< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everek_878 -- 4 Eylül 2008; 16:01:20 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everek_878 -- 4 Eylül 2008; 16:01:20 > |
|
XxX...∂αяк_ƒℓαмє™...XxX ![]() MSN: baatuhan@gmail.com "İnsanlar para gibidir. Işığa tutun, içinde Atatürk yoksa sahtedir." Üye olduğum kulüpler: ATATÜRKÇÜLER BİRLİĞİ // YiĞiT ÖzGüR ve Uykusuz Kapak FaN CLuB |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everek_878 -- 4 Eylül 2008; 15:58:35 > |
|
|
|
XxX...∂αяк_ƒℓαмє™...XxX ![]() MSN: baatuhan@gmail.com "İnsanlar para gibidir. Işığa tutun, içinde Atatürk yoksa sahtedir." Üye olduğum kulüpler: ATATÜRKÇÜLER BİRLİĞİ // YiĞiT ÖzGüR ve Uykusuz Kapak FaN CLuB |
|
|
|
|
![]() T.C.
İstanbul Üniversitesi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 4 Eylül 2008; 16:19:11 > |
|
west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
|
|
|
INTEL Q9650 CORE 2 QUAD 3.0 GHz Socket 775 12MB, 1333 MHz - GIGABYTE EP45C-DS3R, P45, DDR2-DDR3, 2X PCIExp, Socket 775, ATI CrossFireX - OCZ 4 GB (2048 x 2) DDR3 1333 Mhz RAM Platinum, CL7 - SEAGATE 1 TB HDD SATA II NCQ 32 MB - HIS HD4870X2, 2 GB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10.1, DDR5, 512 bit, 1500/3600 - Thermaltake Armor+ VH6000BWS PC Kasası - THERMALTAKE Toughpower 1500W Cable Management PSU W0171R ! ! ! CREATIVE X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO PCI-E 7.1 - Logitech Z-5500 Digital 505 Watt 1010 Rms ! ! !
|
|