Şimdi Ara

RECOM POWERSTATİON UN GERÇEK ÖLÇÜLERİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu kasadan almayı düşünüyorum.yalnız kafama takılan bir nokta var.türk sitelerinde kasanın boyutları Dimensions: 530 x 295 x 610 mm olarak geçiyor.
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3512

oysa yabancı sitelerde 510x460x200 olarak geçiyor.
    http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGNkbJibmJnK/viewproduct/Recom_PowerStation_BlackBlue/

bu durumda hangisinin doğru bilgi olduğunu nasıl anlayacağım?

AMD RYZEN 9 3900X+CORSAİR H150i PRO| ASUS ROG CROSSHAİR VIII HERO X570|SAPPHİRE NİTRO+ RX 5700 XT|2X8 GB G Skill F4-3200C14|Samsung 1TB 960 EVO M.2 SSD+4 TB WD|AORUS Fİ27Q-P|COOLER MASTER C700P|SEASONİC X760W|

• .

AMD RYZEN 9 3900X+CORSAİR H150i PRO| ASUS ROG CROSSHAİR VIII HERO X570|SAPPHİRE NİTRO+ RX 5700 XT|2X8 GB G Skill F4-3200C14|Samsung 1TB 960 EVO M.2 SSD+4 TB WD|AORUS Fİ27Q-P|COOLER MASTER C700P|SEASONİC X760W|
  • Recom un kendi sitesine bakarak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

Recom un kendi sitesine bakarak...

recomun kendi sitesinde 530 x 295 x 610 mm yazıyor ama bu kasayı alanlar
    çok daha küçük olduğunu söylüyor.zaten kafa karışıklığı da orada başlıyor
  • Kasanın kendi boyutları; YxGxE 46x51x20 cm'dir. Her nedense fabrika kutu üzerine kutu ölçülerini yazmış. Biz elimizden geldiğince bu tür yanlışları düzeltmeye çalışıyoruz. Siz de bu tür dikkatinize takılan şeyleri modifiye@firebal.net adresine bildirerek daha hızlı olmamızı sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Fireball Mod Team

Orjinalden alıntı: Dr. FireBall

Kasanın kendi boyutları; YxGxE 46x51x20 cm'dir. Her nedense fabrika kutu üzerine kutu ölçülerini yazmış. Biz elimizden geldiğince bu tür yanlışları düzeltmeye çalışıyoruz. Siz de bu tür dikkatinize takılan şeyleri modifiye@firebal.net adresine bildirerek daha hızlı olmamızı sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Fireball Mod Team

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o midnight kasayı alan şanslı şahıs benim verdiğim para haram olsun başka birşey demiyeceğim bir daha sizin distburütörü olduğunuz ürünü alan ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 18 Eylül 2008; 13:02:29 >
    Beklemekten, derman kalmazdı dizde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt195

o midnight kasayı alan şanslı şahıs benim verdiğim para haram olsun başka birşey demiyeceğim bir daha sizin distburütörü olduğunuz ürünü alan ne olsun

Kasayı neden iade etmediniz? Geri almayız mı dediler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 18 Eylül 2008; 13:11:46 >

flickr
  • Sayın yanlızkurt195 ,

Kasayı aldıktan hemen sonra bize geri dönseydiniz ya para iadesi ya da değişim yapabilirdik. Fakat siz kasayı kullandıktan sonra bu kasanın boyutları yazılanlar ile aynı değil deyip iade etmek istemeniz ne derece doğru bir davranış acaba?

Müşteri Desteğe yazdığınız şikayet:

iyi günler firmanızın distbürütoru olduğunuz recom marka midnight kasaya konyada bir bilgisayar firmasından almış bulunmaktayım fakat bana hediye verilen fan adedi sadece bir adet ve kasanın bu haliyle geldiği diğer bi konu ise sizin sitesinde ve üretici firmanın sitesinde yer alan bu kasanın boyutlarının gerçek olmaması yani kasanın değil kutusunun boyutlarını kasanın boyutu gibi sunulmuş olması sizi bu yüzden kınıyorum ve bunu her türlü çevre ve internet ortamında dile getireceğim sizin gibi bir firmaya yakıştıramadım doğrusu sağlıcakla kalın fatih yilmaz

Bizim size verdiğimiz cevap;

Merhabalar öncelikle ilginize teşekkür ederiz,

Biz bize üretici fabrika tarafından verilen verileri belirtmekle yükümlüyüz ve fabrikalar tarafından bir hata oluştuğunda elbette firmamız ürünlerimizi alan müşterileri mağdur etmeyecektir, fan konusu için diyebileceğimiz birşey yok zira biz her kasa için 2 fan veriyoruz, fanları, kasayı aldığınız firma koymayı unutmuş olabilir, forumlara yazmak sizin takdirinizdir ancak sorunla karşılaştığınızda anda zaten bize başvursaydınız üründeki hata saptanarak paranız iade edilirdi.

Saygılarımızla.

• aynı kasayı kullanıyorum...
  • Evet aynı olayı bende yaşıyorum işlemci fanı yüzünden yan kapak kapanmıyordu asus ta9 kasada boyutlarına aldanarak rahatlıkla yan kapak kapanır dedik bu kasada ama nafile yine aynı sorunu yaşıyorum ama alıştık artık kullanmaya birazda üşengeçlik oldu tabi geri dönmek istemedim hiç fireballa kullanmaya devam yinede güzel kasa boyutlarına takılmazssak
  • bu kasayı gerçekten çok beğeniyordum ama boyutları benim için yetersiz.zira şu an kullandığım feel kasayla boyutları aynı,bu yüzden ben de sanalmarketim den "gigabyte aurora 570s" siparişi verdim.bakalım inşallah pişman olmam
  • Ben de almayı düşünüyordum Midnight kasa, hangi tip donanımlar için küçük geliyor bu kasa?
    Boyutlarından dolayı başka herhangi bir sorun olur mu?
  • bu kasayı bende almayı dusunyordum gercekten guzel kasaymıs begendım ama boyutları bana gore degıl malesef vazgecmek zorunda kaldım bak simdi bu ncelemyı okuyunca.Dr. FireBall madem bu kasanın distbürütoru sizsiniz uretici firamaya bu sorunu belirtirseniz iyi olur aynı model kasanın biraz daha buyuk boyutlarını uretırlerse sanırım bu kasa tutar ama millet begeniyor sonra bı bakıyor kasanın boyutu kucukmus ve hayel kırıklıgına ugruyor bende alacaktım ama bu incelemeyı okuduktan sonra belkide birçok kısı gıbı boyutları yuzunden vazgecmek zorunda kaldım.

Geçen sene Vatan bilgisayardan aldığım Feel Hurricane II 550W kasanın güç kaynğı aslında 400W civarı bir güç veriyor ve şirket kendisi kocaman kocaman etiketler hazırlatmış "Dikkat, PSU gerçekte 400Watt güç üretmektedir." şeklinde ve kasanın kutusunun her yerine yapıştırmış. Sizde bu şekilde basit bir çözüm sunamaz mısınız?

yoksa colermaster rc690 mı alsam?psu suz satan yer varmı acaba re690 ı???????????
    İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.