GeForce GTX 200 ve 9800 serisi için kullanıma sunduğu "beta" aşamasındaki PhysX sürücüsü ile tartışmaların (özellikle 3DMark Vantage için) odağı haline gelen Nvidia, WHQL sertifikalı yeni PhysX sürücüsü üzerindeki çalışmalarına devam diyor. Gelen yeni bilgilere göre firma yeni sürücüsünü 5 Ağustos'da kullanıma sunacak. GeForce 8, 9 ve GTX 200 serisine tam destek verecek yeni sürücünün Ghost Recon 2: Advanced Warfighter, Warmonger ve Cell Factor: Revolution gibi PhysX destekli oyunlar ile uyumlu olması da bekleniyor. Ayrıca Warmonger ve Cell Factor gibi PhysX destekli oyunların Ağustos ayı içerisinde ücretsiz olarak kullanıma sunulabileceği de bildiriliyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
8400-8500-8600 leri kapsamayacak diye hatırlıyorum daha önceki konulardan.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
Bu habere göre 7 ve alt serilerde olmayacak diyor. 8 serisinde olacak diyor, ama 8XXX serisininde g92 gpuya sahip modellerinde olacak diye hatırlıyorum bi yerlerden ama konuyu bulamadım.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
GeForce 8, 9 ve GTX 200 bence bu serılere aıt tum kartları kapsayacaktır
bir kac arkadasla biz bu isi her halde tum 8 modellerinde denemistik sadece 9800 gibi hatirliyorum ama belki akillari baslarina gelmistir.vantage disinda hic bir oyunda ise yaramiyordu, oyun vereceklermis iste 2 tane.bu olayi destekleyen yeni oyunlarin cikmasi lazim.