bu konuda biraz bilgisizim.Resimdeki gibi sürmem yeterli olur mu?işlemcim lga 2.8 ayrıca thermaltake macunu aldım.3 gram diyor.tümünü 1 seferlik mi kullanıyoruz.teşekkür ederim.
cok ince bir tabaka sur.. bu isi yaparken jilet veya kartvizit kullanabilirsin.. cok olmasi onemli degil macunun amaci yuzeydeki puruzleri minumuma indirmek ve daha iyi isi transferi saglamaktir... fazla surmen bi arti kazandirmaz....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rottweiler -- 24 Nisan 2005, 22:42:23 >
Dostum ısı değeri dogru ise malesef işlemcini bir süre daha kullanırsan bu ısıda kaybedebilirsin o nedenle en iyisi sen yarın bir bilgisayarcıya ugra ve o halletsin montaj işini 10 20 ytl vermemek icin 200 ytl masraf açma kendine
vidalarını kontrol ettim.pense ile sıkabildigim kadar sıktım.kasamın görüntüsü ekteki gibi.bir yerde yanlış var ama çözemedim.yerine kesinlikle oturmuş durumda.üzerinde 2tane 60mm fan üstelik kasada cpu hava tüneli de var.ne iştir acep
yaw. tobe tobe. sen sil şimdi o tüm surdugun macunları. sonrada 1 pirinç tanesi kadar cpu nun tam ortasına macun sür yayma ama. zaten ustune sogutucuyu koyunca o orantılı biçimde yayılıyor. ama dik 1 şekilde tak soutucuyu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKnaKILLAH -- 25 Nisan 2005, 0:44:26 >