Şimdi Ara

TÜRKİYEDEKİ TEK CERATO,BAŞKA YOK :) 3.YIL NANO GUARD BOYA KORUMA VE KOLTUK TEMİZLEME YAPILDI (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
30.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende Rioma ufak tefek modifiyeler yapacağım.. bu işler biraz paraya bakıyor o nedenle büyük modifiyelere giremiyorum..

aslında buraya koyamadığım bir şey daha var.zaman bulupta resmini çekemedim.

ön kapıların alt tarafındaki kırmızı kedi gözü gibi duran ön kapı aydınlatmaları aslında eski kasa ceratolarda kapı açıldığında beyaz renkli yanarken, yeni kasa 2008-2009 arası olanlarda kırmızı renkli ancak içindeki ampul yerini fabrikada boş bırakıyorlar.

bende bu olaya sinir olduğumdan dolayı 5-6 ay önce zaten kapı altı CERATO ledlerime hazır kablo çektirdiğim için sigorta kutusundan burdaki kapı aydınlatma ışıklarınıda aktif hale getireyim dedim ve çokda güzel oldu.

çünkü ceratodaki kapı altı aydınlatması kapılar kapandığında bile aracın iç tarafında gözükecek kadar büyükler.mesela ben sol ön kapıyı açtığımda akşam karanlığında sağ ön kapının aydınlatması hemen yanıyor ve aracın yolcu koltuğu bel bölgesine çok hoş bir kızılca renk veriyor.

osram ampul kullandı kia servisindeki elektrikçim.bunu yaparken uzun ömürlü olsun diye yaptı ayrıca.bunuda hatırlatayım dedim.bir ara resminide koymaya çalışacağım.

• bunlarda bahsettiğim kapı altı aydınlatmaları.osram ampul mevcut içinde.kırmızı renkli dış kaplaması orjinal aracın üzerinde olan zaten.eski kasa ceratolarda bu alan beyaz renkli kaplı.

eski cerato kapı ledleride gözüküyor arkada :)

TÜRKİYEDEKİ TEK CERATO,BAŞKA YOK :) 3.YIL NANO GUARD BOYA KORUMA VE KOLTUK TEMİZLEME YAPILDI

TÜRKİYEDEKİ TEK CERATO,BAŞKA YOK :) 3.YIL NANO GUARD BOYA KORUMA VE KOLTUK TEMİZLEME YAPILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 27 Şubat 2010; 7:36:16 >

• Sayın drangelman,

Aracınıza yapmış olduğunuz modifikasyonları zevkle inceledim.

Ben de yeni bir Cerato sahibi olarak sizin yaptığınız bazı eklemeleri yapmayı düşünüyorum.

Forum içerisinde malzemeleri satın aldığınız satıcının Ebay linklerini vermişsiniz, ancak bu linklerin hiçbirisine erişilemiyor. Satıcının internet sitesini veya erişim bilgilerini forumda yayınlayabilirseniz bizlere yardımcı olmuş olursunuz.

Saygılarımla,

Edit / Ekleme :
    Aksesuarlar ile ilgili linkleri ilgilenen arkadaşlar için aşağıdaki forum sayfasına ekledim.

http://forum.donanimhaber.com/m_8806800/mpage_31/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atamanbey -- 2 Mart 2010; 12:37:56 >

tabi ben ürünleri 1.5 sene önce aldığımdan dolayı muhtemelen linkler ölmüştür.ben açıkçası araç içinde çok kromajdan yana birisi değilim.bana sanki arabayı basitleştiriyor gibi geliyor.zevke göre değişir tabiki bu yorumum.

ben sizlere bu arkadaşın msn adresini vereyim.ordan istediğinizi sorabilirsiniz.

eugene_0@hotmail.com

adresini drangelman'dan aldık diye hatırlatın. (türkiyedeki ledli cerato aynası sattığınız ilk müşteriniz diye söyleyin o zaman hatırlar.)
    2008 KİA CERATO 1.6 EX ADVANCE OTM. LPG(ALDESA)
    2003 PEUGEOT 307 XT BVA OTM. LPG(BRC)
    2008 KİA CERATO 1.6 EX ADVANCE OTM. LPG(BRC)
    2004 KİA SHUMA 2 1.6 LS LPG(ATİKER)
    2011 HYUNDAİ ELANTRA 1.6 PRIME PLUS OTM LPG(BRC)
    2005 KİA CERATO 1.6 EX PREMIUM OTM. LPG (ATİKER)
    2001 FİAT SİENA 1.2 EL LPG(BRC)
  • tel ile görüşebilirmiyiz

işlemler bittiğinde resimleri yayınlayacağım.nereleri değiştirdiğim ve eklediklerimi söylemiyorum süpriz olsun.

herkese tekrar kazasız belasız iyi yıllar dilerim.

sağlıcakla kalın...

eğer yıkatmaya zamanım olursa resimleri çekip eklemeyeceğim foruma :)

öncelikle yaptığım ilk iş;

1-piyasadaki en geniş açılı geri görüş kamerasını araştırdım.gece görüşlü olması şart değildi benim için.

ayrıca ufak olması gerekiyordu.sorentolardaki gibi devasa bir kameraya ihtiyacım yoktu.

cenmax tam işimi gördü.

geceleri bile gayet iyi görüşü var.

2- aracın komple 4 hoparlörü söküp, kicker 2+2 ön arka 16 cm şeklinde ayrıca arka koltukların bagaja bakan bölümüne koltukla birlikte inip kalkabilen

kibar bir anfi,bunun yanında torpido gözü içine hoparlörlere giden sesi işleyen işlemçi.toplam maliyeti:1700 tl

3- biraz daha niyetı bozarsam dış dikiz aynalarını metalik siyaha boyatıcam.laguna dynamic gt lerde olduğu gibi.aracımın rengi gümüş grisi.

bunla birlikte ön tamponun sağ ve soluna yine laguna dynamic gt lerde olduğu gibi havalandırma ızgarası yaptırmak gibi bir niyetimde var.

ancak bursada bunu yapacak daha doğrusu işin hakkını verecek babayiğit varmı onu bilemiyorum.işlerimin yoğunluğu nedeniye araştıramıyrum bile.

4- ayrıca araçtaki şöför camı hariç diğer 3 camıda tek dokunuşla açılıp kapanabilme özelliği yaptırıcam.

5-bu sene üçüncü sene nanoguard boya koruma olayını yaptıramadım zamanım olmadığından dolayı.onuda bir yaptırayım tüm resimleri komple ekleyeceğim.

6- ön farlara bixenon mercek uygulaması yaptırıcam.ancak bunu yapan adam gibi bir yer istanbulda var.muhtemelen bir pazar günü erkenden istanbula doğru yola koyulmam gerekecek.

7-tavanın arka camla birleştiği yere bmw tipi radyo anteni yaptırıcam.süs için değil.direkt fonksiyonel olması amaçlı bakalım bunu araştırma aşamasındayım henüz.

herkese kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 17 Şubat 2011; 22:44:37 >

• Arkadaslar aracimin bugun 3.yil kaskosunu yaptiracaktim ancak ogrendigim sey canimi cok sikti.
    Liberty sigorta eski adiyla seker sigorta en uygun fiyati verdi 870 tl.dedimki peki bizim arac ne kadar sayiliyor dedim.
    Eleman onun sigorta sirketi ile ilgisi yok ortak bir sistemimiz var bilgisayrdan model ve marka girisi yapiyoruz sistem kendisi otomatik gosteriyor dedi.
    E gir bakalim dedim ne vercek?
    Cikan fiyat 22500 tl.sen iyimisin abicim dedim ben bu arabayi 1hafta icinde 29.000 tl ye hemde hic zorlanmadan satarim zaten yeni kasa cikinca dizelide gelmedi dahada degerlendi arac dedim hakketen sistem baktim o parayi veriyor.
    Demekki allah korusun aracimiz perte ciksa alcagamiz paraya bak rezalet ya!!!
  • aynen öle ama sizinkini bayağı bi düşük çıkarmışlar.Geçenlerde akrabamız megane 2 aldı meğerse pert kaydı varmış.2. pert kaydını çıkarttı değeri 25.000 tl.Akrabamız ise aracı 26.250 ye almıştı.1.250 tl zararda ve megane aldığına bin pişman oda bizler gibi ceratoya döndü

geniş görüş açılı geri vites kamerasından sonra park sensörlerimin arka tamponda bağlantı yapıldığı kutusunu yeni nesil cenmax park sensörleri sigorta kutusu ile değiştirdim.

serviste enver usta başta biraz tereddüt etti abi uymaz belki filan dedi.ama taktıktan sonra gördükki en ufak bir sorun yok.

normalde bu kutu tek başına satılmaz.park sensörleri ile birlikte set olarak satılıyor.bu kutu geri vitese attığınızda bip bip bip sesi veren ve gelen sesin

şiddetini ayarlamanıza yarıyor.

bu yeni nesil cenmax kutu ile artık geri vitese attığımda xetec dtm-700 kendiliğinden otomatik açılıyor ve ekranın tam üzerinde 2 metre yada daha yakın

mesafelerde 4 adet park sensörünün arkadaki cisme kalan mesafesini cm cinsinden ekranda rakamlarla gösteriyor.

harika oldu gerçekten.

resimleri ekleyeceğim bir kaç güne kadar.

şimdi sıra geldi KİCKER HOPARLÖR VE ANFİ SİSTEMİNE.

ebay.com'da çok iyi kicker lar var ama türkiyeye gönderimleri yok.

satıcı ile konuşup bir yol bulmaya çalışıcam bakalım.

kolay gelsin herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 5 Mart 2011; 11:39:39 >

• Hayırlısı olsun.
    Araban tam modifikasyonlu oldu.
    Gule gule kullan.
    bende kianın araba olmadığını düşünüp bir binişte hemen bu araççtan almalıyım diyipte alan birisiyim
    2008 dizel advance aldım
    sizden birçok konuda destek bekliyorum
    umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz?
    Arabam 58,000 de ve yozgatta oturuyorum yetkili bir servis yok ya ankaraya yada kayseriye giderim bakımlar için
    öncelikle araca hangi yağları kullanmalıyım ne tavsiye edersiniz?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.