Bildirim
Dead Space Video İnceleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sağol By_e güzel inceleme. _____________________________
Wassup homie!!!! -
Su ana kadar Dead rising haric beni en cok geren oyun oldu xbox360 da. _____________________________ Yaptigim alisverislerin nickleri dh den Can N., AidenPearce01, Tenebrio, TRustyBurkee, Xemmes, ScRyedd, AIR JORDAN, galasoldiers, Senjougahara Hitagi , cagricinar , recozbek , stalker7777 , chilekesh-13 -
Elinize sağlık Erdinç abi, harika olmuş diğerleri gibi.
HD izlemek ise ayrı bi tat veriyor resmen, çok kaliteli tebrikler_____________________________
-
Çok başarılı bir inceleme.Oyunun PC de incelememeniz iyi olmuş.2 saat sistemin tanıtımını görüyorduk.... _____________________________ -
tek kelimeyle mükemmel bir oyun inceleme için teşekkürler -
inceleme için teşekkürler bu oyunu şiddetle tavsiye ederim _____________________________ -
Elinize sağlık, süper çalışma _____________________________ -
2008 senesinde oynadığım en iyi 3. oyun...
MGS4-BİA-Dead Space_____________________________ Karaköy Zürafa Sokak % 89 oranında hisse sahibi. -
10 numara bir oyun 10 numara bir inceleme _____________________________ azizim Çino.Tut ki sen bir sisesin,bir sarap sisesi.
Ve Aspirin Osmanın elindesin.Aspirinin zulmüne dayanamayip havaya uçtun.Artik benim için ölüsün Çino....
PSN:ERTANTR
Xbox Live: WinRiverWinTR -
Güzel inceleme olmuş Teşekkürler DH. _____________________________ "Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla
"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."System.out.print("Beşiktaş JK"); -
teşekkürler inceleme için _____________________________ -
bunun gibi oyun gelmez bir daha , gelse bile aynı atmosferi yaşatmaz bence, 5+1 vede karanlıkta oynayınca sandalyeden düştüm , kapıyı açtım yaratık fırladı üstüme _____________________________ -
bu oyunu almış daha kurmamıştım farcry oynuyodum şimdi bu videoyu gördüm pişman oldum ama sanırım 5+1 almadan oynamamak lazım -
Bu klasik olacak oyuna klasik bir inceleme. .güzel yani.
_____________________________ -
güzel bir oyuna benziyor,teşekkürler _____________________________ psn: akif06 -
güzel bir inceleme daha _____________________________
Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa
MCP { MCSA { MCSE { CCNA -
bu oyunu hemen almalıyım harika özlemiştim bu tür oyunları _____________________________ - -
eline sağlık by_e _____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
re5 e kadar götürür bu oyun beni _____________________________
Benzer içerikler
- mortal kombat 11 karakterleri
- akrep oyuncu koltuğu
- dan houser
- geforce now fiyat
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X