (o zamanın parasıyla) ödemişliğim de oldu. Sadede gelirsek; yüksek faturalar ödeyen biri değilim. Sanırım son birkaç senenin ortalaması da 20-25 civarındadır (DH'yi itinayla takip edip kampanyalardan haberdar olunca faturalar da düşüyor tabii )
1) Hattınızı uzun zamandır mı kullanıyorsunuz? 2) Faturalarınız yüksek midir? 3) Kampanyaya ne zaman katılmıştınız ve tekrar tekrar mesaj atmak zorunda kalmışmıydınız?
Çok soru sordum ama özel değilse öğrenmek isterim, teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: Basri Mutaf
sağol hocam. hem tebrik için hem msj için
1.faturalı hattımı 2007 ağustosta aldım.. 2.faturalarım 3 ayda 1 sadece 12 ytl geliyordu. 3.kampanya ilk duyurulduğunda msj attım. ama dun gecede piri.reis ile bir dialoğumuz oldu.ondan sonra tekrar msj atım. bugunde arandım.
diğer aranan arkadaşımın hattı 9 senelik hat. her ay önceden 150 ytl kadar fatura ödüyordu. oda ben gibi aynı şekilde kampanyaya katıldı. ikinci msjlarıda berabe attık. ve ne tesaduki aynı anda arandık..
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basri Mutaf -- 13 Kasım 2008; 1:28:03 >
adıma kayıtlı 4 hattımla ilgili olarak başvuru mesajlarını an itibariyle gönderdim. gelişmeleri ileteceğim.
ilk mesaj gönderdiğim hat için az önce arandım. daha önceden katılmış olduğum kontratlı bir paketim vardı, 12 ay ALOPAKET'te kalma şartıyla 3 ay fatura ödememe. bu kontrat olduğu için yeni bir kontrat alamıyormuşum, ancak eski kontratı iptal ederek alabilirmişim. bilginize.
ilk mesaj gönderdiğim hat için az önce arandım. daha önceden katılmış olduğum kontratlı bir paketim vardı, 12 ay ALOPAKET'te kalma şartıyla 3 ay fatura ödememe. bu kontrat olduğu için yeni bir kontrat alamıyormuşum, ancak eski kontratı iptal ederek alabilirmişim. bilginize.
diğer 2 hattımdan da arandım şimdi, hatta ikisi aynı anda çaldı. heryöne 120 dakikalık tanımlamalar yapıldı. 1 hafta içinde onay mesajı gelecekmiş, mesajı onayladıktan sonraki 1 hafta içinde konuşma haklarımın yüklendiğine dair mesaj alacakmışım. yüklenen dakikalar ilk ay için online olarak anında işlem merkezinden takip edilecekmiş, sonraki aylarda ise fatura kesim tarihinde güncellenecekmiş.
diğer 2 hattımdan da arandım şimdi, hatta ikisi aynı anda çaldı. heryöne 120 dakikalık tanımlamalar yapıldı. 1 hafta içinde onay mesajı gelecekmiş, mesajı onayladıktan sonraki 1 hafta içinde konuşma haklarımın yüklendiğine dair mesaj alacakmışım. yüklenen dakikalar ilk ay için online olarak anında işlem merkezinden takip edilecekmiş, sonraki aylarda ise fatura kesim tarihinde güncellenecekmiş.
işte bu kötü olmuş banada aynısın söylediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 13 Kasım 2008; 14:13:38 >
Bana bir hafta içinde sms geleceğini ve o sms i yanıtladığımda kampanyanın başlayacağını söylediler...
Az önce bir arkadaşım aradı ve 15 dk. heryöne aldığını ve sms in hemen geldiğini, onunda onayladığını söyledi... Şu anda bedava dakikalarını kullanıyor...
Bana sen demekki ilk 1000 içine girememişsin dedi arkadaşım...
Benim sms niye bu kadar çabuk gelmedi acaba..?? Yada gelmemezlik yapar mı acaba..?? Gerçekten de 1000 kişi içine girememe durumu olurmu ??
Kampanya için m.h. de birşey bilmiyor... Muhatap ta bulamıyorum ki sorayım...
Bugun 2 defa aradılar. Derste olduğum için cevap veremedim. Akşam görünce M.H. aradım. "Arkadaşlar yarın son bir kez mesai saatleri içinde tekrar ararlar sizi" dedi M.H. Yarın elimde telefonla dolaşacam (yarın 5 e kadar dersim yok) Bakalım arayacaklar mı? Tekrar mesaj atsam mı? Bir de Sözünüze Taahhüt Kampanyasına (60 dk Turkcell içi Bedava) katılanlar bu kampanyadan yararlanamıyormuş. M.H. aradılar bugun arkadaşın hattını ona "140 Ytl cezası var öderseniz Geçirelim demişler" O da kalsın demiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achina -- 13 Kasım 2008; 19:21:25 >