Şimdi Ara

Biostar'dan Nehalem için anakart; T-Power X58

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Son dönemde adını sıkça duymaya başladığımız anakart üerticilerinden biri de Biostar. Intel'in P45 yonga setini temel alan yeni anakart modelleriyle dikkat çekmeyi başaran Biostar, T-Power çatısı altında ullanıma sunduğu çözümler ile FSB rekorlarının altına imza atmayı da başarmıştı. Gigabyte, Asus, MSI, Foxconn ve ECS gibi firmalardan sonra Biostar'ın hazırladığı X58 yonga setli yeni model de gün ışığına çıktı.


    Intel'in LGA1366 formundaki yeni nesil Core i7 işlemcileri için hazırlanan Biostar'ın X58 yonga setli yeni anakartı, başta Bakır tabanlı soğutucusu olmak üzere genel görünümü ile dikkat çekmeyi başarıyor. 6 adet DDR3 DIMM (1333/1600/2000MHz) slotuna sahip olan anakart üzerinde 3x PCIe X16 slotu yer alıyor. PCIe 2.0 spesifikasnunu destekleyen anakart hem AMD-ATi'nin Crossfire X hem de Nvidia'nın SLI teknolojileriyle de uyumlu.


    12 fazlı güç tasarımına sahip olan Biostar'ın yeni anakart güney köprüsü olarak Intel'in ICH10R yongasını kullanıyor. Katı kapasitörler ile donatılan X58 yonga setli anakart üzerinde PCIe x16 slotlarına ek olarak 1x PCIe x1 ve 2x PCI slotları yer alıyor. Profesyonel kullanıcılar için Debug LED ve kart üstü güç ve reset butonlarına sahip olan Biostar'ın yeni Nehalem çözümünün hız aşırtma yetenekleriyle de dikkat çekebileceği ifade ediliyor.


    Farklı RAID konfigürasyonlarını (0,1,5,10) destekleyen 6x SATA-II ve 2x eSATA konnektörüne ek olarak DMA kanalına, 8 kanal yüksek tanımlı ses ve çift gigabit ethernet gibi özelliklere sahip olan anakartın Intel'in Core i7 ve X58 lansmanına paralel olarak kullanıma sunulması beklenirken fiyatı hakkında şimdilik resmi herhangi bir bilgi bulunmuyor.








  • Ucuz X58'lerden biri olacak sanırım diğerlerinin yanında.Umarım o/c potansiyeli de iyi olur.
  • Biostar aşmış kendini. 1999 yılındaki Ofis PC mizdeki biostar la şunu yan yana koysak biostar bile şaşırır katettiği mesafeye. (Hoş hangisi katetmediki o yolu)

    Hala da kullanıyoruz 1 tanesini. Hiç bir sorunda çıkarmadı 9 yıldır Celeron 1.0 ghz işlemci ile.
  • güzel kart ama rengi pek olmamış
  • lga775 en sonra LGA1366 'ınında rekortmeni bu olur heralde diğer üst seviye anakartlara göre uygun olması(daha bunun belli değil ama öyle olur büyük ihtimal) bir diğer biostar özelliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock-ı BaLık -- 8 Ekim 2008; 1:05:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.