Şimdi Ara

4850 tüm oyunlarda sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vista home premium 64 bit işletim sistemi kullamıyorum. son zamanlarda tüm oyunlarda mavi ekran alıyorum veya sistem yeniden başlıyor. ilk kurduğum zamanlarda sorun noyktu ancak daha sonra hataların arkası kesilmedi. bunun üzerine xp 64 bit'e geçmeye karar verdim.. neyse sizce bunun yararı olur mu? ya da vista'da kalmamı mı tavsye dersiniz? bu hataların çözümü var mıdır?

Sistem:

intel e8400
    msı p45 platinum
    4gb reaper x ram
    cooler master rc-690 460w kasa
    his hd4850 ekran kartı

teşekkürler...

• Power Suplay bayılıyor olabılır... bnm 530 Tagan bıle 4870 kesmedıgını düşünüyorum. İstersen bi 32bit XP kurup denemeni öneririm.
  • sürücülerini değiştir psudanda kaynaklanıyor olabilir
  • CCC 8.8 Kur sorun yazılımsal belli bende Vista 64 Bit ultimate kullanıyordum sürekli sorun çıkmaya başlayınca 32 bit vista ya geçtim ccc 8.8 de sıkıntı çıktı mavi ekran veriyordu oyunlarda 8.6 kurdum sorun yok kartım 4850 Toxic
  • XP nin 64 bitindne önce 32 bitinde dene sorun vistadan olabilir
  • 4GB ramden dolayı 64 bit kullanmaya zorunluyum biraz. psu için ise ben pek olasılık vermiyorum ancak ilerisi çin zaten daha iyi bir PSU edinmeyi kesinlikle düşünüyorum.ama sistem daha yeni toplandığı için bütçe komisyonu pek izin vermez şimdi 64 bit xp kuracağım. sonuçları sizlerele paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamon -- 1 Eylül 2008; 22:26:37 >
  • psu 500 wat üzeri ise sorun ekran kartı driver inden kaynaklanıyordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

4GB ramden dolayı 64 bit kullanmaya zorunluyum biraz. psu için ise ben pek olasılık vermiyorum ancak ilerisi çin zaten daha iyi bir PSU edinmeyi kesinlikle düşünüyorum.ama sistem daha yeni toplandığı için bütçe komisyonu pek izin vermez şimdi 64 bit xp kuracağım. sonuçları sizlerele paylaşırım.

Çaylak 4 gb ram ile 2 gb ram arasındaki farkı oyunlarda anlayamazsın bile ki sen 3.2 gb ile 4 gb tı karşılaştırıyosun.Ama oyun oynamazsan biraz ayrı ama sana şunu söliyim 4 gb la 3.2 gb arasında fark yok 32 bit yükle keyfine bak
  • 64 bit ile ilgili bence
  • Bu kart Tüm vistalarda 32 bit veya 64 bit farketmeksizin %20 daha performanslı çalışıyor.Nasıl oluyor bu anlamadım.Bizzat denedim bunu.Zaten ürünün özelliklerindede yazar bu.Ama PSU yetmiyor galiba.Sisteminbe göre 500W veya üzeri kullanman şart kardeş.Kim bu PSU sana yeter demişse seni kandırmış..
  • sorun ekran kartının driverinde arkadaşım.bu atı ne zaman adam akıllı driver yapacakyeni driverleri dene olmassa son çara new psu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 28 Eylül 2008; 21:52:28 >
  • O güç kaynağı, o karta yeter. Boşu boşuna adama masraf çıkartmayın.
  • Bencede güç kaynağından doğan bir problem değil 64 bit işletim sisteminden kaynaklanan bir problem.

Bende 4 gb ram ve xp 32 bit kullanıyorum. 4 yerine 3,25 çalışıyormuş çok problem değil. Hatta ne kadar doğru bilmiyorum ama 3,25 yazsada gerektiğinde 4 gb a çıktığı söylenir.
  • Bendede aynı psu var ve bir sorun yaşamadım henüz. İlk başta hiçbir problem yok demişsiniz. Burdan çıkan iki sonuç olabilir.
    1-)Zamanla sistemde yazılımsal yıpranma (windows un yıpranması, virüs/trojan girmesi, driver değiştirirken driver sweeper kullanmamak vs...) olmuş olabilir. Format attıktan sonra sorun hallolabilir. Bende ilk başta sistemimde vista64 kullandım oyunlarla ilgili bir sorun çıkmadı ama yazılım desteğinin az olmasından dolayı 32bit e geçtim.
    2-)Kartta donanımsal bir arıza oluşmuş olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.