Şimdi Ara

PENALTI KARARI ve 8 DAKİKALIK UZATMA HAKKINDAKİ YORUMLARINIZ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    • Cordoba Topa'mı müdahale etmek istedi yoksa Tuncay'a engelmi olmak istedi?
    • Bursa Hakemi Bülent Demirlek'in vermiş olduğu İkinci Kart Tuncaya'mı yoksa Cordoba'ya mı Gösterilmeliydi ?
    • 8 Dakikalık Uzatma Hakkında ne düşünüyorsunuz?

EVET BEYLER BU İKİ KARAR MAÇIN KADERİ SAYILABİLİR

YORUMLARINIZI YAZMAKTAN ÇEKİNMEYİN LÜTFEN

5İKTAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ıI BaRoN Iı. -- 19 Nisan 2005, 0:30:53 >

• bu şartlar fenerin başına gelseydi acaba neler olurdu hepsi resmen uydurma...kararlar tüm oterite aynı fikirde...burdan cıkacak cok ders var anlayana...
  • Bu karar Beşiktaşı resmen ateşledi. A.Hasan Ronaldo kaleye geçmek istediler belki komik gelebilir ama takım ruhu ve motivasyonla yendik feneri.
  • ------penaltı kararı komedi görmediği bir pozisyon için penaltı çaldı ki pozisyonun uzaktan yakından alakası yok penaltıyla fair play ödüllü elma yanaklı arkadaş ayağını taktırıyor cordoba ya

------sarı kart zaten komedi sanki her şey tamam da bi cordoba nın kaleye geçmesi kaldı....biz de futbol oynuyoruz ligde hiç böle bi şyey görmedim

------8 dakika normal çünkü oyunda bayağı bi duraklama oldu........

bu hakem verildiğinde içmden bayağı bi saymıştım mhk ya fln demek ki haklıymışım..... bu maçı 4enerbahçe alsaydı türkiye karışırdı bu kadar söylüyorum...
  • 8 dakika uzatma normaldi cordobada çok itiraz etti ve atıldı oda normal.
    ama tuncayın düşmesinin penaltı ile uzaktan yakından alakası yok şerfsiz hakem bide haftanın en yüksek puan'ını alan hakem seçmişler adamı şaka gibi
  • bu hakeme 8.7 gibi yüksek bi not veren gözlemci mustafa kalakandelen i kınıyorum bir kere....

penaltı kesin değildi pozisyon....

cordobaya gösterieln kart en az 10 kişi ye daha gösterilmeliydi...

eeee bu kadar beklersen olmayan bi penaltıyı attırmak için; ondan sonra da 8 dk uzatırsın!!!

• Arkadaşlar;

Hakem gösterdiği değil göstermediği kartlarla damga vurdu maça...tüm maç boyunca fenerlilerin arkadan yaptıkları hiçbir müdahaleye sarı kart çıkmamıştır...burada tartışmamız gereken cordobanın 2. sarısı değil ilk sarı kart gördüğü pozisyondur. hakem cordobanın vakit geçirdiğine kanaat getirip sarı kart veriyor ancak bu esnada değişmek için kenara gelen pancuyu görmüyor. kartı gösterdikten sonra cordoba aut atışını kullanacakken "dur kullanma" işareti yapıp oyuncu değişikliği yapılmasını bekliyor. ya arkadaş güler misin ağlar mısın?

Hakem efendi senin işin o derbi maçını yönetmek, tüm pozisyonlarıyla, saha içi ve kenarıyla, tribünleriyle! Görmemiştim, o sırada başka yere bakıyordum gibi mazeretleri bu maçlar kaldırmaz! kendinize gelin beyler! [2003-2004 sezonu BJK-GS maçında F. DeBoer'in 10bin kişinin gözü önünde eliyle topu Sinan Kaloğlu'nun önünden alması, aynı sezon GS-FB maçında F.Luciano'nun H.Şükür'ün kafa şutunu eliyle bloklaması gibi]

Yine penaltı ve 2.sarı kartı geçelim ve kalede pancu varken 6 pas içinde denize çarpıp auta giden topa orta hakemin korner vermesine gelelim hep beraber...böyle kritik bir pozisyonda kalemizde forvet oyuncusu varken böyle büyük bir hata yapmaya hiçbir "süper lig" hakem 3lüsünün!!! hakkı yoktur. ayıptır, yazıktır, günahtır; o korner gol olsaydı bunun hesabını kim verecekti?...Ben Sn. Bülent Demirlek'in art niyetli olduğuna inanmıyorum, inanmak istemiyorum...belki penaltıyı karar verdiği şekilde gördü ve yorumladı ama ya o kornere ne demeli? 5 dakika arayla verilen 2 karar...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?!?

sonucu bir infial ve facia olabilecek bir maç hakem açısından kazasız belasız bitirilmiştir arkadaşlar...Ancak şu görüldü ki Sn Demirlek bu tip ağır baskı altında maç yönetmeye hazır değildir. Maçı 80 dakika iyi yönetmesi (MHK açıklaması böyle, ki buna bile katılmıyorum) son 20 dakikada maçın sonucuna etki edecek hatalar yapmasını affettiremez.

Sevgili futbol severler malesef millet olarak ortak bir huyumuz var; herşeye çok yüzeysel bakıyoruz ve perdenin arkasındaki olayları görmüyoruz, gördüklerimizi de hemen unutuyoruz. Burada tartışılması gereken penaltı ve 2. sarı kart değil malesef. Sadece ve sadece tüm olaylara bu pencereden bakarsak daha sağlıklı sonuçlara varabiliriz...

şunu da söylemeden geçemeyeceğim:

HERKES KOCASINI BİLECEK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leviathan77 -- 19 Nisan 2005, 14:45:16 >

• Dün Akşam salak reha muhtarın Futbol ateşi diye bi programı vardı.Zaten reha muhtara sinir oluyorum o gerizekalı ne anlar maçtan futboldan Toptan ya.
    Bir kaç konuğu vardı aralarında Sinan Engin'de vardı.Herkes hakemin bu maça verilmesini kınadı ve penaltının yanlış karar olduğunu onayladılar.

BÜLENT DEMİRLEK
    Kariyerinde ilk kez bir derbi maçta görev yapacak olan Demirlek, bu sezon ligde 12, Türkiye Kupası’nda da 2 kez düdük çaldı .
    Arkadaşlar bu arada Bende Bir Hakemim.Bursa'da amatör maçlara çıkıyorum ve Bülent Demirlek bazen derneğe gelip bize öğütler veriyordu.
    Yanlış hatırlamıyorsam 19 yaşında (1994)başlamış hakemliğe,1996'da 3 Lig 1999 2 Lig ve 2001'den itibarende Süper Ligde görev yapıyor.Kendisi çok ama çok iyi biri ama Daha Çok Acemi.Tabii bu maça çıkmasında onun hiçbir suçu yok.
    Burası Türkiye bunlara alışkınız dimi beyler idare etmek zorundayız diye düşünüyorum.

• BÜLENT DEMİRLEK

Beden eğitimi öğretmeni Bülent Demirlek, hayatının ilk derbisini yönetecek... Öğrencileri de onun kadar heyecanlı...

BURSA BÖLGESİ HAKEMİ DEMİRLEK'İN, FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ MAÇINA ATANMASI ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN SEVİNÇLE KARŞILANDI... İLK KEZ DERBİ MAÇTA GÖREV YAPACAK OLAN DEMİRLEK, CEP TELEFONUNU KAPATIP, DÜNYAYLA İLİŞKİSİNİ KESTİ

İHA - Bursa Bölgesi Hakemi Bülent Demirlek'in Fenerbahçe-Beşiktaş maçına atanması öğrencileri tarafından sevinçle karşılandı. Meslek hayatında ilk kez derbi maça çıkacak olan Demirlek, cep telefonunu kapatıp, dünyayla ilişkisini kesti.

Merkez Hakem Komitesi'nin genç ve istikbal vadeden hakemlerinden Bülent Demirlek, meslek hayatında ilk kez derbi maçı yönetecek olmanın heyecanını yaşıyor. 4 yıldır hakemlik yapmasına rağmen 2 yıldır FIFA kokartı taşıyan Demirlek, derbi maça atanmasının mutluluğunu öğrencileriyle paylaştı. Beden eğitimi öğretmenliği yaptığı Cem Sultan Lisesi'nde öğrencileri, Demirlek'i sevgi seliyle karşıladı.

Öğretmenlikten çok kendilerine arkadaşlık ve psikologluk yaptığı söyledikleri Demirlek'in ileride dünya çapında bir hakem olacağını belirten Cem Sultan Lisesi öğrencileri, "Demirlek'in yönettiği maçlarda takımımızı değil, öğretmenimizi tutuyoruz" şeklinde sevgilerini dile getirdiler.

Demirlek'in derbi maça atanması meslektaşları arasında da sevinçle karşılandı. Derbi maçın hazırlıklarını Bursa Atatürk Stadı'nda meslektaşlarıyla birlikte sürdüren Demirlek, zorlu görev öncesinde cep telefonunun kapatıp, dünyayla ilişkisini kesti. MHK Bursa Bölge Sorumlusu Salih Türkturunç'un nezaretinde çalışan Demirlek, antrenmanlarda genç hakemlere de hocalık yapıyor

• Sn. Altunkaya, bir meslektaşınız hakkında yanlış konuşulmasına tepki göstermeniz çok doğal, hele hele o kişiyi şahsen de tanıyorsanız...ancak bunlar pazar geceki derbide yapılan hakem hataları için mazeret olamaz

Herşeye rağmen Beşiktaş taraftarı soğuk kanlılığını korumaya çalışıyor...dediğim gibi şahsen bir art niyet olduğuna inanmak istemiyorum ama bu kadar da "kem gözlere şiş" hatalar bu kadar önemli maçlarda yapılmamalı diye düşünüyorum.
  • bu maçı fenerbahçe alsaydı lig bitmezdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leviathan77

Sn. Altunkaya, bir meslektaşınız hakkında yanlış konuşulmasına tepki göstermeniz çok doğal, hele hele o kişiyi şahsen de tanıyorsanız...ancak bunlar pazar geceki derbide yapılan hakem hataları için mazeret olamaz

Herşeye rağmen Beşiktaş taraftarı soğuk kanlılığını korumaya çalışıyor...dediğim gibi şahsen bir art niyet olduğuna inanmak istemiyorum ama bu kadar da "kem gözlere şiş" hatalar bu kadar önemli maçlarda yapılmamalı diye düşünüyorum.

Ben Sn. DEMİRLEK'İ SAVUNMUYORUM ARKADAŞLAR.Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem ÖZÜRDİLERİM.Tabiki Hatalar sadece ona ait.Kendisini böyle büyük bir maça veren THK'nın kararı yanlıştı ama Maçın kaderini belirleyen Sn. Demirlektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ıI BaRoN Iı. -- 19 Nisan 2005, 17:45:24 >

• Zaten ben de Sn. Demirlek'e saldırı amacıyla yazmadım sadece kendi düşüncelerimi ve eleştirilerimi aktarmak istedim...geçen sezon başlayan hakem hataları sonucu gelinen noktada malesef Beşiktaş klübü ve taraftarı alehte yapılan hatalara karşı çok hassas, sadece bunu belirtmek istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leviathan77

Zaten ben de Sn. Demirlek'e saldırı amacıyla yazmadım sadece kendi düşüncelerimi ve eleştirilerimi aktarmak istedim...geçen sezon başlayan hakem hataları sonucu gelinen noktada malesef Beşiktaş klübü ve taraftarı alehte yapılan hatalara karşı çok hassas, sadece bunu belirtmek istedim

Ne demek istediğini anlıyorum arkadaşım.Yanlış anlama bende sana karşı bir tavır içerisinde değilim.Anlaştıkmı
    Kendine İyi Bak
  • yaw adamın gol şansı kalmamıştıki aslında penaltı olamaz zaten ama kurallar ona bakmıyo ceza sahası içimi depil mi diyor hakemin feberi kayırdığı bi gerçek ama onemli değil ne kadar zor o kadar değerli
  • iki kararda alakasız kesin bu işler aziz beyin işidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mad

8 dakika uzatma normaldi cordobada çok itiraz etti ve atıldı oda normal.
    ama tuncayın düşmesinin penaltı ile uzaktan yakından alakası yok şerfsiz hakem bide haftanın en yüksek puan'ını alan hakem seçmişler adamı şaka gibi

Binbaşı Mad bence siz kesinlikle Fenerlisiniz :)
    Yahu sen kalecisin Rakip oyuncu kendini yere atıyor İTİRAZ ETMEZMİSİN Allah Aşkına.
    Sarı Kartı'da itrazdan yemedi.Çünkü Hakemin gözünde Cordoba Ceza Sahası İhlal Kurallarından Birini İşledi
    ve cezasınında SARI KART olduğunu düşündüğünden verdi.
    TABİ BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİM

• boşverin;
    böyle daha güzel oldu..
    11 kişi ve cordoba ile yensek ne tadı olacaktı..
    seneye bir de boş kale deneyalim
  • bos kale de olsa pek bişey değişmez bence de.
    bizim forvet var ya hani şu kale ye geçen , hani bizim kale ye geçen
    keşke boyu biraz daha uzun olsaydı o zaman gör bak penaltı alexin neresine girecekti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.