Şimdi Ara

PwnageTool 2.0 Burada (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
11.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür tekrar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 21 Temmuz 2008; 18:25:17 >

diğer istediğiniz ipsw dosyları için akşam çalışıcam.

quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

@mcff:

teşekkür tekrar...

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." M. Kemal ATATURK
  • Arkadaşlar bu custom firmware yükledikten sonra sanırım 1.1.4e dönülmüyor sabahtan beri uğraşıyorum ama sonuç alamadım.
    Ne 1.1.4e dönebiliyorum ne de tekrardan custom firmware yükleyebiliyorum.Ona göre uygulayın arkadaşlar.
    geri kalan herşey düzgün wifi çalışıyor.
    yardımı olabilecek kimse varmı bu konuda bana?
    imac 24inc ,iphone 1.1.4 16gb,macbookpro (Yenilerinden),ipod touch 32gb,macm mini benden daha manyak apple hastası bulamazsınız :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: superiyot

app store içindeki beleş programlaeı indirebiliyormuyuz yoksa itunes üyeliği mi istiyor

Ücretsiz programlar içinde üyelik istiyor.

Dev Team'in yada birilerinin 3G telefonları UNLOCK etmesini beklemekten başka çareniz sözleşemli bir hat kullanmanız... :D
    Sözleşmesiz nasıl aldınız bu arada 3G'yi merak da etmedim deil hani?! :D

Edit: Bu arada şimdi bir daha okuyunca "jailbreak yapmatım" demişsiniz... ben onu yapdım gibi algılamışım cvp verirken... e peki siz ne yaptınız :D

quote:

Orjinalden alıntı: bozmen

herkeze selam,
    pwnage 2.0.1 ile iphone 3G yi jailbreak yapmatım fakat işin sonunda telefon kesinlikle hiç bir şebekeyi çekmiyor.
    geri kalan herşey düzgün wifi çalışıyor.
    yardımı olabilecek kimse varmı bu konuda bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 21 Temmuz 2008; 20:47:36 >

• Arkadaşlar, bu 2.0 EDGE ayarları yok mu, yoksa ben mi bulamadım, yada bulduğum yermi yanlış, Allah aşkına kafam karıştı, bir bilen varsa yardımcı olsun.
  • mcff arkadaşımız 3. sayfada 5 parçalı dosya olarak custom.ipsw dosyasını r*pid linklerini paylaştı... yanlış dosyayı indirdiniz herhalde bu sayfada yukarda verilen MAC için olan PWNAGE 2.0.1 programının dosyasını indirdiniz herhalde...

quote:

Orjinalden alıntı: demon_ofhell

arkadaşlar r*pid den verdiğiniz dosyayı indirdim yalnız açınca içinden .dmg dosyası çıktı .ipsw dosyası yok bu konuda ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum

Orjinalden alıntı: mcff

nope dostum...

quote:

@mcff:

teşekkür tekrar...

arkadaşım
    nope hayır demek.. NP yazman gerekiyorki no problem anlamına gelsin..zırt pırt yazıyorsun nope diye dayanamadım söyliim dedim..
    Storkonen#2318

Apple iPhone 5 16gb
    Apple iPhone 2G 8gb
    v2.1.0
  • aliskanlik dostum, ben oyle yazim de sen o sekilde anlamaya devam et

quote:

Orjinalden alıntı: Majesty

quote:

Orjinalden alıntı: mcff

nope dostum...

quote:

@mcff:

teşekkür tekrar...

arkadaşım
    nope hayır demek.. NP yazman gerekiyorki no problem anlamına gelsin..zırt pırt yazıyorsun nope diye dayanamadım söyliim dedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 22 Temmuz 2008; 0:15:09 >

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." M. Kemal ATATURK

• 1.1.1 kullanıyorum 2.0 a gecmek ıcın adı gecen uygulama ve yonergelerı ızlmekten baska yapabılecgım bır sey var mı?

1.1.1 den dırek 2.0 gecıs yapabılırmıyım ..

elinde bir MAC bilgisayar yoksa yapamazsın... MAC'in varsa bu konuda linkleri verilen PWNAGE Tool 2.0.1 ile yönergeleri izleyerek yaparsın...

Yoksa önce winPWN ile 1.1.4 yaparak ilgili yönergeleri izle sonra gene bu konuda verilen 5 ayrı dosyadan oluşan Custom 2.0 .ipsw (firmware) dosyasını indirip kuracaksın... ama şimdi tahminime göre hiçbişi anlamadın dediklerimden... :D

• quote:

@Creapure

elinde bir MAC bilgisayar yoksa yapamazsın... MAC'in varsa bu konuda linkleri verilen PWNAGE Tool 2.0.1 ile yönergeleri izleyerek yaparsın...

Yoksa önce winPWN ile 1.1.4 yaparak ilgili yönergeleri izle sonra gene bu konuda verilen 5 ayrı dosyadan oluşan Custom 2.0 .ipsw (firmware) dosyasını indirip kuracaksın... ama şimdi tahminime göre hiçbişi anlamadın dediklerimden... :D

soyledıklerınden anladıgım tek sey senınde soledıgın son cumlede oldugu gıbı hıcbısı anlamadıgım
  • arkadaslar ben 1.1.4 versiyon kullaniyorum ve 2.0 a yukseltemek istiyorum ama fake imei kullandigimdan imei degisince nasil duzeltecegimi tam olarak anlayamadim bu konuyu ayrintili aciklayabilecek biri var mi acaba? bu imei konusu sikinti yaratirmi yoksa tam olarak yine fake yapilip kullanilabiliyor mu kullanan arkadaslar sorunla karsilasti mi?

ayrica takvim, contacts vs itunesdan yedekleniyor ama sms leri falan nasil yedekliyorsunuz ben bilmiyorum pek?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.