Şimdi Ara

YENİ PATCH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yeni Patch İle Birlikte Pus a Karakter Seal Sc Eklendi.
  • Peki bu char seal ne işe yarıyor? Biraz açsak
  • Karakteri başka bir id'ye aktarmaya yarıyormuş diye duydum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: вєяк

Karakteri başka bir id'ye aktarmaya yarıyormuş diye duydum ?

öle ise çok süper bi haber
  • Char akratılmaz beyler . Yeni geleni bilemicem ama zor
  • pach gelmıs aama ne oldugu bllı deıl ne ıs :D
  • char satımı ıle ılgılı
  • allah razı olsun bizi düşünüyolar char hecklenmesin falan diye heralde oyle bir düşünüyorlarki 54 dolar:D
    bu 54 dolar 70 milyon falan heralde bide platinum da düşün 120 ytl itemli 73 char var :D 120 ytl ye:D
  • Character seal kelime manasıyla karakteri kilitleme anlamına geliyor.Büyük ihtimalle karakter kilitlendikten sonra yatınca exp gitmiyor yada yaratıklardan exp alamıyorsunuz.Eğer dediğim gibiyse 80 lvl birinin işine gelir bu paran varsa direk kilitle gitsin.Boss keserken yatmaktan korkmazsın, CZ de town basarken yatmaktan korkmazsın, önüne gelen her yaratığa kafadan dalarsın, hacklenirsen adam exp düşüremez, bide itemlar kilitliyse yapacağı hiç bişey yok.Benmi karakter seal dan anladığım bu.Tam olarak bilemiyorum tabi.
  • Siteyi okumadan yorumlar yapmışsınız..

O Sc ile Account taki herhangi bi charı yüzük haline getirip trade ile verdiğiniz kişi onu Unseal yaparsa Verdiğiniz kişinin Accountuna geçiyor. Yani bi char aldınız ve Hack korkusu var hemen bu sc ile güvenli bir ACC e geçirebiliyorsunuz. Veya Char silmek isteyenler ( Benim gibi ) Bu sc sayesinde yan charlardan birini Yüzük haline getirip başka bi ACC e veriyor ve kendinden 1 yer boşalmış oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: collossus

Character seal kelime manasıyla karakteri kilitleme anlamına geliyor.Büyük ihtimalle karakter kilitlendikten sonra yatınca exp gitmiyor yada yaratıklardan exp alamıyorsunuz.Eğer dediğim gibiyse 80 lvl birinin işine gelir bu paran varsa direk kilitle gitsin.Boss keserken yatmaktan korkmazsın, CZ de town basarken yatmaktan korkmazsın, önüne gelen her yaratığa kafadan dalarsın, hacklenirsen adam exp düşüremez, bide itemlar kilitliyse yapacağı hiç bişey yok.Benmi karakter seal dan anladığım bu.Tam olarak bilemiyorum tabi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.