< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftemofte -- 28 Temmuz 2018; 18:52:13 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftemofte -- 28 Temmuz 2018; 18:52:13 > |
arguncakmak nickli kişi dolandırıcıdır. Yeni nicki FOREVER_1907 dir. Dh Profili:https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=567541 İndirimli uçak bilet satıp daha sonra biletleri iptal ediyor/iptal ediliyor. Forumdaki bazı arkadaşlar kendisinin çalıntı kredi kartıyla da işlem yaptığını söylüyor. Biletler bu nedenle iptal ediliyormuş. Farklı üyelikleri olabilir bu nedenle banka hesap bilgisinden ve cep numarasından tanıyın onu bence. Kullandığı hesabın iban numarası: Enpara - TR19 0011 1000 0000 0065 1661 24 - Beyzanur Aykut Başka birine bu hesaba para attırmış. Akbank - TR 31 0004 6006 9388 8000 1492 32 - Kerim Aykut Kullandığı numaralar: 05061493727 , 05531509089 , 05531533736 Bu hesaba para atmanızı isteyen ve bu numaraları kullanan kişiler dolandırıcıdır. Ben kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağım. |
sagolsun çok değerli yöneticilerimiz uyarı mesajımı silmişler ve 1 kişi dolandırılmış bile. YORUMSUZ. |
forum üyelerini uyarayim diye riskleri sıraladığım bir yorum yazdım, yorumum forum yönetimi tarafından silindi.
ben yönetimde bu hırsızlarla ortak olan tiplerden şüpheleniyorum. bu konuda gayet ciddiyim. birde silinen yorum için sebep sorup şikayet oluşturdum, adamların cevabı, " konu ile alakasız yorum silinir diyorlar." yani diğer üyelere bilet alma risklerini anlatmak, alakasız konuya giriyormuş. sizin anlıyacağınız burada tuz da kokmuş. benim dediklerimi yalan olduğunu söyleyen yöneticiyede hodri meydan çekerim. |
Yönetim yarafından dolandırıcılar var dikkat edin dediğim için rahatsız edici mesaj cezası aldım!!!
Onlarda haklı adam bedavay bilet alma peşinde bıraksana dolandırılsın!!! Suç bizde |
Deleted User demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Arkadas kesinlikle DOLANDİRİCİDİR. Parayi gonderene kadar her mesaja aninda cevap veren adam, 130 lira gonderdikten sonra mesaji gordugu halde cevap vermiyor. Sakin alisveris yapmayin. |
Konu kaba tabirle patlamış durumda, kötü deneyim yaşayıp başı ağrıyan arkadaşlar kızmasınlar ama işin buraya gelmesine bir sebepte akla izana gelmeyen indirim oranlarını sorgulamadan böyle alışverişlere girişmeleri olmuştur, bedava peynir ancak fare kapanında olur, burada bir kişinin bir bileti normal fiyatının bir miktar altına satmasının sebebi ancak mil/puan kampanyalarından kazandığını paraya çevirmek ya da banka kredi kartının puan avantajlarını küçük bir komisyon karşılığında kullandırarak cüzi bir şeyler kazanmak ya da süresi dolacak mil/puan yanmasın diye uyguna vermek vb. gibi sebeplerle olabilir. Zamanında buralarda bir çok kredi kartı bulunan aynı zamanda otobüs, nakliyecilik vs gibi sürekli çok harcama yapıp kartına sürekli yüksek puan kazanabilecek işlerle uğraşan arkadaşlar oldu o zamanlar indirim miktarları da biraz yüksek olabiliyordu, şimdi ne o eski işler ne o eski kampanyalar var, üstelik bankaların bir çoğu farklı soyadına bilet alamama, yıllık belli bir puan miktarının üzerinde harcama yapamama gibi kısıtlamalar getirdi. İşini düzgünce yapan arkadaşları tenzih ederek söylüyorum şimdi buralar böyle tokatçı tiplere kaldı. İlan açıyor, acenteyim diyor telefon numarası yabancı şüpheli davranışlar var, ciddi indirimler yapıyor ve siz hala bunlara inanarak işlem yapıyorsanız ben de kimseye bir şey demek istemiyorum, bizim ülkede ki bütün dolandırıcılık olaylarının çok büyük bir kısmı bir ürünü/hizmeti piyasa değerinin çok altına alınıp satılmaya çalışırken yaşanıyor. Bence bu konu kapanması herkes için en hayırlısı olacak. |
@OttomanWizard nickli eleman tarafından 3200 tl dolandırıldım. Hesabına para gönderdiğim kişi Murat Yaşar. Nickin arkasına sığındığından kim olduğu belirsiz bu kişi teknik takiple artık ortaya çıkar. Bu @OttomanWizard 2016 yılında üye olmuş. Profil sayfası dürüstlükten dem vuran giriler ve imzası Hz. Ömer sözü. O Hz. Ömer'in adaleti inşallah seni bulup çarpar da hem bu dünyada hem öbür dünyada hak ettiğini yaşarsın. Bundan sonrası savcılık işi. Benden de foruma duyurması ve forumdaşların bunu yayması kalmış. |
1. forumda işlem yapmadan önce karşı taraftan aldığınız iban bilgisindeki bilgileri
- "ad soyad" donanımhaber - "ad soyad" dolandırıcı - "ad soyad iban no" şeklinde google'da aratın. çünkü bu işleri yapanlar hep aynı şahıslar. 2. benimle veya diğer arkadaşlarla işlem yapanlar da mutlaka enpara veya teb hesaplarındaki hızlı işlemlere bu ibanları forum nicki ile kaydetsinler. bir daha teklif aldığınızda mutlaka ad soyad bilgisini kayıtlı işlemlerdeki isimle tutuyor mu kontrol edin. başka isimle verilen ibana no'ya para göndermeyin. 3. forumda güven kazanmış kişileri küstürmeyin. bugün lazım olmaz ama yarın, daha sonra o adamlar size daha çok lazım olacak. satıcı çok, alıcı yok kafasında kişiler var. tam tersi "güvenilir" satıcı "çok çok az". 15-20dk bilet kontrolü yapıp, uğraşıp mesaj atıyorum. "teşekkür ederim, fiyat fazla geldi" yazmaya bile eriniyor. cevap yok? çakıyorum bloku. bir daha benimle işlem yapmasın, bana mesaj dahi atamasın bu kişi. 2-3 hafta sonra dolandırıldım diye konu açıyor. biz burada meşrebimizce iş yapıyoruz. iki kelime: "pahalı geldi" yazmak zor değil. hayvan değiliz, insanız. |
Evet bahaneler aynı hep: bankadayım, sıradayım, sıra gelmiyor, kimsenin parasını yemem dürüstüm, şarjım bitti, yoldayım, sıkboğaz yapıyorsun sen, stres yapma paranı atacağım, liste uzar gider ... ... ipe diz. |
|
|
|
|
|
|
|
.:.: Gelişen Güç TÜRKİYE :.:.
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycanata -- 28 Ekim 2008; 20:47:51 > |
![]() |
|
|
|