Şimdi Ara

8.9 driverından sonra mavi ekran alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 8.9 driverından sonra bugun yükledim oyunlarda mavi ekran hatası alıyorum , hatanın en sonunda ati sys ile ilgili dosyayı gösteriyor.

önceki driverlerı nerden bulabilirim birde driver temizleme programı vardı ismini hatırlayamadım bilen biri varsa yadımcı olsun ?

• Driver Cleaner ve Driver Sweeper ile güvenli modda temizlik yapmalısınız.
  • mavi ekran hatası ramlerden kaynaklıdır.ramlerinizde oc varsa def haline getirin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksnake03

mavi ekran hatası ramlerden kaynaklıdır.ramlerinizde oc varsa def haline getirin.

mavi ekranın sonunda ati2mtag.sys mesajı var .
  • öncelikle ramlerinizi def e almanızı öneriyorum.sonra orthos ile ramleri test edin.
  • bendede verdi bi kere..ama 1 kere verdi bir dahada vermedi
  • quote:

öncelikle ramlerinizi def e almanızı öneriyorum.sonra orthos ile ramleri test edin.

ok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

öncelikle ramlerinizi def e almanızı öneriyorum.sonra orthos ile ramleri test edin.

ok

Arkadaşlar ben de 8.9 dan sonra çok sık mavi ekran almaya başladım. Her şeyi denedim, ram leri def yaptım. ikişer ikişer denedim. ama olmuuyor bi türlü.
  • Sanırım bende ufak bir problem yaşadım gibi ama daha net bir şey yok olursa paylaşırım.
  • normaldir ati kullanıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: bandits18

normaldir ati kullanıyorsun

• Arkadaşlar bende de mavi ekran veriyo.3-4 Kere açıp kapıom PC yi anca öle açılıo.Bir de GPU-Z de çok matıksız olaylar var.
     8.9 driverından sonra mavi ekran alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alirezzak -- 22 Eylül 2008; 6:48:05 >
  • bu driver a pek yanaşmayın diyorsunuz yani

8.7 ye devam
  • walla ben yine yeni driver da problem yaşamadım.

crysis i bir daha oynadım bu driver la hiç bir problem yok.

ama şu gpu-z deki problemin düzelmesi lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bandits18

normaldir ati kullanıyorsun

ortalığı karıştırmaya yönelik bir mesaj, ciddiye almayalım arkadaşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 22 Eylül 2008; 9:24:16 >
  • Driver Cleaner ile kullanınca galiba problemim çözüldü.Ayrıca Crysisde biraz farketti.
  • ufuk.sicakligi kontrol etmen lazim oyundayken
    ya cok isiniyor yada overclock yada catalyst otomatik overclock yapiyor karta.kart hizlarini defaulta cek
  • 8.9 ile 850/1150 crysis'te vpu recover verdi bende 2 defa.hizi 750/1000 yaptim cozuldu.ust uste 6 surucu cekince de olmus olabilir 8.9'un bu hizlarla arasi iyi olmayabilir ama 8.9 benim hosuma gitmedi.kimsenin begenmedigi 8.8 bundan iyiydi benim icin.8.3 surucusunde oldugu gibi bu 48xx'ler icin de guzel bir surucu gelir umarim.
  • 8.9 driver hatalı bi driver bence Crysis Warhead ilk bölümde belli bi yerde donuyodu komple bilgisayar
  • 8.9 gerçekten sorunlu, bende de mavi ekran verdi bir kaç defa. 8.8'i denemek lazım birde...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.