Şimdi Ara

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
12.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_33279060/tm.htm

Johnny Depp yeni Karayip Korsanları projesinde rol alacağını açıkladı, ayrıntılı bilgi henüz mevcut değil.

Kaptan Jack Sparrow seriye geri dönüyor. Ayrıca Disney'in The LoneRanger projesinde Tonto rolünün de sahibi oldu. Aktörün en çok heyecan uyandıran projesi ise yeniden sevgili yönetmeni Tim Burton ile buluşmasını sağlayan Alis Harikalar Diyarında filmi. Aktör ünlü edebiyat eserinin uyarlamasında The Mad Hatter karakterine hayat verecek. The Lone Ranger ise western türünün yeniden beyazperdeye dönüşünün işaretlerinden biri olarak kabul ediliyor. Proje klasik vahşi batı dünyasını perdeye taşıyacak.

Kaynak:Beyazperde
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• oLeyy
  • Madem 4 yapicaklardi, neden 3. filmi haritada kadehe yol alidigi kisimda birakmayaip, filmin sonunda 10yil sonra yazan bir ektra sahne cikardilar. Will turner`in cocugu olmus, bu acigi nasil kapatmayi planliyolar acaba 10yil az sure degil.
  • Johnny Depp artık oynamak istemiyorum demişti ,Hatta Jack kıllığına girip torunlarımı eglendiririm diyordu röportajında Çekerlerse 2 3 gibi olur farklı olucağını sanmam selamlar...Bahsettiğin açıklıgı'da paralarla tamamlarlar KAPLAN METE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 26 Eylül 2008; 1:01:59 >

The only escape is death.

Sakarya Üniversitesi
    Internet and Network Technologies

• ßen daha 3ü izlemedimm izlemeden çkmasın :D
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu serinin hiç bi filmini izlemedim. Çok şey kaybetmiş sayılır mıyım?

Orjinalden alıntı: PHI

Ben bu serinin hiç bi filmini izlemedim. Çok şey kaybetmiş sayılır mıyım?

1. si çok güzeldi...
    2. fena değildi.
    3. yü beğenmedim....

1 i izle derim...

4 tane yarım cümle kurdum 3 tane kelime reklamı çıkmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irish -- 26 Eylül 2008; 4:04:19 >

^_^
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

1. si çok güzeldi...
    2. fena değildi.
    3. yü beğenmedim....

1 i izle derim...

4 tane yarım cümle kurdum 3 tane kelime reklamı çıkmış...

O zaman 4 çekilsin. DVDrip çıksın. Hepsini tek seferde izleyeyim.

• Farkettimde bir filmi çok beğenmiş olsam dahi aynı isimle çekilip sonuna rakam eklenmesi oldukça itici geliyor.

Karayip Korsanlarında her serinin film adı farklı olduğu için sıkılmadan izledim .

Dünyanın Sonu
    Ölü Adamın Sandığı .. gibi

Ama saw ı izlemedim sonuna sawI sawII gibi eklentiler geldiği an genel izleyiciyi bilmem ama benim için sıkıcı bir hal alıyor.

cık sayılmazsın ama ilkini izle derim keyifli vakit geçirirsin.

Çok muhteşem filmler değil ama eğlenceli tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :HAKAN: -- 26 Eylül 2008; 16:24:59 >

• quote:

sayılırsın. bence izle tabi sırasıyla izle.

benim görüşüm ilk film mükemmeldi 2.si sarmadı desem yeridir 3.sü de ilki kadar mükemmeldi ama genel olarak güzel.

4.filmden fısıltılar duyalı çok oldu. yeniden gündeme taşınması iyi beklemedeyiz... çok ara verdiler, umarım bu kadar verilen araya değer de güzelim filmi batırmazlar.
  • birinci film oldukça eğlendirici ve cidden kaliteli bir filmdi. ikinci filmde ilk filmin meyvesini yediler diyebilirim çünkü iyi bir film dğeildi.. fakat 3. film ise baştan aşağı rezalet ve karmakarışık bir film olmuştu.. konu dağınık senaryo karışık yani 3. film baştan aşağı öncekilerin üstüne kurulan bir film olmuş.. şahsen filmi iki kez izleme girişimime rağmen ikisinde de sonunu getiremeyip uyuyakaldım yani bu yüzden hala seri nasıl bitti bilmiyorum uarım 4. film daha iyi, serinin üzerine yatmayan, ticari amaç gütmeyen ve 'anlaşılır' bir film olur

edit: anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhamiselin -- 26 Eylül 2008; 19:50:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhamiselin

birinci film oldukça eğlendirici ve cidden kaliteli bir filmdi. ikinci filmde ilk filmin meyvesini yediler diyebilirim çünkü iyi bir film dğeildi.. fakat 3. film ise baştan aşağı rezalet ve karmakarışık bir film olmuştu.. konu dağınık senaryo karışık yani 3. film baştan aşağı öncekilerin üstüne kurulan bir film oldu.. şahsen filmi iki kez izlememe girişimine girmeme rağmen ikisinde de sonunu getiremeyip uyuyakaldım yani bu yüzden hala seri nasıl bitti bilmiyorum uarım 4. film daha iyi, serinin üzerine yatmayan, ticari amaç gütmeyen ve 'anlaşılır' bir film olur

güzel açıklama

• Çıksın çıksın ben çok seviyorum.
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.