Şimdi Ara

i8510 mu yoksa i900 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar karar veremedim, sizin fikirleriniz nedir bu konuda? Yarın sipariş vericem.
    Acil almam gerekiyor birtanesini, o yüzden yeni konu açtım

• Şimdi baktım da Ekran Renk Çözünürlüğü i8510: 16 Milyon i900 : 256K Renk
    i8510 alacam gibi :)
  • i900'un ekranın o renk sayısı olmasının tek nedeni işletim sistemi daha fazlasını desteklemiyor. Bende bu iki model arasında çok kıs bir süre kaldım. Sonuç olarka i8510'a karar kıldım. Kesinlikle daha iyi bir telefon zatan aralarında 150 YTL fark var o kadar farka değmez. i8510 al hayrını gör. Bende bir kaç güne kalmaz siparişini vereceğim. Artık ne zamana gelirse.
    Asus Strix x470, AMD Ryzen 2700x, Corsair DDR4 3200 mhz,Aidata256 gb WD 500 gb c.b., 2x wd 2TB c.g., wd 1 tb c.b., HIGH POWER ABSOLUTE 750 watt, Thermaltake View 31 TG RGB, MSİ Optix MPG27CQ, MSİ RTX 2070,
  • Bende sipariş verecekdim ama bizimkiler telefon yeni geliyorsa bir çıksın kullansın bir kaç kişi menmun kalırsa deneyenler yani telefonda bir sorun filan yoksa alırsın dediler. Abim 1 Ekimde yurt dışına gidiyor 14 günlüne filan o döndüğünde hepsiburda.com dan almağı düşünüyorum. Özellikle hepsiburda dan alacam hem daha ucuza satıcaklar sanırsam piyasa dan hemde Teb Sigorta CepKask sigortası yaptırcam

Aslında aklımda cep telefonu değiştirmek yoktu var olan telefonum nokia 6630 da idare ediyordu. Annem bir kaç defa cepden beni aradığında ulaşamamış çaldırdım seni açmadın dedi bende çalmadı dedi. Nadiren böle yapıyor telefon.Yazın başında annem okulu bitir telefon alcam sana dedi.5 dersim kalmışdı okulun bitmesine üçtanesini yaz okulunda verdim .Şimdi 2 ders bir de staj kaldı okulun bitmesine o sebeple okul bitmiş gözüle bakıyoruz.Bende öle olunda telefon alağım yeni dedim annemde olur dedi. Nokia N82 karar kılmışdım abim daha ucuz diye gittiğinde almanyadan alacakdı.Ama tuş takımı sorun diye annem çok istiyorsan al ama kullanabilcekmisi diyordu. Şansıma abim almanya'ya gitmeden Samsung i8510 INNOV8 çıkmak üzere olduğu şölendi fiyatını görünce onu almaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 2 Eylül 2008; 17:37:07 >

• İ900 Omnia,
    Samsung firmasının en başarılı ve dikkat çekici cihazlarından .
    Multi-touch özelliğinin yanı sıra, iddialı özelliklere ve Win Mobile işletim sistemine sahip bir telefon.

Innov8 ise,
    Tüm özellikleri bir arada çok başarılı şekilde barındıran, uzun süre kullanılabilecek bir tel.
    Symbian işletim sistemi ve başarılı ergonomisiyle dikkat çekiyor..

Benim fikrim de innov8'den yana.
    İ900 ekranda foto / video ve internet keyfi için ideal; innov8 ise tüm özellikleri tatminkâr kullanabilmek için

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • Hayırlı Olsun
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • i8510 daha estetik duruyor bence . :)
    Herkes teknik yorum yapmış bende farklı birşey söyleyeyim dedim
  • tabiki i900 tabiki i900 elbette i900 tartışmaya bile gerek yok tamam zevkler ayrıdır ama--- beklenen telefon--- iphone rakibi telefon --- microsoft mobile telefon--- office telefon ---- dokunmatikten öte telefon ----sattığında daha fazla edecek telefon i900 dür symbianmış peh symbian 9 masal eski sürümlerine göre... bu özeeliklerdeki telefonlarda symbian sönük kalıyor ama i8510 nun kamerası biraz daha iyi youtube ya da değişik telefon sitelerinde kullanımları ile ilgili videoları var özeelikle i900ü inceleyin paranıza i8510 alarak hakaret etmeyin selamlar

Orjinalden alıntı: sonmezim

tabiki i900 tabiki i900 elbette i900 tartışmaya bile gerek yok tamam zevkler ayrıdır ama--- beklenen telefon--- iphone rakibi telefon --- microsoft mobile telefon--- office telefon ---- dokunmatikten öte telefon ----sattığında daha fazla edecek telefon i900 dür symbianmış peh symbian 9 masal eski sürümlerine göre... bu özeeliklerdeki telefonlarda symbian sönük kalıyor ama i8510 nun kamerası biraz daha iyi youtube ya da değişik telefon sitelerinde kullanımları ile ilgili videoları var özeelikle i900ü inceleyin paranıza i8510 alarak hakaret etmeyin selamlar

• ben de i900 yandaşıyım kardeş. camera özellikleri önemli diyosan inoov8 al derim ama yok benim gibi tam ekran - dokunmatik - güzel görünün - windows mobile 6.1 işletim sistemi kullanan - ayrıyatten 5 mg camerası olan bi tel istiyosan i900 derim :)

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • innov8 al
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.