Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
## OCZ'den Yeni İşlemci Soğutucuları; Gladiator ve Gladiator Max ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> ## OCZ'den Yeni İşlemci Soğutucuları; Gladiator ve Gladiator Max ## Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fx57

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Eylül 2008; 9:20:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Vendetta ve Vendetta II isimli soğutucularıyla dikkat çekmeyi ve ödüller kazanmayı başaran OCZ ürün gamına iki yeni model daha ekledi. İlk detaylarını bir süre önce verdiğimiz firmanın Gladiator ve Gladiator Max isimli yeni işlemci soğutucuları resmen duyuruldu. Benzer özellik ve yapıda olan soğutucuları üzerlerinde yer alan fanın büyüklüğü ayırıyor. Zira Gladiator 92mm'lik fan kullanırken, Gladiator Max ise 120mm'lik fana sahip. Alüminyum tabanlı yapraklara ve 4 Bakır ısı aktarım borusuna sahip olan yeni soğutucular "direct touch" teknolojisini kullanıyorlar yani daha iyi ısı transferi için soğutucunun ısı aktarım boruları işlemci yüzeyine temas etmekte. Gladiator modelinin sahip olduğu 92mm'lik fan 1200-1800rpm hızlarında çalışırken Gladiator Max modelinin 120mm'lik fanı ise 800-1500rpm arasında görev yapıyor. Maksimum gürültü seviyesinin 26.4dbA olduğu belirtilen fanların çalışma ömrü ise 40.000 saat. AMD'nin soket 754/755/939/940/AM2, Intel'in ise LGA775 formundaki işlemcileriyle kullanılan ve 2 yıllık garanti ile kullanıma sunulacağı bildirilen soğutucuların fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Eta Kappa Nu
Dolapdere Big Gang - Local Strangers
Burt Munro & Indian Scout (50R627)
we.

12 Eylül 2008; 9:28:13 

wedat derki OCZ sağlam markadır , çekinmeden kullanabilirsiniz

Raredamonaeon

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 9:28:35 

Özellikle Vendetta II modeli oldukça başarılıydı. Tasarım olarak benzer bir yapıya sahip. Bunun da başarılı olacağını düşünüyorum.

Önlenemez tek muhteşem son; ECEL!...
we.

12 Eylül 2008; 9:34:07 

max 26.4 dba diyor

mavizaman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 9:55:12 

fiyatları belli olsun ona göre yerini alır piyasada.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal
Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla
CoolnQuiet

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 10:24:09 

Nehalemlerle çalışmadıktan sonra kim ne yapsın bu soğutucuyu yahu. Haberde Soket 1366 ile çalışabileceği yazmıyor, ona istinaden söylüyorum. Intel platformu için sadece Soket T var, Soket B yok...

St Batuhan

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 10:32:53 

Yine aynı venddetta iste sadece arka kısımda değişme var baska bir farkı yok [tabi teknik ayrıntıları saymazsak]

DivXci

12 Eylül 2008; 10:43:21 

quote:

Orjinalden alıntı: St Batuhan

Yine aynı venddetta iste sadece arka kısımda değişme var baska bir farkı yok [tabi teknik ayrıntıları saymazsak]

heat pipe sayısı farklı.

vendetta 2'de 3, gladiator'da 4 adet var
01mrt

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 10:54:59 

800-1500rpm değeri çok güzel ürün çok sessiz olacak, şimdiden tavsiye ediyorum....

ARTIK IMZA YOK
The_MAD

12 Eylül 2008; 11:23:23 

Vendetta serisininin çok az gelişmiş haline benziyor.

burakuzun_

12 Eylül 2008; 11:35:08 

4 heat pipe ile resmen sunbeam core contact freezer olmuş vendettadan pahalı olacağını hesaba katarsak 100 ytl den aşağı olmaz

Intel Core2 Duo E8500 3166Mhz| ZALMAN CNPS 9700 LED|Gigabyte EX38 DS4|Palit 512 MB ddr3 7950 gt| OCZ Nvidia SLI 2GB 1066MHz DDR2 Kit (2x1GB)| 80gb samsung sata2| SEAGATE 500GB sata2|FSB BLUESTORM 2 500 WATT|Asus Kasa(değişecek)| samsung 793mb|LOGITECH Z2300 200W 2+1| forever xp
Z-DGİ

12 Eylül 2008; 12:24:42 

quote:

Orjinalden alıntı: burakuzun_

4 heat pipe ile resmen sunbeam core contact freezer olmuş vendettadan pahalı olacağını hesaba katarsak 100 ytl den aşağı olmaz

100 Ytl'den kesin fazladır hocam

Haber için teşekkürler.

[İyilik yap denize at.] --
ELeCtRiCkChi

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 12:30:29 

Tasarımıda berbat görüntüsüde berbat fanlarıda berbat hiç beğenmedim... OCZ her işte iyi ama bu işe girmeseydi keşke... Adını lekeliyor! şimdi ben diyorumki "OCZ Kadar iğrenç cpu soğutucusu yapan görmedim" Ha tamam performanslı olabilir ; Ama fanı sesli (db seviyesi yüksek), yan paneli pencereli kasada hiç hoş bir görüntü oluşturmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELeCtRiCkChi -- 12 Eylül 2008; 12:29:08 >

AndryTR

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 13:13:11 

Ben de almayı düşünüyorum bu tarz bir şey ama çok ağır oluyorlar. Korkuyorum anakarta hasar verecek diye Biraz da değişik geldi gözüme. Ben en iyisi yine Sunbeam'e bakayım

She loves me not, she loves me still, but she'll never love again...

Promesa

12 Eylül 2008; 13:15:06 

Sogutucu olarak thermalright firmasini hala tek gecerim.. Ancak Vendetta modeli baya basariliydi. Bu sogutucunun testlerini de gormek isteriz tabiki.

.45 ACP

12 Eylül 2008; 14:14:52