Baska arkadaslar adim adim anlatacaktir, ben kisaca sunu demek isterim
- İlk olarak tum default secenekler ile ipsw olusturdum, itunes ile onu restore ettim. - IMEI adresim restore oldu, 1.1.4 e restore ettim, ziphone ile -i yaptim - Bu sefer bootneuter olmadan 2.0 a update ettim, hersey calisiyor ve IMEI restore olmadi
Kurduktan sonra direk kullanabiliyorsunuz, iWorld yada AppSupport gerekmiyor Numara formati ve turkcell logosu icin Cydia icinden OpenSSH yukleyip baglanin:
aceleden kastın? zaten uzun zamandır bekliyoz acele edilen bi durum yok... blog da konu açılalı 40 dk dan fazla oldu foruma daha yeni kullanıldı eğer blogdaki yorumlarıda okursan kullanıcılar işe yaradığından bahsediyolar.. seni geçmen için zorlayan da yok bilader.. o yüzden kasma kendini..
benım için sorun yok istersen balkondan at 2 gün sora gelır su olmuyo bunu yapamadın dıyıp konu acarsınız 100 tane acelenın sonuna ordakıler yaptı oldu sende olucagı ne malum bosuna polemık yaratmıyalım lütfen acıklayıcı olmusumdur umarım kastıgımda yok...
valla şunu bunu yapamadım diye konu falanda açmam tamam mı bilader? program çıkmış foruma konuldu olan o.. ister yap ister yapma millete gel 2.0 a geç de denilmedi.. herkes bekliyodu çıktı paylaşıldı olan o.. kendini böyle çok üstlerde görür tavırlar sergileyip bilmişlik yapma.. kastığım yok diyosun ama kastığın heryerinden belli!!!