Şimdi Ara

Samsung M3510 Beat | Ana Başlık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
21.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: morfrekans

Ya bırakın artık sizi tatmin etmeyen şeylere kötü,olmamış bu demeyi.Bende müzik ve telefondan iyi anlayan biri sayılabilirim.Çok araştırma yaptım 5310 ve m3510 hakkında daha doğrusu m3510'u daha dün inceledim ve hemen aldım.Aslında eskiden böyle forumlarda araştırma yaparken zevk alırdım ama şimdi kendi bildiğim şeyleri bile unutur hale,inanamaz hale geldim.Yok soyle olmuş yok böyle olmus gormeden yorum yapmayı bırakın, insanlara yararlı olmaya çalısalım,akıllarını karıstırmaya değil.
    Şimdi ben 5310'un tipine ve özelliklerine hasta birisiyim,ilk çıktığı andan beri almak istiyorum,çok guzel ve çekici karizma bir tipi var niye yalan soyleyeyim.Normalde telefona cok para veren bir tip değilim onu belirteyim.5310 cıktığı gunden beri pahalı bir telefon aslında tutuldu ama hala fiyatlar yuksek ve hiçbir indirime gidilmiyor.Bende almadım ve düşmesini bekliyordum.Dün rastgele gezerken m3510'u gördüm 5310 fiyatlarını araştırırken tipi hoşuma gitti hemen sordum 320 lira 5310 480 lira arada nekadar fark var siz görün başta 5310 daha ağır bastı ama daha sonra m3510 daha hoşuma gitti özellikleri 5310 a göre daha iyi kamerası falan fark atıyor.Ses olarak kalite olarak m3510 daha professiyonel ikisinide deneyin görün.5310 sesi fazla ama m3510 standartlara göre çıkışları ayarlanmış bir telefon kulaklıkla gayet iyi dinlenebiliyor.Net ses veriyor ayrıca samsung'un alışık hafıza kartına uyguladığı 2. insan muameleside bu modelde yok hersey ana hafıza gibi kullanılabiliyor.8 gb hafıza kartı sorunsuz takılıyor.yukarıda yazan hersey eksizsiz var bu modelde sesi biraz az ama oyle cokta az değil eğer tek sıkıntınız sesse o zaman gidin çin malı telefonlar alın seçim otobusu gibi çalın gezin.RDS özellikli ve muhteşem çeken radyosunu sakın denemeden geçmeyin.Dışarıya ses veriyor ve radyo sesi mükemmel sanki telefondan müzik dinliyorsunuz.en ufak bir cızırtı duymadım radyoda arabada giderken dahii süper çekiyor.Müzik ve radyo fonksiyonları menüde gezerken falan sorunsuz dinlenebiliyor.Tema falanda var içinde ve oldukça kaliteli bence.Benim çok hoşuma gitti ekran 16m ve aşırı net bir ekran fotoğraflar ayna gibi çekiyor 8x zoom var ayrıca.Harici 3.5 jack ve şarj yerinden kulaklık çıkışı mevcut kutusunda şarj yeri kulaklık kablosu + ek kulaklık kablosu + usb kablosu + şarj aleti + microSD çıkıyor.Müzik dinlerken çok aşırı hızlı değil ama insanıda çıldırtmıyor.Diğer modellerden ayıran ve fark atan daha bir çok özellik mevcut.İlk etapta çok dikkat çekiyor herkes soruyor bu ne diye.Reddedilenler listesi var istemedğin numaralar seni arıyamıyor.Valla gidip 5310 veya dengi cihazlara o kadar para vermeyin en azından m3510 uda inceleyin,incelemeye değen bir telefon yinede herkes istediği modeli alsın ama bu telefon 600 lira falan olsaydı daha çok tutulurdu bence.Şu an hatırladıklarım bu kadar biraz kullanayım + ve - leriyle isteyen olursa daha detaylı bilgi veririm 5310 un geniş açıklamaları forumda mevcut hangisi size uygunsa ve sizi heyecanlandırıyorsa onu alın.

Alıntıları Göster
    Tekrar belirteyim ses kalitesi çok iyi ama sesi yüksek seste müzik dinleyenler için ideal değil.Normal kullanıcılar için çok iyi kamerası net ama video su cok kotu ama benim için sorun değil derseniz o ayrı ben kullanmam zaten video modunu telefonda en kralı bile pürüzlü.hd çıktığından beri beğenmiyom hiçbirseyi.Diğer özellikler normal telefon ele oturan bir plastikle kaplı ekran netliği oldukça iyi fotoğraf makinlerinden ( bazı modellerden ) baya bi iyi.Resimler çok canlı gorunuyor.Hafıza kartından direk duvar kağıdı arayan kişi resmi veya zil sesi falan yapılabiliyor mesaj seside aynı şekilde mp3 konulabiliyor.Radyodan kayıt ve konusurken kayıt mevcut içerisinde.Şimdilik bunları hatırlıyorum.Dediğim gibi eksileri göz önünde bulundurun d900 kodları ile baya bi ses artşı yapılıyormus ama ben yapmak istemiyorum çünkü hoparlör , dinleme ahizesiyle aynı olduğu için ileride seste sorun yaratabilir.Daha önce İriver ve TreckStor gibi iyi markaların mp3 çalarlarını ve cx300 gibi sınıfının en iyi ve yüksek sesli aletleri kullanmış birisiyim ve sol kulak zarımda çökme artı işitme kaybı oldu, doktor yuksek ses ve uzun süre müzik dinlemenin yapmış olabileceğini söyledi.O günden beri desibelleri baya bi aşağıya çektim ve kısa müzik dinliyorum.M3510 u biraz araştırdım standartalar gereği ses ayarı böyle yaptırılıyormuş,avrupada bir çok şirket ses çıkışlarını standartlara çekmeye çalışıyor.Bunu bilginiz olsun diye soyledim belki bilmeyenler olabilir diye.Kulaklarınızı çok müzik dinleyerek yormayın yüksek sesle her zaman dinlemeyin.bu arada sar oranı m3510 da baya bi düşük.Ve mp4 oynatmıyor klip falan daha izliyemedim mpeg4 formatlı sanırım video izletme kalitesi umarım video çekimi gibi değildir.Ama almadan önce iyice incelemenizi tavsiye ederim sırf iyi dedik diye hemen gidip almayın araştırın sizi tatmin ediyorsa alın fiyatına göre baya iyi bir telefon.Zaten yarın yenisi çıkar....

• quote:

Orijinalden alıntı: morfrekans

Tekrar belirteyim ses kalitesi çok iyi ama sesi yüksek seste müzik dinleyenler için ideal değil.Normal kullanıcılar için çok iyi kamerası net ama video su cok kotu ama benim için sorun değil derseniz o ayrı ben kullanmam zaten video modunu telefonda en kralı bile pürüzlü.hd çıktığından beri beğenmiyom hiçbirseyi.Diğer özellikler normal telefon ele oturan bir plastikle kaplı ekran netliği oldukça iyi fotoğraf makinlerinden ( bazı modellerden ) baya bi iyi.Resimler çok canlı gorunuyor.Hafıza kartından direk duvar kağıdı arayan kişi resmi veya zil sesi falan yapılabiliyor mesaj seside aynı şekilde mp3 konulabiliyor.Radyodan kayıt ve konusurken kayıt mevcut içerisinde.Şimdilik bunları hatırlıyorum.Dediğim gibi eksileri göz önünde bulundurun d900 kodları ile baya bi ses artşı yapılıyormus ama ben yapmak istemiyorum çünkü hoparlör , dinleme ahizesiyle aynı olduğu için ileride seste sorun yaratabilir.Daha önce İriver ve TreckStor gibi iyi markaların mp3 çalarlarını ve cx300 gibi sınıfının en iyi ve yüksek sesli aletleri kullanmış birisiyim ve sol kulak zarımda çökme artı işitme kaybı oldu, doktor yuksek ses ve uzun süre müzik dinlemenin yapmış olabileceğini söyledi.O günden beri desibelleri baya bi aşağıya çektim ve kısa müzik dinliyorum.M3510 u biraz araştırdım standartalar gereği ses ayarı böyle yaptırılıyormuş,avrupada bir çok şirket ses çıkışlarını standartlara çekmeye çalışıyor.Bunu bilginiz olsun diye soyledim belki bilmeyenler olabilir diye.Kulaklarınızı çok müzik dinleyerek yormayın yüksek sesle her zaman dinlemeyin.bu arada sar oranı m3510 da baya bi düşük.Ve mp4 oynatmıyor klip falan daha izliyemedim mpeg4 formatlı sanırım video izletme kalitesi umarım video çekimi gibi değildir.Ama almadan önce iyice incelemenizi tavsiye ederim sırf iyi dedik diye hemen gidip almayın araştırın sizi tatmin ediyorsa alın fiyatına göre baya iyi bir telefon.Zaten yarın yenisi çıkar....

Alıntıları Göster
    Fiyat/performans olarak iyi

Fotoğraf kalitesi beklenenden fazla..

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

Fiyat/performans olarak iyi

Fotoğraf kalitesi beklenenden fazla..

Alıntıları Göster
    Süper bir telefon 2 gün önce aldım.Hafıza kartını önceki samsunglar gibi kullanmıyor yani duvar kağıdı resmi yapacaksınız bir resmi hafıza kartında ise önceki samsunglar gibi kendi hafızasına alıp duvar kağıdı yapmıyor direk yapıyor müzikleride aynı şekilde direk zil sesi olarak atayabiliryorsunuz bu fiyata süper bence 272 ytl ye vatandan nakit %18 kdv indirimiyle aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Süper bir telefon 2 gün önce aldım.Hafıza kartını önceki samsunglar gibi kullanmıyor yani duvar kağıdı resmi yapacaksınız bir resmi hafıza kartında ise önceki samsunglar gibi kendi hafızasına alıp duvar kağıdı yapmıyor direk yapıyor müzikleride aynı şekilde direk zil sesi olarak atayabiliryorsunuz bu fiyata süper bence 272 ytl ye vatandan nakit %18 kdv indirimiyle aldım

Alıntıları Göster
    Bu teli alan ve kullanan arkadaşlar bu telin ekran ışıgı ayarlanabiliyormu başka bir deyişle ekran parlaklıgını kısıp artırabiliyormuyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcwv

Bu teli alan ve kullanan arkadaşlar bu telin ekran ışıgı ayarlanabiliyormu başka bir deyişle ekran parlaklıgını kısıp artırabiliyormuyuz

Alıntıları Göster
    Ekran parlaklığı her samsungda olduğu gibi bunda da ayarlanıyor tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Ekran parlaklığı her samsungda olduğu gibi bunda da ayarlanıyor tabikide

Alıntıları Göster
    bnde aldım teli kırmızı modelini çok hoş çok guzel bi cihaz tavsiye ediyorum şiddetle

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

bnde aldım teli kırmızı modelini çok hoş çok guzel bi cihaz tavsiye ediyorum şiddetle

Alıntıları Göster
    bende bu telefonu aldım çok hoş ses kalitesi ve foto iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warlozka -- 13 Şubat 2009; 23:59:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: warlozka

bende bu telefonu aldım çok hoş ses kalitesi ve foto iyi

Alıntıları Göster
    güle güle kullan dostum gerçekten fiyat/performans ilişkisi iyi olan ve hak eden bi cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

güle güle kullan dostum gerçekten fiyat/performans ilişkisi iyi olan ve hak eden bi cihaz

Alıntıları Göster
    ben de bu telden aldım tabi bi arkadaşa tel çok hafif ince ve sağlam oturaklı bi tel hiç bi tarafı oynamıyor sarı da güzel 0.52 teli almamın en büyük nedenlerinden birisiydi onun haricinde ekranda kamerası baya bi güzel net resimler çekiyorsun ekran kalitesi süper özellikle gündüzleri, radyo kalitesi ve mp3 kaliteside güzel sesi iyi veriyor kulaklıkla bunlar artıları eksilerine gelince video tam bi vasat 2009 un teline hala 176*144 video koyuyor bu samsung en az 240*320 olmalıydı hiç olmazsa 240*320 çözünürlüğünde bi video yu oynatmalıydı gerçi video formatı mp4 ama çözünürlük düşük olunca vasatın önüne geçemiyor radyoda ses kayıt özelliği var güzel ama kayıt kalitesi vasat telde oyun program tema flaş gibi özellik arayanlar samsungdan uzak dursun nokia ya veya sony ericsona baksınlar tele java oyun aradım telin en fazla java oyun desteği 500 kb samsunga 2008 ve 2009 un oyunlarından bulamadım eski 2004 ve 2005 in dandik 2 boyutlu java oyunları onlarda vasat zaten telin dışarıya verdiği ses düşük şarzıda 2 -3 gün gidiyor teli alacaklar bu yazdıklarımı dikkate alarak alsınlar

• quote:

ben de bu telden aldım tabi bi arkadaşa tel çok hafif ince ve sağlam oturaklı bi tel hiç bi tarafı oynamıyor sarı da güzel 0.52 teli almamın en büyük nedenlerinden birisiydi onun haricinde ekranda kamerası baya bi güzel net resimler çekiyorsun ekran kalitesi süper özellikle gündüzleri, radyo kalitesi ve mp3 kaliteside güzel sesi iyi veriyor kulaklıkla bunlar artıları eksilerine gelince video tam bi vasat 2009 un teline hala 176*144 video koyuyor bu samsung en az 240*320 olmalıydı hiç olmazsa 240*320 çözünürlüğünde bi video yu oynatmalıydı gerçi video formatı mp4 ama çözünürlük düşük olunca vasatın önüne geçemiyor radyoda ses kayıt özelliği var güzel ama kayıt kalitesi vasat telde oyun program tema flaş gibi özellik arayanlar samsungdan uzak dursun nokia ya veya sony ericsona baksınlar tele java oyun aradım telin en fazla java oyun desteği 500 kb samsunga 2008 ve 2009 un oyunlarından bulamadım eski 2004 ve 2005 in dandik 2 boyutlu java oyunları onlarda vasat zaten telin dışarıya verdiği ses düşük şarzıda 2 -3 gün gidiyor teli alacaklar bu yazdıklarımı dikkate alarak alsınlar

Alıntıları Göster
    Telefonu çok beğendim, sar değeride çok iyi.
    Ama sağlamlık ve şarj olarak nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dobest

Telefonu çok beğendim, sar değeride çok iyi.
    Ama sağlamlık ve şarj olarak nasıldır?

Alıntıları Göster
    Başka kullanan arkadaşlar m3510 hakkında yorumlarını yazabilir mi? Teşekkürler

Orijinalden alıntı: kadirt

Başka kullanan arkadaşlar m3510 hakkında yorumlarını yazabilir mi? Teşekkürler

Alıntıları Göster
    uzun süredir yorum yok burada! kullanıcıları da baya çoğalmıştır bu cihazın. + ları ve - leri daha iyi çıkmıştır. yokmu yorum yapacak olan arkadaş?

Orijinalden alıntı: tods

uzun süredir yorum yok burada! kullanıcıları da baya çoğalmıştır bu cihazın. + ları ve - leri daha iyi çıkmıştır. yokmu yorum yapacak olan arkadaş?

Alıntıları Göster
    ya ben konusu oldugunu bile bilmiyorum yazdığın iyi olmuş. kız arkadaşıma aldık memnunuz eksisini bilmiyorum artısı cok küçük ve çük ince ayrıca sar değeride cok düşük

telde oyun program tema flaş gibi özellik arayanlar samsungdan uzak dursun nokia ya veya sony ericsona baksınlar tele java oyun aradım telin en fazla java oyun desteği 500 kb samsunga 2008 ve 2009 un oyunlarından bulamadım eski 2004 ve 2005 in dandik 2 boyutlu java oyunları onlarda vasat zaten telin dışarıya verdiği ses düşük şarzıda 2 -3 gün gidiyor teli alacaklar bu yazdıklarımı dikkate alarak alsınlar

Java program atma hususu, hafıza kartına bağlı değil mi yani?? 500kb çok düşük java prog./oyun vs. atmak için..

Benim emektar 6230i'de bile ondan daha fazla o zaman oyun hafızası..:)

----------------------

Bi de, bu linkte öyle demiyor ama.. Java hafıza boyutunun toplamda 4 MB olduğunu belirtmişler incelemede..

" в телефоне несколько игр, все они представлены демонстрационными версиями, за полную версию игры необходимо заплатить. Это Aspalt2, Minigolf Las Vegas, Paris Hilton Diamond Quest. Объем памяти, выделенной для Java-приложений ограничен 4 Мб. Удалить можно любые игры из установленных. Загрузка новых игр поддерживается только по воздуху (через wap). Размер heap не может превышать 2 Мб, размер приложения – 1 Мб. "

Not: Çeviriciden bulabilirsiniz tercümesini...

Link:http://www.mobile-review.com/review/samsung-m3510.shtml
    Kadere iman eden, kederden emin olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0221C174A

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu telefonu uzun süredir kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz. Şarj süresinde azalma vs. dikkat çekici boyutta mı? Kullanım kolaylığı vs. nasıldır? Bir de bu aralar en ucuz nereden bulabilriz?
    Hızlıal.com 'da 240 TL'ye satılıyor. Daha ucuzu bulan varsa yazarsa sevinirim.

Orijinalden alıntı: mfbati

Arkadaşlar bu telefonu uzun süredir kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz. Şarj süresinde azalma vs. dikkat çekici boyutta mı? Kullanım kolaylığı vs. nasıldır? Bir de bu aralar en ucuz nereden bulabilriz?
    Hızlıal.com 'da 240 TL'ye satılıyor. Daha ucuzu bulan varsa yazarsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum taksitle bulundugum yerden 250tl aldım.
    Gelelim diger hususlara
    şarzı bana 1 hafta gidiyor ben çok konuşan biri degilim ama video çok izliyorum video izleyince 3-4 gün gidiyor şarzı tabi bu kullanımdan kullanıma fark gösteriri kesin bişey söylemek zor.
    Ama ben kullandıgım telefonlar içinde en iyi verimi aldıgım telefon bu.
    2 tane kulaklık girişi var ki kendi kullaklıgı harika ses veriyor
    ses olayıda ; karşı tarafın sesi gayet iyi geliyor ama ben titreşimi biraz hissetmiyor gibiyim zil seside az çıkıyor ama bunuda ayarlıyabilirsiniz.
    Bilgisyarada baglanıyor videoları Free 3GP Video Converter programıyla hızlı bir şekilde convert edip telefona atabilirsiniz.Kitapcıgında 8gb kadar hafıza kartı destekledigide yazıyor.
    Aklıma bunlar geldi şimdilik..
    Ben çok memnunum telefondan çok şükür bir sıkıntısınıda görmedim .

• quote:

Orijinalden alıntı: revix

arkadaşlar ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum taksitle bulundugum yerden 250tl aldım.
    Gelelim diger hususlara
    şarzı bana 1 hafta gidiyor ben çok konuşan biri degilim ama video çok izliyorum video izleyince 3-4 gün gidiyor şarzı tabi bu kullanımdan kullanıma fark gösteriri kesin bişey söylemek zor.
    Ama ben kullandıgım telefonlar içinde en iyi verimi aldıgım telefon bu.
    2 tane kulaklık girişi var ki kendi kullaklıgı harika ses veriyor
    ses olayıda ; karşı tarafın sesi gayet iyi geliyor ama ben titreşimi biraz hissetmiyor gibiyim zil seside az çıkıyor ama bunuda ayarlıyabilirsiniz.
    Bilgisyarada baglanıyor videoları Free 3GP Video Converter programıyla hızlı bir şekilde convert edip telefona atabilirsiniz.Kitapcıgında 8gb kadar hafıza kartı destekledigide yazıyor.
    Aklıma bunlar geldi şimdilik..
    Ben çok memnunum telefondan çok şükür bir sıkıntısınıda görmedim .

Alıntıları Göster
    bunun kırmızı-siyah olanını alan var mı nasıl acaba?

telefon iyi işte 215TL'ye satıyorlar internette. ince hafif olması güzel. Sar değeri düşük
    5310 mu bu mu derseniz , samsung derim. ( 5310 kullanan biri olarak acilen değişmeyi düşünüyorum telefonumu )
    5310 da konuşma anında karşı tarafın sesini zor duyuyorum. diğer kötülüğü dış kaplama plastiği çok kalitesizdi.
    bununki daha bir yumuşak kaliteli gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: style_cool

bunun kırmızı-siyah olanını alan var mı nasıl acaba?

telefon iyi işte 215TL'ye satıyorlar internette. ince hafif olması güzel. Sar değeri düşük
    5310 mu bu mu derseniz , samsung derim. ( 5310 kullanan biri olarak acilen değişmeyi düşünüyorum telefonumu )
    5310 da konuşma anında karşı tarafın sesini zor duyuyorum. diğer kötülüğü dış kaplama plastiği çok kalitesizdi.
    bununki daha bir yumuşak kaliteli gibi

Alıntıları Göster
    bu telofonu kullanmıyorum fakat bayadır takip ediyorum.bence fiyatına göre alınmayı fazlasıyla hakediyor.kasası çok güzel ince ve kendine özgü bir stili var.almayı düşünenler fazla irdelemeden rahatlıkla alabilirler bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

bu telofonu kullanmıyorum fakat bayadır takip ediyorum.bence fiyatına göre alınmayı fazlasıyla hakediyor.kasası çok güzel ince ve kendine özgü bir stili var.almayı düşünenler fazla irdelemeden rahatlıkla alabilirler bence...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar çok güzel bir telefon. kardeşime hediye aldım. kendime de almayı düşünüyorum. en güzel yanı her hangi bir kulaklığı direkmen takabiliyorsunuz. ses kalitesi de gayet iyi.

Orijinalden alıntı: baykurt

arkadaşlar çok güzel bir telefon. kardeşime hediye aldım. kendime de almayı düşünüyorum. en güzel yanı her hangi bir kulaklığı direkmen takabiliyorsunuz. ses kalitesi de gayet iyi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar..

Bu telefonda Rehber isimlerini gruplandırma ve gruplara,toplu sms gönderme gibi bir olay var mı?

Bana çok lazım da bu olay...
    Kadere iman eden, kederden emin olur..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.