## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı

fx57 -> ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 8:54:28)

[image]http://www.donanimhaber.com/resimler/image.aspx/nvidia-physx-fx57.jpg[/image]

GeForce GTX 200 ve 9800 serisi için kullanıma sunduğu "beta" aşamasındaki PhysX sürücüsü ile tartışmaların (özellikle 3DMark Vantage için) odağı haline gelen Nvidia, WHQL sertifikalı yeni PhysX sürücüsü üzerindeki çalışmalarına devam diyor. Gelen yeni bilgilere göre firma yeni sürücüsünü 5 Ağustos'da kullanıma sunacak. GeForce 8, 9 ve GTX 200 serisine tam destek verecek yeni sürücünün Ghost Recon 2: Advanced Warfighter, Warmonger ve Cell Factor: Revolution gibi PhysX destekli oyunlar ile uyumlu olması da bekleniyor. Ayrıca Warmonger ve Cell Factor gibi PhysX destekli oyunların Ağustos ayı içerisinde ücretsiz olarak kullanıma sunulabileceği de bildiriliyor.

reko -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 9:01:44)

8xxx serısı derken hangı kartları kapsıyor bılgı varmı acaba..

MÜŞAVİR -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 9:04:37)

quote:

Orjinalden alıntı: reko

g92 ve g94 gpu larını kapsıyor diye biliyorum.

8400-8500-8600 leri kapsamayacak diye hatırlıyorum daha önceki konulardan.

sadtneverdie -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 9:07:30)

yine vista yolu gorundu[sm=bandit.gif]

lastingmoon -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 9:09:17)

nvidia sapıttı bu ne ya günde bir sürücü yada sürücü haberleri piyasaya çalışıyoruz imajı mı vermek istiyor çözemedim

reko -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 9:26:34)

8800 ve yukarısı o zaman..
quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

quote:

einhander -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 9:38:51)

GeForce 8, 9 ve GTX 200
bence bu serılere aıt tum kartları kapsayacaktır

MÜŞAVİR -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 9:45:19)

quote:

8800 ve yukarısı o zaman..

http://resim.donanimhaber.com/m_23840395/mpage_1/key_physx%2Cdestegi//tm.htm#23840395

Bu habere göre 7 ve alt serilerde olmayacak diyor. 8 serisinde olacak diyor, ama 8XXX serisininde g92 gpuya sahip modellerinde olacak diye hatırlıyorum bi yerlerden ama konuyu bulamadım.

max975 -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 10:04:22)

Bakalım getirisi ne olacak[:)]

blacksmoke -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 10:10:45)

belki 8800 lerin 2. elde değerini artırır bakalım [sm=lol.gif]

edit: vista zorunlu mu cidden bu destek için [sm=icon_ohmygod.gif]

nuMETALxx -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 10:28:50)

8800gt'mizi biraz daha performanslı görmek açıkçası mutlu eder beni[sm=naughty.gif]

realcem -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 10:30:28)

Hele bir betadan cıksında görelim bakalım neler yapabiliyor [:'(]

.45 ACP -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 10:31:16)

quote:

Orjinalden alıntı: einhander

GeForce 8, 9 ve GTX 200
bence bu serılere aıt tum kartları kapsayacaktır

bir kac arkadasla biz bu isi her halde tum 8 modellerinde denemistik sadece 9800 gibi hatirliyorum ama belki akillari baslarina gelmistir.vantage disinda hic bir oyunda ise yaramiyordu, oyun vereceklermis iste 2 tane.bu olayi destekleyen yeni oyunlarin cikmasi lazim.

dest -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 10:34:58)

sırf physx için graw2 yi tekrar bitirmek istiyorum. physx li videolarından çok etkilenmiştim.

.45 ACP -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 10:40:24)

arsenik e bir sor istersen graw2 olmuyormus yeni 8 kusur fizik suruculeri yuzunden.

DEATH71 -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 10:44:11)

quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

quote:

eet 9600gt de var 5 ağustos merakla bekliorum o zmanna kadar unreal oynamıycam :D graw2 alcam

VaLoUr -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 12:05:22)

Tüm 8 serilerinde PhysX desteği olacak ama 8600gt gibi kartlardan performans bazında pek birşey beklenmesin bu sürücülerden sonra PhysX destekli oyunlarda çoğalır umarım

KAYNAK

artenis -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 12:19:06)

Vista yolu gorundu dıyen arkadasa katılıyorum,ancak bunu sebebı bence vista satmak olabılır cunku bıldıgınız uzere xp destegı bıttı denebılır ve vısta dan sonra 2010 yılı zannedıyorum yenı bır ısletım sıstemı gelecek.

aQua~MaDooR` -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 12:31:18)

Artık mecburen vistaya geçcem [sm=us.gif]

iremmurat -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 13:38:32)

valla bu driver ne kadar performanslı olur bilemem ama 177.66 beta driver son aylarda kullandığım en performanslı driver, pek çok kişi bu driverdan memnun değil ama, benim kart için ilaç gibi geldi, umarım buda öyle olur

SoldieR_TR -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 13:39:30)

İşte zaten microsoftunda istediği bu milleti zorlada olsa Vistaya geçirmek.
Ama bakalım PhysX bizim 8800 GT'lere ne etkisi olacak.

K0rkunc -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 13:41:32)

Nvidiama can kurbanya aticiler amma kıskanıyordurlar şimdi ha [8D] çünkü 3 tane ati driverinin çıktığını görmeye insan ömrü yetmiyor [sm=s17.gif]

metrixcafe -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 14:14:56)

acaba g80 8 serisine destek verirler mi

tobold -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 14:16:28)

physx ten bişi beklemeyin, umutlanmayın boş yere şimdilik ve yakın bi geleceğe kadar,
fizik işini gpu nun yapması demek, shader ların bi kısmının bu işe ayrılması demek,
buda fizik yapıcam derken 3d işlem gücünden kayıp demek,
dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak var.

arsenik -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 14:48:53)

Şuanki beta sürücüler, sadece g92 kartlar ve üzerinde çalışıyor. Oyunlar henüz bu sürücüyü tanımadığı için sadece unreal3'ün birkaç özel haritası ve vantage'de işe yaradı. Henüz başka oyun yok drvieri tanıyan. Ayrıca şuan cuda'yı kullanabilen tek program ise folding@home. [sm=ok.gif]

ahmetkep -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 14:52:52)

oh be en sonunda kartıma physx desteği geliyor.
aticilerin üzülmesine gerek yok: nasıl olsa bir işe yaramıyor[8D]

HELLZONE -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 17:52:50)

NVIDIAAAAAA it's meant to be played............

DEATH71 -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 21:14:16)

quote:

Orjinalden alıntı: tobold

physx ten bişi beklemeyin, umutlanmayın boş yere şimdilik ve yakın bi geleceğe kadar,
fizik işini gpu nun yapması demek, shader ların bi kısmının bu işe ayrılması demek,

O ZAMAN NEDEN FİZİK AKFİT OLUNCA FPS ARTIO AÇIKLARMSIN???SENİN YORUMA GÖRE AZALMASI LAZIM

Master_Evil -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 21:16:28)

quote:

bende pek birşey beklemiyorum para tuzağı gibi geliyor

metrixcafe -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 21:17:00)

quote:

hı hı eminim öledir.

Tuğer -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 21:24:49)

quote:

Gerçek anlamda işlerliğini görmeden yorum yapmamakta fayda var.

Düz mantıkla düşünülmemesi gereken bir konu.

ahmetkep -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 21:36:04)

quote:

Orjinalden alıntı: Master_Evil

quote:

bende pek birşey beklemiyorum para tuzağı gibi geliyor

ne yani benim ekran kartıma durduk yere physx sürücüsü geliyor,bu da para tuzağı oluyor öyle mi?
tabi tabi kesin öyledir.
Adamlar salakmı böle bişey olsa 3 ay sonra ne yapacaklar.foyaları meydana çıkınca.bu resmen intihar demek.deli prestij kaybı demek .açtırmayın bana bayramlık ağzımı yine

Slayer_ -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 22:12:42)

Pazarlama stratejisi büyük bir ihtimalle... tahminimce 8xx 9xx serisi kartların perfonsı yetmeyecek, insanları bir üst modele terfi ettirmeye çalışacaklar[8D]

.45 ACP -> Cevap: ## Nvidia WHQL Sertifikalı Yeni PhysX Sürücüsünü Hazırlıyor ## (24 Temmuz 2008; 22:25:10)

quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

Şuanki beta sürücüler, sadece g92 kartlar ve üzerinde çalışıyor. Oyunlar henüz bu sürücüyü tanımadığı için sadece unreal3'ün birkaç özel haritası ve vantage'de işe yaradı. Henüz başka oyun yok drvieri tanıyan. Ayrıca şuan cuda'yı kullanabilen tek program ise folding@home. [sm=ok.gif]

arsenik detayli olarak su anda bu fizik olayinin nerede ise yaradigini anlatmis.bu durum yeni cikacak olan oyunlarda ise yarayacak anlamina gelir yoksa graw2 ye de fizik surucu yaptik haydi hayirli olsun demelerini beklemiyorsunuz her halde.iki tane bedava oyun cikarmazlardi boyle olsaydi.bu durumda ati havok ile anlasirsa bu fizik yarisina ayni cizgiden baslayacaklar demektir.

quote:

Pazarlama stratejisi büyük bir ihtimalle... tahminimce 8xx 9xx serisi kartların perfonsı yetmeyecek, insanları bir üst modele terfi ettirmeye çalışacaklar

butun 8 serisi diye duyuruldu ilk basta ama 8600 serisinde bir ise yaramayacak.g92 denilen kartlar 8800 gt gts ve 9800gtx midir?bana biraz 9800 'u on plana cikarmislar 8 serisini arka planda birakmislar gibi deldi.bu yanlislarindan donmelerini umuyorum yoksa dedigin gibi yapiyorlar anlamini cikarabiliriz.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.4375