Şimdi Ara

FORD MONDEO KULUBÜ (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
52
Favori
697.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2008 Mondeo Titanyum ile aranızdayım arkadaşlar

    yalnız bir hıyar benim sag dikiz aynasına çarpmış ayna baya bi hırpalanmıs kırık değil ama servise götürmeyi planlıyorum fiyatı ne kadar bilen varmı acaba ?
  • Selamlar,

    Otomatik 2.0 TDCI GHIA araç aranıyor; açılır tavan dahil. Böyle bir aracı olup da satmayı düşünen varsa irtibat kursun lütfen.
  • mrb arkadaşlar 2008-2009 model 1.6i mondeo almayı düşünüyorum ama kafama takılan bazı sorular var ben focus 2006 yani focus 2 kullanıyorum benim arabamda yol sesi ve lastik sesi cok fazla kabin içinde mondeoda da durum nasıl acaba bide 1.6 125 beygir tatmin edicimidir acaba cevap yazan olursa sevinirim teşekkurler
  • HERKESE MERHABA BUGÜN KATILDIM ARANIZA

    2006 MONDEO TDCİ GHİA m VAR. YAKLAŞIK 8 AYDIR KULLANIYORUM. ARAÇ ÇOK ŞAHANE. GÜCÜDE İYİ ASLINDA AMA DAHA FAZLA GÜÇ ELDE ETMEK İSTİYORUM. (ERKEKLİK GENLERİ İŞTE HEP DAHA FAZLASI)
    GALİBA CHİP TUNNİG YAPILABİLİYORMUŞ.
    NE KADARA MAL OLUR?
    NE KADAR GÜÇ ARTIŞI OLUR?
    KULLANLAR MEMNUN MU?

    YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
  • Arkadaslar,

    2004 ile 2006 arasi Mondeo 2.0 Ghia Otomatik bakiyorum Ankara"da. Bu arac 145 beygir ve 190 tork. Otomatik oldugu icin tereddütüm var cekisinde ve seriliginde ve vites gecislerinde. Kullanan varmi, nasildir?
  • forumda başlığı var chip tuning
    chip tuning donanimhaber
  • merhaba, aranıza yeni katıldim bende de mondeo 2002 tdci ghia 130 var.

    arkadaslar 20 ve 30 binlerden bahsediyorsunuz çok ucurum fiyatlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi led_100 -- 15 Kasım 2011; 1:49:45 >
  • öncelikler herkeze merhaba,
    2006 model seat leon 2.0 tdi aracımı satıp yerine hayalimdeki 2006 model mondeo 2.0 tdci ghia yı aldım.
    arkadaşlar daha önce 1997 bmw 3.20i, 2004 peugeot 307 1.6 xt , 2005 ford mondeo 2.0 tdci trend, 2005 vw golf 2.0 fsi sportline, 2008 ford focus 1.6 tdci ghia ve son olarak seat leon 2.0 tdi stylange kullanmış biri olarak şunları rahatlıkla söyleyebilirim;

    *bmw yi bir kenara ayırırsak en fazla sürüş zevki aldığım araçlarım ford grubundan olanlardı,
    **en sorunsuz ve verimli çalışanlar yine ford grubundandı,
    ***süspansüyon konfor ve sessizlik açısından beni en çok tatmin eden araçlar yine ford grubundandı,
    ****fiyat,performans,parça,bakım gibi krterleri ele aldığımda beni en az üzen yine ford grubu araçlarıydı.

    Arkadaşlar bilmiyorum belki biraz abartıyorum ama lüx araç dediğimiz mercedes bmw vb bir kenera, ben ford grubunu tartışmasız olarak özellikle volkswagen grubundan çok daha üstün görüyorum. motor sessizliği, yakıttaki cimriliği, yol tutuşu, sürüş dinamikleri, vites geçişleri, sorunsuzluğu, servis hizmetleri, bence her konuda ford vw grubundan daha iyi.
    yeni aldığım ve en az 5 sene binmeyi planladığım en önemliside araç konusunda bana ikinci baharımı yaşatan ford mondeom ile bunu daha iyi anladım.




  • Hayırlı olsun bende arıyorum ama bulamıyorum kaça aldınız
  • Teşekkür ederim..
    Aracı 30.000 tl ye aldım. Orjinal 65.000 km de, sunroofsuz ve maalesef esp siz model. Bu modelde az km de temiz araç bulmak nekadar zor biliyorsunuz o yüzden bulunca kaçırmak istemedim.Tabi buna birde daha önceki aracım olan seat leonun sert süspansüyonunun ve araç içerisindeki çatırtı
    çuturtu seslerinin de etkisi var çok rahatsızlık vermeye başlamıştı.
    Aracın sunroofsuz olması sorun değil ama esp siz olması tabiki dezavantaj fakat daha öncede bu aracın esp siz 2005 model trend modelini 1.5 sene 50.000 km kullanmış biri şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu araç espli seat leon ve vw golf ten çok daha güvenli yol tutuşa sahip.
    Ama espli olsaydı da fena olmazdı hani.. neyse kısmetimizde bu varmış diyelim..
    İnşallah siz de en kısa zamanda gönlünüzden geçen aracı bulur ve uygun fiyata alabilirsiniz..




  • Hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız keyifli sürüşler. Ben de bu aracın benzinlisini kullandım ama sanırım dizeli çok çok daha performnaslı. Sürüş, rahatlık, güvenlik ve yol tutuş bakımından gerçekten diyecek yok.

    Yukarılarda yazdığım gibi ben de bakıyorum ama maalesef hem dolusu hem de az kullanılmışı yok gibi. En azından şimdiye kadar çıkmadı.

    Bir yandan da büyük araçlara bakıyorum. C4 Picasso gibi ve son günlerde Honda CRV ile ilgilenmeye başladım ama o LPG'li olacak tabi. Kafam karıştı iyice, Hondada temiz araçlar var ama LPG'ye karar veremiyorum. Hayırlısı bakalım...
  • Teşekkür ederim.Dediğin gibi dizel mondeolarda düşük kilometrede temiz araç bulmak gerçekten zor. Benim için şans yaver gitti kendi aracımı satışa çıkarmıştım ve satıldıktan 1 hafta sonra da aradığım özellikte mondeo buldum (ESP yok ama olsun). Neredeyse son 1 senedir takip ediyordum piyasadaki
    2006-2007 dizel ghia mondeoları.Arada temiz araçlar denk gelmedi değil, geldi tabiki ama fiyatları uçurumdu ve sahipleri pazarlığa yanaşmıyordu.
    Benzinli mondeo hiç kullanmadım ama eminim o da seridir.Yanlışım yoksa zaten 2.0 benzinli mondeo 145 PS. Birara aklımdan geçirmiştim benzinli alıp LPG taktırmayı fakat daha önce hiç lpg li araca binmediğim için ve dizelin tork gücü bende bağımlılık yarattığı için vazgeçtim o fikirden .
    Bence LPG li bi araç almaktansa dizel almak daha iyi.Citroen grubunun dizel motorları ile ford grubununki aynı ikiside PSA grubu ve citroenlerin de süspansüyonu,konforu gayet iyidir.
    Gönlünde yatan araç inşallah senin için hayırlı olandır kardeşim.




  • Merhabalar değerli mondeocular . Bende artık 2005 model 2.0 ghia otomatik vites benzin+lpg'li mondeomla aranızdayım :))
  • Herkese merhabalar...

    2006 Mondeo 2.0 Trend sahibi olma şansına erişmiş olaraktan aranıza katılmak isterim.

    İyi haftalar...
  • 2006 96.000km parasını fazlasıyla hakeden bir araç



  • en son uzun yolda 1 depo ile 951km + 46km depoda kalan









  • temizini bulabilirseniz tavsiye ederim









  • Slm arkadaşlar bende 2006 trend tüplü ile arAnizdayim ilk kez lpg li araç kullaniyorum pek bi fark gormedim acikcasi eski sahibi kocaman bi hava filtresi takmis araca ilk firsatta cikaricam zannimca gurultuden baska bi işe yaramiyor bide arkadaslar camlarda cok koyu film var onlari cikarmak istiyorum kendim becerbilirmiyim acaba deneyen arkadaş varsa nasil yapildiğini bi anlativersin ......
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaansen77@otmail.com

    Luven Yardim..
    2003 TDCI ile ilgili bilginiz icin cok tesekkur ederim.
    Benim bir sorum vvar.
    Ben 2003 TDCI kullanicisiyim arabamda 3 . vitesde baslayan fvites yukseltdikce yalnizca ,gaza yuklenildiginde ortaya cikan bir titreme var.
    Servisinde butun Debrijaj takiminin degismesine ragmane gecmedi,kollar degisdi yine gecmedi,suaunda enjektorlrden suphe ediliyor,bi fikriniz yahut tecrubeniz varsa lutven yazarmisiniz,cunki aracimdan cok memnunum fakat bu sikinti hem maddi hem manevi beni yoruyor.
    Tesekkurler.





    quote:






    Arkadaşlar, Trend 2006 modeline, fotoğraftaki gibi bir multimedya sistemi kurmamız mümkün müdür?




  • Merhaba arkadaşlar. 1998 model 2.0 GHIA almayı düşünüyorum,yaşı dolayısıyla vergisi düşük fakat tek düşündüren "yakıt" durumu. LPG ile şehir içinde yakıtı nedir bu araçların? (manuel vites)
    Bilgilendirirseniz sevinirim.Alacağım cevaplar aracı alıp-almamam konusunda referans olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.