Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
XS Taşınabilir Disk 320 GB nasıldır?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> XS Taşınabilir Disk 320 GB nasıldır? Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
crazyarif

4 Ağustos 2008; 9:45:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

kangurum.com.tr'den 159 ytl'ye 12taksit kargo ücretsiz XS Taşınabilir Disk 320 GB taşınabilir hdd aldım da nedir ne değildir hiçbir fikrim yok. Kullanan varsa yorum yapabilir mi? Nelere dikkat etmem gerekir falan? Bağlantı nasıl oluyor, dosya aktarım hızı nasıldır?

link: http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=5863722&categoryId=12698

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyarif -- 14 Ağustos 2008; 13:55:15 >

Sadece telefon satmasını bilip de telefonu iade etmek isteyince söz verdiği tarihte ödeme yapmayan, iş ahlakı sıfır olan TELPA'ya
crazyarif

5 Ağustos 2008; 14:48:43 

hiç mi fikri olan yok yaa

Sadece telefon satmasını bilip de telefonu iade etmek isteyince söz verdiği tarihte ödeme yapmayan, iş ahlakı sıfır olan TELPA'ya
karahisar

5 Ağustos 2008; 23:09:48 

fiyatı iyiymiş

Aç herkese, açabildiğin kadar sineni; ummanlar gibi olsun İnançla geril ve insana sevgi duy; kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül.. delikanlılık adam yaralamak değil,yaraları sarmaktır TEK TÜRKİYE

Osmanlı Tarihi Kulübü
br@yn

11 Ağustos 2008; 13:57:15 

crazyarif arkadaşım ben de bugün sipariş verdim aynı üründen kangurum.com.tr'den ne kadar zamanda teslim ediyorlar ve ürün hakkındaki yorumların nelerdir? Fiyatı oldukça iyi olduğu için bu ürünü tercih ettim. Ayrıca 3.5'luk wd kullanıyorum ama o ürün biraz daha büyük olduğundan taşıması zahmetli oluyor. Günlük kullanım için böylr uygun fiyatlı bir ürün arıyordum kangurum da görünce bende sipariş verdim hemen

quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

Merhaba arkadaşlar,

kangurum.com.tr'den XS Taşınabilir Disk 320 GB taşınabilir hdd aldım da nedir ne değildir hiçbir fikrim yok. Kullanan varsa yorum yapabilir mi? Nelere dikkat etmem gerekir falan? Bağlantı nasıl oluyor, dosya aktarım hızı nasıldır?

link: http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=5863722&categoryId=12698

~ PANASONIC LUMIX® TOPLULUĞU ~ LUMIX Fz20 & FS3
grimser

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Ağustos 2008; 15:41:49 

Gayet güzel bir alet o, samsung hd kullanıyor tasarımıda şık.Bizde satıyoruz da

The X Files
gk_han

11 Ağustos 2008; 16:49:32 

5gun once 180 mlyona aldım gayet memnunum kucuk ve sık , ama yuksek boyutlu dosyalar atarken aktarım hızı dusuk weya bana oyle gelıo ... bu fıyata alırsan pısman olmassın

----FιяFιя----
sєутαиıи тєк güиαнı мєlєgє olan αşкıумış...
------------------------------------------------------------------
İşte O Cok zor.....
br@yn

11 Ağustos 2008; 18:17:06 

kangurum.com'dan 159 ytl + 2 ytl kargo ücreti ile sipariş verdim. İnşallah memnun kalırım WD'den sonra

quote:

Orjinalden alıntı: gk_han

5gun once 180 mlyona aldım gayet memnunum kucuk ve sık , ama yuksek boyutlu dosyalar atarken aktarım hızı dusuk weya bana oyle gelıo ... bu fıyata alırsan pısman olmassın

br@yn

11 Ağustos 2008; 19:02:55 

grimser kaç paradan satılıyor ve artıları eksileri nelerdir yorum yapabilirmisin?

Ben 3.5'luk 500gb WD kullanıyorum ama taşımak zor oluyor. Bu XS modelini kutusundan çıkacak olan (inşallah elime geçince göreceğim) kılıfı ve uygun fiyatı için tercih ettim. Gerçekten de kangurum.com.tr'deki 159 ytl'lik fiyat çok iyi bence 320gb lik model için Bimeks'de XS 250gb 129ytl+kdv'lik fiyatı ile yaklaşık 152 ytl ye geliyor. Bu yüzden gerçekten iyi fiyat diyorum ama en azından da aldığım ürünün ortalamanın üstünde bir model olmasını isterim. Kullanan arkadaşlarda daha detaylı bilgi verirse sevinirim. Mesela ürün ile birlikte verilen kılıf nasıl? HD'nin kasası plastik mi? Isınma sorunu oluyor mu? Ses bakımından nasıl? 3 yıl garantili olması gerçekten iyi ama servisleri nasıldır nerelerdedir? (Açıkçası ben servisleri ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım internette) Bu konularda bilgi verecek veya görüşü olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşın

KUTU İÇERİĞİ: XS taşınabilir HD, Taşıma kılıfı, USB2.0 kablo, Disk temizleme bezi, Sürücü CDsi ve hızlı kurulum rehberi
Sessiz teknoloji (Silent SeekTM,NoiseGuardTM)
Tak çalıştır
USB''''den beslenir,ek bir güç kaynağı gerektirmez
3 yıl garantili
480Mbps transfer hızı
8MB önbellek,5400RPM,SATA2

quote:

Orjinalden alıntı: grimser

Gayet güzel bir alet o, samsung hd kullanıyor tasarımıda şık.Bizde satıyoruz da

br@yn

12 Ağustos 2008; 10:12:04 

Arkadaşlar ürün elime ulaşmadan yorumlarınıızı bekliyorum

br@yn

12 Ağustos 2008; 18:33:44 

b]ARKADAŞLAR BU MARKA VEYA BU URUNDEN KULLANAN KIMSE YOK MU FORUMDA?[

crazyarif

12 Ağustos 2008; 22:18:20 

arkadaşlar tasarımı hoş, veri aktarım hızı da iyi yani test falan yapmadım da normal hard diskte c'den d'ye kopyalamak gibi neredeyse ya da ben öyle algıladım. hafif küçük yanında deri kılıfı, "y" usb kablosu, ve gözlük temizleme bezi gibi bi temizleme beziyle geliyor.

garantisi 3 yıl

br@yn

13 Ağustos 2008; 9:12:33 

Sipariş verdiğim XS marka 320gb hdd dün akşam 17:00 da kargoya verildi inşallah bugün tarafıma teslimatı yapılacak. Ve hemen testlere başlayacağım Ve yorumları paylaşacağım

br@yn

13 Ağustos 2008; 9:33:22 

crazyarif arkadaşım ürün az önce elime geçti fakay içinden sürücü cd si çıkmadı senin kutunun içeriğinde neler vardı?