Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
frisby 5030 yardım lütfen.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> frisby 5030 yardım lütfen. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
linkuei

5 Ağustos 2008; 17:15:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bende frisby 5030(5+1 140W rms) ses sistemi var.Bu ses sistemini Gigabyte P35C-DS3r model anakartımın 7.1 destekli ALC889A model ses kartına bağladım.Bu ses siteminin digital kumandası var.Hoparlörün kumandasından 5.1CH ve stereo diye ikiseçeneği seçebiliyosun.Ben normalde stereo yu kullanıyorum.Çünkü kullanmak zorundayım.Neden derseniz stereo modundayken bütün hoparlörlerden ve woofer dan ses geliyor ama 5.1CH ı seçtiğim zaman centerdan,rearlardan ve wooferdan ses gelmiyor sadece frontlardan ses geliyor.Kabloları doğru taktım sanırım.Frontlar yeşile,rearlar siyaha,center ve woofer sarıya taktım.Yerdım edin arkadaşlar lütfen...Yoksa yeni bir ses sitemi almak zorundamı kalcam...

Ekteki dosya (1)

Intel E6750,Gıgabyte P35C-DS3R,Sparkle 512 Mb 8600 GTS,2GB DDR2 800,FSP 600W,ASUS TA9A1 VENTO,2 adet Samsung DVD Writer,Frisby 5030-5.1(140w RMS)
ahmetzeybek35

5 Ağustos 2008; 19:03:57 

arkadaşım buna benzer bi problem bende yaşadım logitech x540 var bende herşeyi doğru bağladığımı sanıyodum ki öle değilmiş o kablolar farkediyo hepsini değiştirerek buldum ben deneyerek yani o şekilde hepsinden ses aldım önce bende stereo olarak kullanıyodum gerçi x-540 ın matrix modu var yani ses kartı 5+1 olmasa bile 5 inden de ses gelebiliyo yani birde ses kartının sürücü ve programınıda doğru kur ve kabloalrı taktığında bir jack takıldı falan demesi lazım ordan front rear ve sobwoferr olarak seç birde o şekilde dene ok kolay gelsin sana

slm
sub_s7v7n

8 Ağustos 2008; 0:54:55 

ses kartının yazılımıda kablo degistirmeden bu isi yapabilir

Pentium core2duo e8400 (4.25 GHZ),Asus P5Q PRO P45 ,OCZ Vendetta 2 CPU FAN, OCZ 4GB (2x2) 800 Platinum DDR2 RAM CL 5-4-4, ENERMAX galaxy 1000 wt psu , Thermaltake Armor+, HIS 4870 x2 ,Creative X-FI Elite Pro,Logitec g9 Mice, Logitec Momo Force Feedback, Logitec z5500, Samsung 22" T220
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> frisby 5030 yardım lütfen. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: McAfee Standı
McAfee bizleri ev kullanıcılarına yönelik ürettiği pratik çözümler hakkında bilgilendiriyor.
Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın!
Kablo TV üzerinden HDTV yayınları geliyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar