Şimdi Ara

Far Cry2 HD 4870&4850 ve 30 dk içinde Bellek dolumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HD 4870 /512 mb kart Very high ayarlarda 60 Fps sabitken ,yaklaşık yarım saat içinde yarı performansa düşüyor .En son 30 fps civarına kadar düştü ve artık oynanamayacak hale geldi . Oyundan çıkıp yeniden girildiğinde düzeliyor ama yarım saat sora eski haline geliyor. 512 mb belleğin sanırım dolduğunu düşünüyorum umarım yanılıyorumdur. Oyun için çıkarılan hotfix ile bir ilgiside yok malessef
    Guru forumlarındada aynı sorundan bahsedilmiş.
    Sorunu yaşayanlar düzeltebildimi yada konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar..

Ram: 8GB; 2x 4GB; DDR3-1333
  • bende 9800gtx+ var ben de ani fps dusuklukleri goruyorum oyunda cok...kisa zamanda patch yayinlayacaklar sanirim...
    e6550@2.3ghz + arctic freezer 7 pro | asus p5b deluxe | 2 x 1 gb kingston 800 mhz | 1gb Sapphire 7850 | 400 gb samsung hdd | 650 watt Coolermaster PSU | CoolerMaster rc-690 rev.2 | Creative T7900 7.1

Iphone 4 16gb

Kindle Touch

Techical University of Varna - Computer Science and Technologies (English Education)

Alfa Romeo Mito 1.4 TB K&N Filter, ECU Remap
    Alfa Romeo 145 1.4 TS
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu Kartalı

HD 4870 /512 mb kart Very high ayarlarda 60 Fps sabitken ,yaklaşık yarım saat içinde yarı performansa düşüyor .En son 30 fps civarına kadar düştü ve artık oynanamayacak hale geldi . Oyundan çıkıp yeniden girildiğinde düzeliyor ama yarım saat sora eski haline geliyor. 512 mb belleğin sanırım dolduğunu düşünüyorum umarım yanılıyorumdur. Oyun için çıkarılan hotfix ile bir ilgiside yok malessef
    Guru forumlarındada aynı sorundan bahsedilmiş.
    Sorunu yaşayanlar düzeltebildimi yada konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar..

Aynı şeyi bende gözlemledim , alt-tab yapınca fps normale dönüyor. Fakat bunun bellekten kaynaklandığına ilişkin birşey söyliyemem. Monitör izleme yapıp sonucu paylaşmam gerek.

Bu arada ben Hotfix'i kurmadım, sende kurulu mu ?

• quicksave çektiğim anda yarıya düşüyodu fix yüklemeden önce.fix yükledikten sonra quicksave çekince ilk önce yarıya düşüyo sonra yukarılara çıkıp makul seviyelere dönüyor.
  • ahah atide de oldu galiba bu olay :D

bellek dolmasi durumunda bu olay olur
    eger alt tab sonrasi yukseliyorsa g80 8800 gts lerde olan durum oluyo demektir
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • aynı sorun bendede var ya bende ultrahigh da yapıyor o saçmalığ fps normal değerlerinden aşşağ bir anda düşüyor alt tab yapınca düzeliyor bu 20 dakka ile 30 dakka arasında tekrarlıyor ama ayarları high a çektim 1 saate yakın oynadım herhangi bi sorun olmadı hotfix yüklü olduğ halde quick save ise tam bir rezalet
    ubi senden patch bekliyoz
    Daha Fazla Göster
  • Olayın hotfixle ilgisi yok
    Bende yüklü .Kaldırdım 8.9 yükledim değişen bişi yok . Yarım saat içinde bellek doluyor .Bu oyunda kaynaklı galiba. Ama çok sinir bozucu 60 fpsnin üstünde oyun oyna yarımsaat sora 30un altına düşsün
    Bu arada oyunun %89 u da bitti.
    Patch beklicem ubiden artık yapıcak bişey yok sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

crytek'in motoru, kartları ağlatmaya devam ediyor desenize,

Crytekin motoru değil. Ubisoftun geliştirdiği ve ilk defa far cry 2 için Kullandığı Dunia motoru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 26 Ekim 2008; 20:17:40 >
  • Crysis'ten sonra, Cry'ttığı için, pek merak etmemiştim
    Ubisoft ile Crytek yolları ayırdıktan sonra ayrı motorlara girişmişler.
    İçinde cry geçmesinin cilvesinden midir nedir artık bu akıbetler

dediğiniz gibiyse Tuğer kafayı yer bu sefer

kafiyeli oldu yaaa

Orjinalden alıntı: killnOd

Bu sorunu hangi cozunurlukte yasiyorsunuz?

Orjinalden alıntı: cenkyyy

ben 1680*1050 de yaşadım
    quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Bu sorunu hangi cozunurlukte yasiyorsunuz?

1680x1050
    Oyun ayarından 2X AA
    CCC 8x AF Sonuç aynı Bellek doluyor

1680x1050 AA yok AF Yok
    Sonuç aynı Bellek doluyor

Grafik seviyesi düşürüldüğünde sorun yok Low Ozamanda 2 mb ram kullanıyordur heralde .
  • Alt tabsa bellek dolmus demektir hadi bakalım tuğer atilerde de varmıs demekki bu sorun
  • Ati tray tools ile baktım şimdi. Ben 1440*900 Ultra high detay 4xaa 16x af ' de oynuyorum. Bu detayda kart hafızası yetersiz bu oyun için. Free vide Memory Usage = 0 gözüküyor. Normalde FPS 25-35 arası, bir müddet sonra 14-15'e geriliyor. Alt-tab yapınca eski haline dönüyor.

quote:

offffffff ya acil bi patch lazım yoksa oyun çekilmez böyle
    acaip derecede sıkıntı yaratıyor ama bende ne gariptir low da değilde very high da 4xaa 8x af 1680*1050 de sorun yapmadı ekran kartı 1gb olduğ için galba ama ultra high da 20 dakkayı bulmuyor

Edit..

Bir saniye, o halde bu sorunun kaynağı bellek olmayabilir. 1gb bellek yetersiz gelmez normalde. Kartın HD4800 serisi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 26 Ekim 2008; 20:56:39 >

• bu oyuna patch lazim alakasi yok kartlarla.nvidicilar geberiyor ati'de de bellek sorunu olsa diye ama oyunun salakligi.said'in de soyledigi gibi cry'li oyunlardan uzak durmak lazim.ben alt tab yapmadan bir kac saat oynadim 4870 750/1000 ultra no aa 1280.islemcim yetmedi quad istiyor min fps'ler en bastan dusuk o ayri mevzu.bu oyun da warhead gibi 4gb istiyor olabilir var mi 4gb kullaniyorum ayni sekilde diyen?

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • bende fps düşüşü olduğu zaman alt+tab bile yemiyodu 1600x1200 ultrahigh 8xaa da oynuyodum.en ideal seviyeye düştüm artık 1280x1024 4xaa ultra...
  • Evet o sorunlar oyundan kaynaklı saçmalıklar, oyuna bir patch lazım. Mouse lag mi ararsın, memory leak mi ararsın hepsi bu oyunda var.
    ASUS N61JA-JX092V
    LG 32LS5600 LED
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.