Şimdi Ara

PHILIPS DVDP3260 USB 2.0 DVD PLAYER EN SON GÜNCELLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçtiğimiz hafta sonu Bursa Bimeks Teknoport'tan philips dvp3260 dvd player aldım dvd plyer 1 haftalığına kampanyada ,, piyasa fiyatı 120 ila 130 ytl orasında dvd playerı 94 ytl ye ve world kart a 3 taksit aldım,,bu cihazı halen tüplü tv kullananlara ısrarla tavsıye ederım ,, eger plazma veya lcd tv nız varsada üst modeli yani ağabeyi olan dvp5990 modelını onerırım ,, 5990 da hdmı cıkıs , hd upscalıng 1080p görüntü iyileştirme teknolojiside var ,, aynı zamanda divx ultra özelliğide var ,, ama dedıgım gıbı lcd yada plazma tv nız yoksa tuplu televızyonunuz varsa phılıps 3260 sızın ıcın bıcılmıs kaftan ,,,coaxıal baglantı ıle anfime bagladım ve dıvx lerdekı ac3 ses formatlarınıda bıre bır aldım ,,, cıhazın en buyuk artısı usb 2.0 yuvaya sahıp olması ve yazılım destegı olması ,,, dıvx ultra yok zaten dıvx ultra ozellıgı dvd playerın sadece cd surucusu ıcın gecerlıdır,,,yukledıgım yazılımda 20 ye yakın altyazı rengı 20 ye yakın altyazı arka fon rengı ,, 4 tane alt yazı boyutu standart small medıum ve large seceneklerı mevcut ,, su anda cıhazdan cok memnunum ,,,tum arkadaslara tavsıye ederım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clinteastwood1981 -- 13 Aralık 2008; 22:59:07 >

• arkadasım iyi gunler, o dvd playeri ben de aldim ve altyazileri gri ve ufak gosteriyor.yazilim yukledigini soylemissin de acaba hangi yazılımı nerden ve nasıl yukledin anlatabilir misin?bir de altyaziyi buyutme secenegi var mı?yardimci olursan cok sevinirim.
  • arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayarak indirdikten sonra 1254 klasorunun ıcındekı dosyayı sadece kendısını neroda data cd olarak yazdırın ,,, daha sonra bu cd yı dvd playera yerlestırın ,, cd okuduktan sonra dvd playerın cd tepsısı acılacak o zaman cd yı alın ve hıc bı seye dokunmayın cıhaz kendı kendıne cd tepsısını ıcıne alıcak ve oyle beklıcek yaklasık bı 3 ila 5 dk oylece kalıcak hıc bı seye dokunmayın ,, ondan sonra cıhaz kapanıp kendı kendıne acılıcak acıldıgında yenı menu ve update edılmıs sekılde karsınıza cıkıcak ,,, ıyı gunlerde kullanın

http://rs123****.com/files/14738023..._1_With_ORG.rar

yıldızlı yer sonu share ile biten site

• cok tesekkur ederim cok sagol
  • bende normal arçelik crt tvlerden var. hdmi falan kullanmayacağımdan 5990a gerek var mı diye düşünüyordum. söylediğine göre 3260 bana yeterli. olur da lcd veya plazmaya terfi edersem 5990'nın bana sağladığı fayda ne olur bu cihazdan farklı olarak? ayrıca büyük sorn olan altyazıları yazılımla çözmen güzel, bunun yanında kopya cdlerde sorun yaşadın mı veya sub srt uzantılı altyazılarda problemli olan var mı bilgi verirsen sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: EASTWOOD1981

Arkadaşlar geçtiğimiz hafta sonu Bursa Bimeks Teknoport'tan philips dvp3260 dvd player aldım dvd plyer 1 haftalığına kampanyada ,, piyasa fiyatı 120 ila 130 ytl orasında dvd playerı 94 ytl ye ve world kart a 3 taksit aldım,,bu cihazı halen tüplü tv kullananlara ısrarla tavsıye ederım ,, eger plazma veya lcd tv nız varsada üst modeli yani ağabeyi olan dvp5990 modelını onerırım ,, 5990 da hdmı cıkıs , hd upscalıng 1080p görüntü iyileştirme teknolojiside var ,, aynı zamanda divx ultra özelliğide var ,, ama dedıgım gıbı lcd yada plazma tv nız yoksa tuplu televızyonunuz varsa phılıps 3260 sızın ıcın bıcılmıs kaftan ,,,coaxıal baglantı ıle anfime bagladım ve dıvx lerdekı ac3 ses formatlarınıda bıre bır aldım ,,, cıhazın en buyuk artısı usb 2.0 yuvaya sahıp olması ve yazılım destegı olması ,,, dıvx ultra yok zaten dıvx ultra ozellıgı dvd playerın sadece cd surucusu ıcın gecerlıdır,,,yukledıgım yazılımda 20 ye yakın altyazı rengı 20 ye yakın altyazı arka fon rengı ,, 4 tane alt yazı boyutu standart small medıum ve large seceneklerı mevcut ,, su anda cıhazdan cok memnunum ,,,tum arkadaslara tavsıye ederım ...

• arkadasım oncelıkle sen ve dıger 3260 kullanan ve alıcak arkadaslara asağıdakı yenı yazılımı ındırıp yuklemelerını tavsıye ederım ,, yuklemeyı konu baslıgında en bastakı yazımda nasıl yapıcagınızı yazdım oraya bakarak yenı yazılımı aynı sekılde yukluyorsunuz ,,asagıdakı lınktekı yıldızlı yerlere meshur download etme sıtesı yanı ....share olan sıteyı yazmanız yeterlı ,,bu yazılım ıle turkce dahıl 12 dılde menu secenegı gelıyor menuyu turkce yapabılıyorsunuz ,, 4 tane alt yazı boyutu standar kucuk normal buyuk seklıne ,, 8 tane dıkeylık yanı altyazıyı asagı yukarı ıstedıgınız sekılde konumlandırabılıyorsunuz ,, 12 tane altyazı arka fontu rengı ,, 12 tane altyazı rengı ,, gıbı secenekler ve onemlı olanda altyazıyı dvd playerın kendısı buluyor bunun ıcınde uc tane secenek sunuyor ,, arkadasım ılerıde lcd plazma bıle alsan 5990 almana gerek yok ,, 5990 da da usb 2.0 3260 ta da usb 2.0 ,, 5990 nın artısı hdmı cıkısı olması ve goruntu ıyılestırme yanı upscale olması ama forumdakı arkadaslar hıc bı ıse yaramadıgından bahsetmıs ,, ee ama hdmı varmıs dıyorsan 3260 ta da aynı gorevı goren component kablo cıkısı var oda hd ve full hd goruntu yu aktaran bı kablo cıkısıdır ,, bu cıkısların renklerı yesıl kırmızı mavı olan cıkıslardır bu cıkıslarda bızım dvd playerımızda var ,, ama bu cıkıslar hdmı gıbı aynı zamanda sesıde aktarmaz sadece goruntuyu aktarır ,, ama mesafe farkettırmez kısa mesafede de uzun mesafede de bu kablo ıyıdır ,, hdmı kablo sadece kısa mesafelerde verımlıdır bunuda unutmamak gerek ,,

http:/****.com/files/170720009/DVP3260_12_V51_vb6_v2_1_With_ORG_1254.rar

• teknosa'nın sitesinde 3260 ile 3264 arasındaki karşılaştırma yaptım. fakat 3260'ta divx yok sadece dvd var :) usb yok. daha aşağıda 3264'te olmayan bazı özellikler 3260'ta var olarak belirtilmiş. uyduruktan bir inceleme. bu arada 3260 ile 3264 arasında fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 15 Aralık 2008; 0:14:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugun teknosadan aldim (129 YTL / 9). 320 gb WD harici hdd'yi (usb'den beslemeli 2,5") sorunsuz okuyor. Yukaridaki firmware guncellemesi ile dosya isimlerini yaklasik 26 karaktere kadar sorunsuz gosteriyor, .vob dosyalarini oynatiyor, takilma vs. yok, farkli isimdeki altyazilari da gosteriyor, secebiliyorsunuz. Herkese tavsiye ederim.
  • Merhaba arkadaşlar bir sorunum var , aldığım 3260 cihaz usb üzerinden harici diskimi görmedi,bende windows görev yöneticisinden diskin 250 gb lık bölümünü 30 ar gb lık bölümlerle fat32 yaptım(windowsta daha fazla yapılamıyordu).diski taktıgımda 6 ayrı bölüm gördü ama hiçbir bölümde yüklediğim filmleri göstermedi.yani boş görünüyor .... Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • Portable Partition Manager 8.5 Server Edition arkadasım bu programı bul ve ındır bu program sayesınde hard dıskının ıstedıgınn kadarını fat32 ye cevırebılırsın yada tamamını...
  • eastwood;

philips 3260 ile 3264 arasındaki fark nedir? hangisini almamı önerirsin?

3260 için verdiğin güncellemeyi 3264 içinde kullanabilir miyim?

eğer güncelleme, aleti bozarsa tekrar default değerine geri dönebilir miyim?

son olarak philipsin bu modelini ben 72 ekran vestel tüplü tv'de kullanıcam. ses sistemim yok, 5+1 falan yok. scart ile bağlantı yapıcam. acaba böyle ses sistemi(tv'den) ve görüntü düzeyi nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomatos -- 17 Aralık 2008; 20:46:55 >
  • yardımın için teşekkür ederim teğmen.Bunlada deneyeyim olmazsa tekrar yardımını isterim artık :) iyi akşamlar
  • pply Upgrade to your DVD Player

1. Power on the set and put in the disc.
    2. A message will be displayed on the OSD after the upgrade file is recognized.
    3. Follow the instruction displayed on the TV Screen – Press “OK” to upgrade (if applicable)
    4. After reading the file, the disc will be ejected.
    5. Remove the disc after ejected, but DO NOT close the tray
    6. Wait approximately 3-5 minutes for the software to be upgraded
    7. The set will restart itself once the upgrade is completed.
    8. Upon wake up, please perform a “Default reset” in the Preference page under setup menu

acaba 8.madde'de ne demek istiyor? yükleme işlemini yaptıktan sonra "default reset"'e mi basmamız gerekiyor?
  • 3260 ile 3264 arasındaki farkı ben de merak ediyorum. ayrıca cevap bulamadığım bir diğer soru da 5990'daki "divx ultra" ne işe yarıyor? faydası nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: tomatos

eastwood;

son olarak philipsin bu modelini ben 72 ekran vestel tüplü tv'de kullanıcam. ses sistemim yok, 5+1 falan yok. scart ile bağlantı yapıcam. acaba böyle ses sistemi(tv'den) ve görüntü düzeyi nasıl olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

3260 ile 3264 arasındaki farkı ben de merak ediyorum. ayrıca cevap bulamadığım bir diğer soru da 5990'daki "divx ultra" ne işe yarıyor? faydası nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: tomatos

eastwood;

Arkadaşlar konuyla ilgili önceki post ları okursanız ben en az 3 kere farkı ve güncellemeyi anlattım.. Son kez bir defa daha söyleyeyim..

3260 ile 3264 aynı cihazlar olup dış kasaları farklıdır. 3260 Macaristan'da 3264 Çin'de üretilmiştir. Her ikisine ait tek bir firmware vardır. Yani iki cihazada 3260 firmware i kullanılmaktadır. Ancak 3260I modeli farklıdır ve ayrı firmware i vardır.

• philips analog 5.1 hoparlör çıkışlı modellerini Türkiye ye getirmemiş. Türkiye de sadece coaxial çıkışlı modeller mevcut.
  • selamlar,
    divx altyazılarda türkçe dil desteği var mı?
    bu aletle 1.5 tb adaptörlü seagate freeagent desktop'ı ntfs olarak bölümlere ayırmadan usb üzerinden kullanmayı düşünüyorum. filmler hdd'nin içinde filmler diye bir klasörün içinde olacak. çalşır mı?
  • philips 3260 ı kullanan arkadaşlar!!

1- bu ürünü alırsam pişman olur muyum?

2- piyasadaki orite,piranha,vestel,samsung gibi cihazlara göre sesi görüntü kalitesi nasıl? (tüplü tv için)

3- firmware 1254'ü yüklersem cihazın bozulma ihtimali var mı? risk'e değer mi?
  • aşağıdaki adreste 250 gb hard disk ve hard diske kayıt özelliğinden bahsediyor böyle bir şey var mı gerçekten?
    http://www.netteenucuz.com/store/ProductDetails.aspx?productId=93288
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirmis

selamlar,
    divx altyazılarda türkçe dil desteği var mı?
    bu aletle 1.5 tb adaptörlü seagate freeagent desktop'ı ntfs olarak bölümlere ayırmadan usb üzerinden kullanmayı düşünüyorum. filmler hdd'nin içinde filmler diye bir klasörün içinde olacak. çalşır mı?

Arkadaşım; Türkçe dil desteği var. Son çıkan firmware ile altyazılar çok güzel. Öbür konuya gelirsek, bir kere hdd yi fat32 olarak formatlamalısın. Ancak cihaz bu büyüklükteki hdd'yi görür mü bilmem. Ayrıca bu oynatıcılarda usb üzereinden toplam 300 klasör ve 648 dosya sınırı var. Belki hdd bölümlenerek bu sorun aşılabilir. Bunuda dikkate al. Aynı hdd den bende almayı düşünüyorum. Sonucu yazarsan sevinirim. Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cony35 -- 18 Aralık 2008; 22:49:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.